Sukrum bana da dua et((((( salı günü yumoşlarım toplanıyor.Doktorum pazartesin de büyük ihtimal transferin yapılıcak dedi ama duruma bağlı.Mesela pazartesi değilperşembe de transfer yapıla bilirmiş.Arkadaşlar transferin erken ve ya geç yapılmasını nasıl anlayalım?
canım gözünaydınnnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah....
slm arkadaslar.... øncelikle hepinize hemde teker teker cok ama cok tsk ederim. butun dualariniz icin. tekrar tsk ederim.
evet cevabi aldim haaaaaaaaamiiiiiileeeeeeyiiiiiiimmm...:sm_cool:
oyyyyyy cok sevindim inan hemde cok cok delikafadulden
allah tamamini erdirsin canim cok dikkat et olurmu dinlen agir kaldirma ayyyy cok sevindim :lepi:
allah yardım etsin... Insallah hersey gonlunce olur.bende bu gece dua edicemm sözz:):)inşallahh istediğn gibi olur herşeyy
valla tam dediklerin gibiyim suan dunden beri adetlerim gelecek gibiydi. valla inanirmisin tuvalete gitmeye korkuyordum. sana bisey sorum diger yerdede yazdimda suan 15 transfer gunum simdi bu kac haftalik oluyor:uhm:
sagol canim.. ama ben guzel haberi aldim hamileyim:dance:. aman duani eksik etme yap.Şeniz
canım hayırlı olsun, bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.... a.s.
bu müjdeli haberi bekleyiş döneminde kendinde nasıl belirtiler farkettin ??? Benim henüz 8. günüm. meerak içindeyim yardımcı olursan sevinirim.
tranfserin 2. günüyse 2 hafta 1 gün olur
slm canim. sanirim sende benim gibi tek embroylan tup bebek yaptinfisfisfis. valla bende transferimin ilk gununden itibaren belim cok agriyordu.. bi kac gun sonrada sanki adetlerim gelecekmis gibi karnim agriyordu gøguslerim sismisti halada øyleler agridan dokunamiyordum biler. bi hafta karin agrilarim øyle devam etti. ama bazen sanki bi sanci hep karnimda dolasiyordu. yumurtaliklarimdan taa bøbregime kadar gidiyordu. iste bide testimden 2 gun ønce tekrar agrimaya basladilar ve hafifte beyaz akintimoldu.. sende hicmi bi degisiklik yok. bi sanci, yada bi agri?
tebrikler allahım analı babalı büyütsün inş..sagsalim kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?