- 28 Ağustos 2024
- 16
- 10
- 3
- 35
Bsy söylemem için erken dedi. Daha kücük görünüyor. Sadece kese görüyorum dedi.Kaç haftalık şuan , Yolk sac kesesi göründüyse boş keselik değildir doktor bilgi verdi mi
Daha küçüktür. Benimde dün vajinal ultrasnla yolk sac göründü sadece, beklemekten baska caremiz yok. Maalesef erken ögrenince böyle oluyorBsy söylemem için erken dedi. Daha kücük görünüyor. Sadece kese görüyorum dedi.
Aynen maalesef adet tarihine uymuyor. İnsallah bir sonraki kontrolde bebeğide görürüzDaha küçüktür. Benimde dün vajinal ultrasnla yolk sac göründü sadece, beklemekten baska caremiz yok. Maalesef erken ögrenince böyle oluyor
Evham yapma normal gıdıyor guzrl gıdıuorŞimdi e nabızdan pazartesi günü verdiğim sonuca baktım hcg 2400 cıkmıs. Normalmi daha düşük mü sizce
Stresin bile onun gelişimini olumsuz etkilerAynen maalesef adet tarihine uymuyor. İnsallah bir sonraki kontrolde bebeğide görürüz
Stresin bile onun gelişimini olumsuz etkiler
Stresin bile onun gelişimini olumsuz etkiler
İster istemez oluyor maalesef ama inşallah oluşacak meleğimStresin bile onun gelişimini olumsuz etkiler
İnşallah canım İnşallah folik asit vitamin vs vermezse kullamİster istemez oluyor maalesef ama inşallah oluşacak meleğim
İlk kontrolümde verdi progestan ve folik asit.İnşallah canım İnşallah folik asit vitamin vs vermezse kullam
Tamam çok iyi az önce baska yorumlar okudum guzel sonuc alan olmuşİlk kontrolümde verdi progestan ve folik asit.
Canım benim hiç stres yapıp canını sıkma 5 haftalıktı gittim kese var bebek yok dendi 6 haftalık gittim yine kese var bebek yok dendi(yolk sac da yok bu arada) her şey olabilir kendini hazırla dediler stres yapmamaya çalıştım burdaki güzel yorumları okudum hep. Şükürler olsun bu gün gittik ve bebek de yolk sac da oluşmuş. Zamanla her şey yoluna giriyor hiç stres yapma güzel düşün güzel olsunMerhabalar arkadaşlar Buda benim bezelye tanesi. Yaklaşık 1 senedir tedavi görüyorum aşılama denendi bir kere sonra yorulduğumu fark ettiğimde tedaviyi bıraktım eylüle kadar ara vericem sonra bir tüp bebek deneriz dedim. Ve olanlar oldu.. Ama tammm sevinmişken gene endişeliyim.. Ultrasonda kese çok sağda ortaya gelmesi lazım dedi hoca.. rahim genişledikçe kese ortalar mı daha önce yaşayan var mı?
İnsallah bir sonraki kontrolümde bende alırım. Çok teşekkürlerTamam çok iyi az önce baska yorumlar okudum guzel sonuc alan olmuş
Rica ederim canım hadı gızun aydın bize de dua edinİnsallah bir sonraki kontrolümde bende alırım. Çok teşekkürler
Rabbim kimin gönlünden ne geçiyorsa hayırlı bir şekilde nasip eylesin inşallah. Evlat sahibi olmak isteyen bütün anne babaların kucağını doldursun. Hamilelere kolay doğum nasip eylesinRica ederim canım hadı gızun aydın bize de dua edin
Amin amin inşallah canımRabbim kimin gönlünden ne geçiyorsa hayırlı bir şekilde nasip eylesin inşallah. Evlat sahibi olmak isteyen bütün anne babaların kucağını doldursun. Hamilelere kolay doğum nasip eylesin
Allah razı olsun. Cumartesi gittim bebiş ortalamış kendini tam ortada değil ama risk oluşturacak alandan çıkmış dedi. 1 ay sonra kontrole çağırdı kalp atışını falan duyduk. Elhamdülillah. Çok zor bir süreç gerçekten rabbim her darda olanı feraha çıkarsın.. Gönüllerini güzel haberle rahatlatsın :)Canım benim hiç stres yapıp canını sıkma 5 haftalıktı gittim kese var bebek yok dendi 6 haftalık gittim yine kese var bebek yok dendi(yolk sac da yok bu arada) her şey olabilir kendini hazırla dediler stres yapmamaya çalıştım burdaki güzel yorumları okudum hep. Şükürler olsun bu gün gittik ve bebek de yolk sac da oluşmuş. Zamanla her şey yoluna giriyor hiç stres yapma güzel düşün güzel olsun
Ohh çok sevindimCanım benim hiç stres yapıp canını sıkma 5 haftalıktı gittim kese var bebek yok dendi 6 haftalık gittim yine kese var bebek yok dendi(yolk sac da yok bu arada) her şey olabilir kendini hazırla dediler stres yapmamaya çalıştım burdaki güzel yorumları okudum hep. Şükürler olsun bu gün gittik ve bebek de yolk sac da oluşmuş. Zamanla her şey yoluna giriyor hiç stres yapma güzel düşün güzel olsun
Kalp atışını kaçta duydun canım tamAllah razı olsun. Cumartesi gittim bebiş ortalamış kendini tam ortada değil ama risk oluşturacak alandan çıkmış dedi. 1 ay sonra kontrole çağırdı kalp atışını falan duyduk. Elhamdülillah. Çok zor bir süreç gerçekten rabbim her darda olanı feraha çıkarsın.. Gönüllerini güzel haberle rahatlatsın :)
Tam 7. haftanın başında canımKalp atışını kaçta duydun canım tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?