Lütfen boş gebelik olmasın

Yurdagul02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2024
23
8
1
27
Herkese merhaba.Cumartesi günü test yaptım ve pozitif çıktı.Aynı gün kan ve idrar verdim pozitifti. Pazartesi kadın doğuma gittim. Son adet tarihim 10 Mayıs. Adet tarihime göre 6 haftalık olması gerekiyor ama ultrasonda sadece küçük bir kese görüldüğünü söyledi doktor. Haftaya çarşamba yine gel dedi. Progestan ve vitamin ilacı yazdı. Cok korkuyorum boş gebelik olmasından. Çünkü 2 yıl önce 5.5 aylık erken doğumla kızımı kaybettim.Kayıptan sonraki ilk hamileliğim kendiliğinden. Böyle bir durum yaşayan varmı.

gec dolenmedır belkı cumartesı kac bhcg ıle netlestı tam olarak?_

Beta hcg takibi yapiyor musunuz 48 saatte bir? Düzenli artması iyiye işaret eder çünkü. Geç döllenme olduysa ondan küçük görünmüş olabilir

Beta hcg takibi yapiyor musunuz 48 saatte bir? Düzenli artması iyiye işaret eder çünkü. Geç döllenme olduysa ondan küçük görünmüş olabilir
Cumartesi gününkü testimde 1300 cıkmıs. Pazartesi yine test verdim perşembe öğrenecem sonuclarımı. Umarım geç döllenmedir.

Cumartesi gününkü testimde 1300 cıkmıs. Pazartesi yine test verdim perşembe öğrenecem sonuclarımı. Umarım geç döllenmedir.
Ultrasona bakış şekli bile etkiliyor o ölçümleri. Bir dahaki kontrolde hersey normal de çıkabilir hiç belli olmuyor

Şimdi e nabızdan pazartesi günü verdiğim sonuca baktım hcg 2400 cıkmıs. Normalmi daha düşük mü sizce
Normal çıkmış en az %66 artması gerekiyor. Sizin 2 kat gibi hemen hemen yarin imkan varsa yine verebilirsiniz çok supheliyseniz hala. İçiniz daha rahat edecekse

Benim de 8 haftalik kaybım var, yeniden pozitif gördüm. Şimdi önce küçük dendi sonra normal dendi. Sonra lekelenme oldu diye düşük riski dendi elim kalbimde başka Dr a daha gittim falan. O kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim bu kez sağlıkla nasip etsin

Amin inşallah Rabbim sizede sağlıkla nasip eder insallah

1300 dü insallah geç döllenmedendir. Pazartesi kan ve idrar verdim yine perşembe öğrenecem sonuclarımı.
. normal yani hıc bıseysız kücücük kese gorunmesı:) kese gordukten sonra hafta hesabıyla geri gittiğimde 4+5te bhcg 2700 denk gelmiş benim. bu hamileliğimde erken gitmedim ama oglumda 4+6 da gitmiştim 4 - 5 mm minicik kese gorunmüştü:)) içini ferah tut guzel seyler dusun tutunsun ınsallah minnakın:)) gec dollenme gıbı duruyo hıc bısı olmaz Allah'ın ıznıyle.

Teşekkür ederim inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…