Lutfen bugun benim icin...

slm arkadaslar.... øncelikle hepinize hemde teker teker cok ama cok tsk ederim. butun dualariniz icin. tekrar tsk ederim.
evet cevabi aldim haaaaaaaaamiiiiiileeeeeeyiiiiiiimmm...:sm_cool:

hadi nen vallaha mı diyon, gel bi öpüüüm seni hayırlı uğurlu olsun yafrimŞeniz şşşş baa bak, kendine dikkat et bundan sonra hemi, ilk 8 hafta düşük riski fazla, 12. haftaya kadar da azalarak devam ediyo, öyle ağır kaldırim ev temizliyim yok şuraya gidim yok hoplayım zıplayım yok bundan sonra, bol bol sut peynir tarzı şeylerle besleniyosun, kola çay kayfe gibi abur cuburlar yasak tamammı şeker :mymeka:

canım o dua bir haftada bitecekti ama bitmeden etkisini göstermiş hoş geldin aramıza allahım sorunsuz bir dönem nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayıda tabi kendine ii bak kasım mı aralıkmı annesi oluyosun

aaaaaaaaa tebrikler ya çok sevindim.hadi hayırlısı inşallah...

hadı canım gözun aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...................çokkk guzellllllllll

canım gözün aydın çk sevindim darısı bizlere artık sende bizler için dua et nolur

canım tebrık ederım cok sevındım allah kucagına almayı nasıp etsın

yerimseniben tamam annecigim. valla diyom.sagol bitanem cok mutluyum bugun cooooooook. allah herkese bu duyguyu nasip eder ins.ha tafsiyelerini bekliyorum bak.Şeniz

yerimseniben tamam annecigim. valla diyom.sagol bitanem cok mutluyum bugun cooooooook. allah herkese bu duyguyu nasip eder ins.ha tafsiyelerini bekliyorum bak.Şeniz

sen sor ben söliiim anam kaydirigubbakcemile3 şşş bak ne dicem, ilk haftalarda karnında böyle adet sancısına benzer bişiler olcak, belin ağrıyomuş gibi olcak, rahmin büyüdüğünün göstergesi paniklemeemi

CADIARZU himm. valla hesabima gøre yilbasinda olmasi lazim ama. bilmiyorumki nasil hesaplanir bu?? bugun trsansferimin 15 gunu yani simdilik 2 haftalikmi hamileyim yani??:uhm:

Gözümüzz aydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Hepimiz için olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh.........

valla tam dediklerin gibiyim suan dunden beri adetlerim gelecek gibiydi. valla inanirmisin tuvalete gitmeye korkuyordum. sana bisey sorum diger yerdede yazdimda suan 15 transfer gunum simdi bu kac haftalik oluyor:uhm:

Sukrum bana da dua et((((( salı günü yumoşlarım toplanıyor.Doktorum pazartesin de büyük ihtimal transferin yapılıcak dedi ama duruma bağlı.Mesela pazartesi değilperşembe de transfer yapıla bilirmiş.Arkadaşlar transferin erken ve ya geç yapılmasını nasıl anlayalım?

cok sagol canim. valla ben yurtdisinda kaldigim icin burdaki dr lar pek oyle seyler anlatmiyorlar. sadece positif yada negatif diyorlar. ozaman ben simdiden bol bol su iceyim. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…