• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen birşeyler söyleyin ya

Majejik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
139
36
118
Selam kızlar canım çok sıkıldı size anlatayım dedim. benim mersinde son günüm ankaraya gidiyorum erkek arkadaşım da haftaya gelecek. O bugün 20 lik dişini aldırdı. Ve çok ağrım var gelemem yanına dedi bin bir rica ile geldi yanıma sonunda. Ağrısı vardı pek oturmadik ama sorun etmedim yol sonuçta görsem yeter dedim. Eve gitti şimdi de arkadaşı aradı onlara Gidiyo şu an tavla atıyorlar ve uzatmalardalar aradım bana diyo ki ağrı kesici yeni etki etti. Ama benim yanıma gelmeden 1 buçuk saat önce icmisti.bulusmalari da hep ben istiyorum. ya benim canım çok sıkıldı siz ne hissedersiniz merak ettim sıkıntı bastı. O tavla oynuyor. Bir şey deyin lutfenn

valla ne diyelim, bence bir çay için.
şaka bir yana, 20lik diş ameliyatı beterdir.agrı kesiciler etki ettiyse ne mutlu,bazen tık demezler.
kendi evinde arkadaşlarıyla tavla oynamasında ben bir sakınca göremedim ama sanırım genelde buluşmak için ısrarcı taraf siz olduğunuz için canınız sıkılmış.
biraz kendi haline bırakın,ısrar etmeyin bakalım ne yapacak?

şaka bir yana, 20lik diş ameliyatı beterdir.agrı kesiciler etki ettiyse ne mutlu,bazen tık demezler.
kendi evinde arkadaşlarıyla tavla oynamasında ben bir sakınca göremedim ama sanırım genelde buluşmak için ısrarcı taraf siz olduğunuz için canınız sıkılmış.
Ah bi de tutabilsem kendimi olmuyor ki herşeyi ben söylüyorum

Kafana taktigin seye bak , birak o israr etsin bulusmak icin.
O gelsin pesinden sen neden kosuyosunki pesinden.
Havalara girmistir bide simdi..

Kafana taktigin seye bak , birak o israr etsin bulusmak icin.
O gelsin pesinden sen neden kosuyosunki pesinden.
Havalara girmistir bide simdi..
Ama ben duramıyorum nasıl dayanicam söylemeden ki ben aklıma geleni söylerim hep de bana zararı oluyor

Peki bundan sonra ne yapayım kii

sen mesaj atma arama sorma
buluşalım deme
bakalım ne yapacak
hem onu değerlendirme fırsatın da olur böylece
ama sana neden aramıyosun sormuyosun dediğinde tatlı tatlı cevaplar ver mesela
aa görmemişim aşkım
ya daişim vardı kusura bakma gibi
kendini oyalayacak başka şeyler bul
hem o peşinden geldikçe daha iyi hissedeceksin
tecrübe konuştu :KK45:

sen mesaj atma arama sorma
buluşalım deme
bakalım ne yapacak
hem onu değerlendirme fırsatın da olur böylece
ama sana neden aramıyosun sormuyosun dediğinde tatlı tatlı cevaplar ver mesela
aa görmemişim aşkım
ya daişim vardı kusura bakma gibi
kendini oyalayacak başka şeyler bul
hem o peşinden geldikçe daha iyi hissedeceksin
tecrübe konuştu :KK45:
Tamam denerim ama ben kendimi hiç Tutamıyorum kii insan aklına her geleni söyler mi ya dikkat ettim de hep ben aradım hep ben yazdım of off

Yok bence çay degil bi su icsin:KK53:

Selam kızlar canım çok sıkıldı size anlatayım dedim. benim mersinde son günüm ankaraya gidiyorum erkek arkadaşım da haftaya gelecek. O bugün 20 lik dişini aldırdı. Ve çok ağrım var gelemem yanına dedi bin bir rica ile geldi yanıma sonunda. Ağrısı vardı pek oturmadik ama sorun etmedim yol sonuçta görsem yeter dedim. Eve gitti şimdi de arkadaşı aradı onlara Gidiyo şu an tavla atıyorlar ve uzatmalardalar aradım bana diyo ki ağrı kesici yeni etki etti. Ama benim yanıma gelmeden 1 buçuk saat önce icmisti.bulusmalari da hep ben istiyorum. ya benim canım çok sıkıldı siz ne hissedersiniz merak ettim sıkıntı bastı. O tavla oynuyor. Bir şey deyin lutfenn
Diş ağrısını hafife alma, gerçekten insanı mahfediyor, acısı azalmış ve dışarı çıkıyor olabilir. Art niyet yok gibi geldi.

Diş ağrısını hafife alma, gerçekten insanı mahfediyor, acısı azalmış ve dışarı çıkıyor olabilir. Art niyet yok gibi geldi.
Ya ama biraz benimle konussaydi yarın gidiyorum. Zaten kötüyüm ilk kez ayrılıyorum evimden yanımda olsaydı ben gidince yapardı ne yapiyosa çok bozuldum yiaa

Back
X