Lutfen bugun benim icin...

sukr28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
54
0
86
45
- Yurtdışı
selam arkadaslar..:çok üzgünüm: yarin benim icin buyuk gun olacak. Transferimin 15. gunu ve yarin kan tahlilimi yapacam. lutfen bugun sirf benim icin eger bir dakikaniz varsa dua edin ne olur. buraya gelmek benim icin cok zor oldu. eminim hepimiz icin olmustur. cok zorluklar atlattim. Anlayacaginiz arkadaslar bu benim icin hersey umudum,sevincim,hayatim askim, garantim,hayata ve yasama bagliligim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zaten kimi gørsem bana dua et diyorum. Ama beni en cok anlayan siz oldugunuz icin bunu sizden rica ediyorum. ins. yarin buyuk en ønemlisi hayirli bi haberle mujdemi veririm size... hepinizi tek tek opuyorum simdiden tskler..a.s.

arkadaşım rabbim gönlüne göre versin inşallah.emeklerinin karşılığını boş çıkarmasın çektiğin sıkıntıların son olsun herşeyi unutum mutlulukla evlatlarını kucağına alırsın inşallah.dualarım seninle canım.

inşallah rabbim gönlüne göre versin dualarım seninnle ve sen durumunda olan ve anne olmak isteyen tüm kadınlara rabbim sen bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et tez zamanda sana açılan kollarımızı bebeksiz bırakma senden başka kimseden istemeyiz sen ol dersen olur herşeye gücü yetensin

bilirim böyle kuş gibi beklemenin ne zor olduğunu ...allah yardım etsin ...inşallah beklediğin haberi alırsın ...

ınsallah kardesım rabbım emeklerının mukafatını versın canım benım sende bızlere dua et rabbım yuzlerımızı guldursun ıns

allah yüzünü güldürsün canım inşallah hamilesinsin.yarın güzel haberler vericeğine inanıyorum a.s

kurban oldugum rabbim cocuk heyecanini size tatdirsin evinizin nesesi olsun insallah yarin bize en guzel haberi sen verirsin canim dualarim seninle yuce rabbim yaninda olsun isteyen herkesede nasib etsin... a.s.

simdiden hepinize cok tskler.. inaniyorum hepimizin duasi bir ve buna eminimkide allah sesimizi duyuror ve bu duamizi kabul edecektir..

allahım ınsallah kalpten olan dualarımızı kabul eder bızım de kucagımızı doldurur bu gece yatmadan once dua edıcem senın ıcın yarın ınsallah mujdelı haberı alıcaz

Canım kader arkadasım senın ıcın dua edecegım.Insallah hersey gonlunce olur.Bebısını 9ay sonra kucagına alırsın.Sende benım ıcın dua et.Yaza bende tup bebege gıdıyorum.Hamılelerın duası kabul olurmus.Sımdıden hayırlı olsun.Hamılelıgın surecını de bızımle paylasırsan sevınırım.Yanı nasıl beslendın falan fılan ıste...hadı by by :Saruboceq:

senin için dua ettim arkadaşım inşallah hayırlısı ile yarın müjdeli haberi verirsin

insallah yarın güzel haberi alıp çok çok sevinirsin canım.dualarımız seninle ve bu yoldaki herkezle beraber....

ayy.. 9ay demen bile icimi titretiyor valla. agzina saglik.. valla benimki olsada olmasada hepiniz icin teker teker dua ederim..Şeniz

canımmmmm dua edıyorum sımdı tum kalbımle canım güzel haberlerle doneceksın ınsallahŞeniz

rabbim dualarımızı kabul eder ve yarın beklediğin pozitif sonucu alırsın inş canım sende bizlere dua etmeyi unutma

,cnm inşallah bebeklerin seninledir.rabbim emeklerini boşa çıkartmasın dua ediyorum senin için inşallah yarın güzel hayırlı haberini alırız.:Saruboceq:

inş.............rabbım guzel haber vermenı nasıp ets.............inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…