- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaten 1 hafta sonra geleceği için ince düşünmemiştir. Üzülme sen boşuna.Ya ama biraz benimle konussaydi yarın gidiyorum. Zaten kötüyüm ilk kez ayrılıyorum evimden yanımda olsaydı ben gidince yapardı ne yapiyosa çok bozuldum yiaa
Trip atınca suçlu ben oluyorum işte ne yapacağımı bilemedim o yuzdenYürüsün gitsin yok disi agriyomusta,yok gelemezmiste tavlaya gidiyon ama
Agır trip vakası![]()
Ya haklısın da ben takintiliyim konu o olunca canım sıkıldı isteTum hayati sen degilsin tatlim huzur ver cocuga.. Birak arkadasiyla tavla oynasin sohbet etsin.. Ailenden ayriliyorsan bu aksamini ailene arkadaslarina ayir yahu
Biliyorum ki ama mesele o değil kiiTavla oynamayı öğrenirseniz ortada sorun kalmayacağını düşünüyorum.
Biliyorum ki ama mesele o değil kii
Ama tavla oynuyor şu anYanlis yapmissiniz bence, 20lik disini cektiren birini evinden cikarmamaliydiniz derim.
Ama tavla oynuyor şu an
Arkadaşlar la değil de uyur filan çok usengecBu tur seyler cok mu oluyor ? Yani sana ilgisiz falan davranmalar ? Senden cok arkadaslariyla zaman gecirmeler ?
Evde değil şu an kiii dışardaOynasin sekerim, evde oturmakla disari cikmak farkli. Oldugun yere gelene kadar yurumesi, hareket etmesi gerekiyor, her adimda insanin di$i zonklar. Ufak capta operasyon geciren birini ayagina cagirmak yerine ille de vakit gecirmek istiyorsan, sen yanina gitseydin keske. Ya da birak o gun de disari cikmayiversin, evinde dinlensin.
Sen de bir az soguk davran. Daha az ara. Bakalim o zaman tepkisi nasil olcakArkadaşlar la değil de uyur filan çok usengec
Ben soğudugum zaman o daha çok soğuk davranıyor denedim benSen de bir az soguk davran. Daha az ara. Bakalim o zaman tepkisi nasil olcak
Evde değil şu an kiii dışarda
hafızasını yenilePeki bundan sonra ne yapayım kii