canım başaladım sana dua etmeye inş. kabul olur tefriciye çekmişmiydin çeksen ne güzel olurdu
slm arkadaslar.... øncelikle hepinize hemde teker teker cok ama cok tsk ederim. butun dualariniz icin. tekrar tsk ederim.
evet cevabi aldim haaaaaaaaamiiiiiileeeeeeyiiiiiiimmm...:sm_cool:
hadi nen vallaha mı diyon, gel bi öpüüüm seni hayırlı uğurlu olsun yafrimŞeniz şşşş baa bak, kendine dikkat et bundan sonra hemi, ilk 8 hafta düşük riski fazla, 12. haftaya kadar da azalarak devam ediyo, öyle ağır kaldırim ev temizliyim yok şuraya gidim yok hoplayım zıplayım yok bundan sonra, bol bol sut peynir tarzı şeylerle besleniyosun, kola çay kayfe gibi abur cuburlar yasak tamammı şeker :mymeka:
cnm rabbim kucağına al,mayı nasip ,etsin insallah çok sevindimhihoyyyt
canım tebrık ederım cok sevındım allah kucagına almayı nasıp etsın
yerimseniben tamam annecigim. valla diyom.sagol bitanem cok mutluyum bugun cooooooook. allah herkese bu duyguyu nasip eder ins.ha tafsiyelerini bekliyorum bak.Şeniz
canım o dua bir haftada bitecekti ama bitmeden etkisini göstermiş hoş geldin aramıza allahım sorunsuz bir dönem nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayıda tabi kendine ii bak kasım mı aralıkmı annesi oluyosun
sen sor ben söliiim anam kaydirigubbakcemile3 şşş bak ne dicem, ilk haftalarda karnında böyle adet sancısına benzer bişiler olcak, belin ağrıyomuş gibi olcak, rahmin büyüdüğünün göstergesi paniklemeemi
tebrikler canım rabbim tamamına erdirsin inş duanı eksik etme bizden sıra bizede gelecek inş
canım gözün aydın çk sevindim darısı bizlere artık sende bizler için dua et nolur
dedım sana demı ben sakın ol dıyoruz moral yuksek tut dıyoruz tecrube konusuyo yavrumkaydirigubbakcemile3
tebrık ederım canım benım degerın kac cıktıkaydirigubbakcemile3
efferin sana
şimdi bol su iç gunde 2 lıtre embıryo gelısmesınde cok onemlıymıs doktorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?