- 4 Temmuz 2024
- 23
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi Yurdagul02
-
gec dolenmedır belkı cumartesı kac bhcg ıle netlestı tam olarak?_Herkese merhaba.Cumartesi günü test yaptım ve pozitif çıktı.Aynı gün kan ve idrar verdim pozitifti. Pazartesi kadın doğuma gittim. Son adet tarihim 10 Mayıs. Adet tarihime göre 6 haftalık olması gerekiyor ama ultrasonda sadece küçük bir kese görüldüğünü söyledi doktor. Haftaya çarşamba yine gel dedi. Progestan ve vitamin ilacı yazdı. Cok korkuyorum boş gebelik olmasından. Çünkü 2 yıl önce 5.5 aylık erken doğumla kızımı kaybettim.Kayıptan sonraki ilk hamileliğim kendiliğinden. Böyle bir durum yaşayan varmı.
AnlamadımYolk sac gördü mü ?
Bebek oluşmadan önce bebeği besleyen bir yapı o o varsa genelde boş gebelik olmuyor ben 9. Haftada kürtaj olmuştum boş gebeliktenAnlamadım
Beta hcg takibi yapiyor musunuz 48 saatte bir? Düzenli artması iyiye işaret eder çünkü. Geç döllenme olduysa ondan küçük görünmüş olabilirHerkese merhaba.Cumartesi günü test yaptım ve pozitif çıktı.Aynı gün kan ve idrar verdim pozitifti. Pazartesi kadın doğuma gittim. Son adet tarihim 10 Mayıs. Adet tarihime göre 6 haftalık olması gerekiyor ama ultrasonda sadece küçük bir kese görüldüğünü söyledi doktor. Haftaya çarşamba yine gel dedi. Progestan ve vitamin ilacı yazdı. Cok korkuyorum boş gebelik olmasından. Çünkü 2 yıl önce 5.5 aylık erken doğumla kızımı kaybettim.Kayıptan sonraki ilk hamileliğim kendiliğinden. Böyle bir durum yaşayan varmı.
Onun hakkında bir şey söylemedi. Sadece kese daha küçük dedi haftana göre ama olumsuz bsy demedi haftaya gel dedi.Bebek oluşmadan önce bebeği besleyen bir yapı o o varsa genelde boş gebelik olmuyor ben 9. Haftada kürtaj olmuştum boş gebelikten
Cumartesi gününkü testimde 1300 cıkmıs. Pazartesi yine test verdim perşembe öğrenecem sonuclarımı. Umarım geç döllenmedir.Beta hcg takibi yapiyor musunuz 48 saatte bir? Düzenli artması iyiye işaret eder çünkü. Geç döllenme olduysa ondan küçük görünmüş olabilir
1300 dü insallah geç döllenmedendir. Pazartesi kan ve idrar verdim yine perşembe öğrenecem sonuclarımı.gec dolenmedır belkı cumartesı kac bhcg ıle netlestı tam olarak?_
Ultrasona bakış şekli bile etkiliyor o ölçümleri. Bir dahaki kontrolde hersey normal de çıkabilir hiç belli olmuyorCumartesi gününkü testimde 1300 cıkmıs. Pazartesi yine test verdim perşembe öğrenecem sonuclarımı. Umarım geç döllenmedir.
Şimdi e nabızdan pazartesi günü verdiğim sonuca baktım hcg 2400 cıkmıs. Normalmi daha düşük mü sizceUltrasona bakış şekli bile etkiliyor o ölçümleri. Bir dahaki kontrolde hersey normal de çıkabilir hiç belli olmuyor
Normal çıkmışŞimdi e nabızdan pazartesi günü verdiğim sonuca baktım hcg 2400 cıkmıs. Normalmi daha düşük mü sizce
İnsallah ya kırmızı renkte rİskli görünüyordu ama artması güzel bsyNormal çıkmışen az %66 artması gerekiyor. Sizin 2 kat gibi hemen hemen yarin imkan varsa yine verebilirsiniz çok supheliyseniz hala. İçiniz daha rahat edecekse
Amin inşallah Rabbim sizede sağlıkla nasip eder insallahBenim de 8 haftalik kaybım var, yeniden pozitif gördüm. Şimdi önce küçük dendi sonra normal dendi. Sonra lekelenme oldu diye düşük riski dendi elim kalbimde başka Dr a daha gittim falan. O kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim bu kez sağlıkla nasip etsin
. normal yani hıc bıseysız kücücük kese gorunmesı:) kese gordukten sonra hafta hesabıyla geri gittiğimde 4+5te bhcg 2700 denk gelmiş benim. bu hamileliğimde erken gitmedim ama oglumda 4+6 da gitmiştim 4 - 5 mm minicik kese gorunmüştü:)) içini ferah tut guzel seyler dusun tutunsun ınsallah minnakın:)) gec dollenme gıbı duruyo hıc bısı olmaz Allah'ın ıznıyle.1300 dü insallah geç döllenmedendir. Pazartesi kan ve idrar verdim yine perşembe öğrenecem sonuclarımı.
Teşekkür ederim inşallah öyledir. normal yani hıc bıseysız kücücük kese gorunmesı:) kese gordukten sonra hafta hesabıyla geri gittiğimde 4+5te bhcg 2700 denk gelmiş benim. bu hamileliğimde erken gitmedim ama oglumda 4+6 da gitmiştim 4 - 5 mm minicik kese gorunmüştü:)) içini ferah tut guzel seyler dusun tutunsun ınsallah minnakın:)) gec dollenme gıbı duruyo hıc bısı olmaz Allah'ın ıznıyle.
Karından baktı. Bugün yine baktırdım alttan baktı sadece kese görünüyor dediDoktor vajinal mi baktı karından mı
Kaç haftalık şuan , Yolk sac kesesi göründüyse boş keselik değildir doktor bilgi verdi miKarından baktı. Bugün yine baktırdım alttan baktı sadece kese görünüyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?