selam arkadaslar..:çok üzgünüm: yarin benim icin buyuk gun olacak. Transferimin 15. gunu ve yarin kan tahlilimi yapacam. lutfen bugun sirf benim icin eger bir dakikaniz varsa dua edin ne olur. buraya gelmek benim icin cok zor oldu. eminim hepimiz icin olmustur. cok zorluklar atlattim. Anlayacaginiz arkadaslar bu benim icin hersey umudum,sevincim,hayatim askim, garantim,hayata ve yasama bagliligim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zaten kimi gørsem bana dua et diyorum. Ama beni en cok anlayan siz oldugunuz icin bunu sizden rica ediyorum. ins. yarin buyuk en ønemlisi hayirli bi haberle mujdemi veririm size... hepinizi tek tek opuyorum simdiden tskler..a.s.
Canım kader arkadasım senın ıcın dua edecegım.Insallah hersey gonlunce olur.Bebısını 9ay sonra kucagına alırsın.Sende benım ıcın dua et.Yaza bende tup bebege gıdıyorum.Hamılelerın duası kabul olurmus.Sımdıden hayırlı olsun.Hamılelıgın surecını de bızımle paylasırsan sevınırım.Yanı nasıl beslendın falan fılan ıste...hadı by by :Saruboceq:selam arkadaslar..:çok üzgünüm: yarin benim icin buyuk gun olacak. Transferimin 15. gunu ve yarin kan tahlilimi yapacam. lutfen bugun sirf benim icin eger bir dakikaniz varsa dua edin ne olur. buraya gelmek benim icin cok zor oldu. eminim hepimiz icin olmustur. cok zorluklar atlattim. Anlayacaginiz arkadaslar bu benim icin hersey umudum,sevincim,hayatim askim, garantim,hayata ve yasama bagliligim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zaten kimi gørsem bana dua et diyorum. Ama beni en cok anlayan siz oldugunuz icin bunu sizden rica ediyorum. ins. yarin buyuk en ønemlisi hayirli bi haberle mujdemi veririm size... hepinizi tek tek opuyorum simdiden tskler..a.s.
Canım kader arkadasım senın ıcın dua edecegım.Insallah hersey gonlunce olur.Bebısını 9ay sonra kucagına alırsın.Sende benım ıcın dua et.Yaza bende tup bebege gıdıyorum.Hamılelerın duası kabul olurmus.Sımdıden hayırlı olsun.Hamılelıgın surecını de bızımle paylasırsan sevınırım.Yanı nasıl beslendın falan fılan ıste...hadı by by :Saruboceq:
allahım ınsallah kalpten olan dualarımızı kabul eder bızım de kucagımızı doldurur bu gece yatmadan once dua edıcem senın ıcın yarın ınsallah mujdelı haberı alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?