- Konu Sahibi Mayflower75
Farklı hastanelere farklı doktorlara görünmeyi ihmal etmeyin bence...
Allahım acil şifalar versin ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.evet biyopsi ve mri sonuçları çıksın başka doktora da gideceğiz. Allah sağlık bekleyen herkese şifa versin.Farklı hastanelere farklı doktorlara görünmeyi ihmal etmeyin bence...
Çok teşekkür ederim.evet biyopsi ve mri sonuçları çıksın başka doktora da gideceğiz. Allah sağlık bekleyen herkese şifa versin.
Sizede çok geçmiş olsun. Dualarım ayrıca sizler içinde olacak.Amin inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz..çok sağolunÇok geçmiş olsun kardeşim benimde şu an içimi yakıp kavuran benzer bir durum var. Allah inşallah güzel sonuçlarla karşılaştırır bizi. Acil şifalar olsun hastalarımıza
Benim bir ark.annesine kanser dediler.rahim kanseri.ark sizin gibi çok korkmustu...ve hemen başka dr.gittiler.ve hiç ilgisi bile yokmuş....allahim ınş sizinde sonucun uz böyle olur.dualarim sizinle.Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Şu an over (yumurtalik)kanserinden şüpheleniyor doktor.
Bu pazar biyopsi yapılacak. Salı günüde mri çekilecek..
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Desteğinize ve dualarıniza çok ihtiyacım var.
Aranızda bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsin.Bir ümit bir ışık olsun..
Teşekkür ederim okuduğunuz için..sevgiler.
Ah inşallah bizimde sonuçlar iyi çıkar. Amin.çok çok sağolunBenim bir ark.annesine kanser dediler.rahim kanseri.ark sizin gibi çok korkmustu...ve hemen başka dr.gittiler.ve hiç ilgisi bile yokmuş....allahim ınş sizinde sonucun uz böyle olur.dualarim sizinle.
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah iyi çıkar. Beklemek gerçekten çok çok zor hep dua ediyorum Rabbim kabul etsin.Canım inşallah durum korktuğunuz gibi değildir ve sonuçlar temiz çıkar. Geçmiş olsun. Burayı haberdar etmeyi unutma sonuçlardan.
Haklısınız. Pazar günü biyopsi var salı mri olacak.doktorlar mutlaka bakarlar zaten bir şüphe olursa o zaman.Allahım korusun inşallah iyi çıkar sonuçlar..Aslında vakit kaybetmeden ciğer bağırsak her yeri kontrol ettirin! Arkadaşımın annesinde de akıntı olmuş önemsememiş o akıntı hiç kesilmeyince ve kanama da olunca dr gitmiş kadın kanser teşhisi konuldu dr hemen ciğerlere bakmış Ve ciğerlerine sıçramış şu an tedavi görüyor. Ablamın görümcesi de rahim kanseri oldu rahmin içi dışı bir sürü miyom varmış onun Rahmi ve yumurtalıkları alındı başka biryerine sıçramamış şu an gayet iyi bir yıl olacak ameliyat olalı,o yüzden erken teşhis önemli iyi huylu mu kötü huylu mu bilmiyoruz henüz ama ciğerlere bağırsaklara falan da bakılmalı bence.
oncelikle cok cok gecmis olsun. gecen yaz ben de kontrol amacli smear testi verdigimde kotu bir olay yasadim.sonucumu almaya gittim ve doktor cin1 cikmis sonucunuzda dedi. o ne demek diye kalakaldim. cok ters bir doktordu saolsun. en kotu kansersin demek dedi. aynej boyle belki kulaga abarti gelebilir.cok yasli ve ters bir doktordu devlet hastanesi bu arada. neyse sonra ben tekrar test yaptirdim ozelde ama elim ayagim titriyor esimle olu gibiyiz. ve sonucu aldik tertemiz. hatta daha labaratuvar acilmadsn gidip kapisinda beklemistik.uzun lafin kisasi belki sadece suphe duydu ama degil.ki icime oyle dogdu bence degil. insallah da degildir. ayrica rahim kanseri olup rahmini aldirip 20 senedir cok saglik yasayan bir akrabamiz var kuzenimin babaannesi.moral olsun diye demiyorum gercekten. haklisiniz insan boguluyor gibi oluyor ama bisey olmayacak emin olun. :)Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
bir de sunu eklemeyi unutmusum. burda bir cok arkadas da yazmis.lutfen ! ama.lutfen interneti okumayin. gercekten hersey abarti ve cogu sey insani yaniltan bilgi. ben smear testi sonucunu okudugumda 1 seneye olurum diye dusunmustum hatta tum ailem butun gece birbirimizden habersiz ayni seyleri okumusuz sabah 5 te birbirimizi ariyorduk. emin olun ki internete girip oksuruk yazin aksiciger kanseri oldugunuzu dusunursunuz. yapmayin biliyorum insan merak ediyor ama yapmayin.Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Beyninizi de ne sorun yaşadınız benim de başım ağrıyor , kelimeleri bazen soyleyemiyorum , anlık olayları çabuk unutuyorum örn. mutfağa gidip ne alacağımi unutuyormçok geçmiş olsun.50 yaş üstü,bu tarz hastalıkların,araştırılması gereken yaşlar.hemen kötüye yormayın.iyi huylu bir kist de olabilir.kanama,gibi belirtiler yoksa,büyük ihtimalle öyledir.
ben de geçen hafta,beynimle ilgili,sıkıntılı günler yaşadım.şükür mr sonucu temiz çıktı. doktorlar,her ihtimali değerlendirip,emin olmaya çalışıyorlar.
birşeyi çıkmaz inşallah,yüreğinizi ferah tutun.
Beyninizi de ne sorun yaşadınız benim de başım ağrıyor , kelimeleri bazen soyleyemiyorum , anlık olayları çabuk unutuyorum örn. mutfağa gidip ne alacağımi unutuyorm
Amin çok teşekkürler. Sonuç bu hafta cuma günü belki olacak.Biyopsi sonucunu verecekler.Kan testi normal çıktı çok şükür en azından.Cnm sonuç nedir?ALLAH yardımcınız olsun.
Ah ne berbat bir durum olmuş sizin için. Nasıl yapar bir doktor böyle bir hatayı ya?(oncelikle cok cok gecmis olsun. gecen yaz ben de kontrol amacli smear testi verdigimde kotu bir olay yasadim.sonucumu almaya gittim ve doktor cin1 cikmis sonucunuzda dedi. o ne demek diye kalakaldim. cok ters bir doktordu saolsun. en kotu kansersin demek dedi. aynej boyle belki kulaga abarti gelebilir.cok yasli ve ters bir doktordu devlet hastanesi bu arada. neyse sonra ben tekrar test yaptirdim ozelde ama elim ayagim titriyor esimle olu gibiyiz. ve sonucu aldik tertemiz. hatta daha labaratuvar acilmadsn gidip kapisinda beklemistik.uzun lafin kisasi belki sadece suphe duydu ama degil.ki icime oyle dogdu bence degil. insallah da degildir. ayrica rahim kanseri olup rahmini aldirip 20 senedir cok saglik yasayan bir akrabamiz var kuzenimin babaannesi.moral olsun diye demiyorum gercekten. haklisiniz insan boguluyor gibi oluyor ama bisey olmayacak emin olun. :)
İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım çok dua edeceğim <3ben şiddetli ve tekrar eden baş ağrılarıyla gittim.malum hastaneye gidince,araştırmalar,tetkikler devam ediyor.mr sonucunda,bir şey çıkmadı ama başka şeyler araştırılıyor.allah hepimize şifa versin.
basit,bir migren ya da sinüzit de olabilir sizin ki.hemen telaş yapmayın ama bir doktora görünmeniz de fayda var.tekrar geçmiş olsun.