Neyi?Yanlış biliyorsunuz. :)
Neyi?Yanlış biliyorsunuz. :)
Miaelle sormuştum ama cevaplamamissin. Neyi yanlış biliyorum merak ettim. Yanlış anlama kötu niyetle sormuyorum yalnızca neyi yanlış bildiğimi merak ettim.Yanlış biliyorsunuz. :)
Hangi hayvan doğal hangi hayvanın laboratuvar ortamında cinsi değiştirilip farklı bir cins elde ediliyor okuyup bilgilenmen en doğrusu. Ben sana burada uzun uzun yazamam fakat sen sürekli bana tepki olarak polemik çıkarmak için bir soru soruyorsun cevaplıyorum daha sonra geri dönüş yapmıyorsun anlam veremiyorum kusura bakma. Yaşımız aynı ama olgunluğumuz kesinlikle aynı değil. Bu tavırlarımı bir an önce bırakmanı tavsiye ederim çünkü forum halkına kendini kötü gösterirsin, bana birşey olmaz.Miaelle sormuştum ama cevaplamamissin. Neyi yanlış biliyorum merak ettim. Yanlış anlama kötu niyetle sormuyorum yalnızca neyi yanlış bildiğimi merak ettim.
Her neyse konuyu uzatmak istemiyorum çünkü amacim gerçekten polemik yaratmak değil. Ve evet olgunlugumuz ayni olmayabilir, her insanin mizaci, hayat hikayesi farklidir. Ayrıca sen evlisin ve hamilesin. Bunlar da insana belli bir olgunluk getiriyor tabii ki. İyi akşamlar.Hangi hayvan doğal hangi hayvanın laboratuvar ortamında cinsi değiştirilip farklı bir cins elde ediliyor okuyup bilgilenmen en doğrusu. Ben sana burada uzun uzun yazamam fakat sen sürekli bana tepki olarak polemik çıkarmak için bir soru soruyorsun cevaplıyorum daha sonra geri dönüş yapmıyorsun anlam veremiyorum kusura bakma. Yaşımız aynı ama olgunluğumuz kesinlikle aynı değil. Bu tavırlarımı bir an önce bırakmanı tavsiye ederim çünkü forum halkına kendini kötü gösterirsin, bana birşey olmaz.
Bana olgunluk getirmedi evlilik ya da hamilelik. Hala şımarık bir kız çocuğuyum "yerine göre". Ama böyle şeyleei kafama takmıyorum,sende takma. Psikolojini yok yere bozma,senin için diyorum iyiliğini düşünerek bu yorumu yapıyorum. Ne zaman sorunun olduğu zaman gelip bana özel mesaj atabilirsin,dertleşebiliriz çözebilirsem yardımcı olmak isterim. İyi akşamlar.Her neyse konuyu uzatmak istemiyorum çünkü amacim gerçekten polemik yaratmak değil. Ve evet olgunlugumuz ayni olmayabilir, her insanin mizaci, hayat hikayesi farklidir. Ayrıca sen evlisin ve hamilesin. Bunlar da insana belli bir olgunluk getiriyor tabii ki. İyi akşamlar.
Yorum için teşekkürler Miaelle. Her ne kadar ufak tefek atismalarimiz olmuş olsa da seni severim ben. Allah çocuğunu sağ salim sana kavuştursun.Bana olgunluk getirmedi evlilik ya da hamilelik. Hala şımarık bir kız çocuğuyum "yerine göre". Ama böyle şeyleei kafama takmıyorum,sende takma. Psikolojini yok yere bozma,senin için diyorum iyiliğini düşünerek bu yorumu yapıyorum. Ne zaman sorunun olduğu zaman gelip bana özel mesaj atabilirsin,dertleşebiliriz çözebilirsem yardımcı olmak isterim. İyi akşamlar.
Ha dipnot; bu doğal olmayan canlılardan bende aldım 2 Yorkshire terrier cinsi köpeğe sahibim. Gerçi doğal mı değil mi tam olarak bilmiyorum ama bu saydıklarının onunda bir cana sahip olmadığı anlamına gelmiyor,bu bütün hayvanlar içinde geçerli. Görsen içine düşebilirsin bebeklerimin. :)
Amin inşallah.Yorum için teşekkürler Miaelle. Her ne kadar ufak tefek atismalarimiz olmuş olsa da seni severim ben. Allah çocuğunu sağ salim sana kavuştursun.
Nasıl yani? Yapay değil mi demek istiyorsunuz? Uygar her düşünceye saygım var ama biraz araştırın da gelin.Doğanın dengesini bozan bir şey varsa o da insanoğlunun varlığı,yapay (?) üretilen hayvan falan değil.
İşi gücü bırakıp bunlara mı sarıyorsunuz nedir,sizin sınavınız falan yok mu ?
Nasıl yani? Yapay değil mi demek istiyorsunuz? Uygar her düşünceye saygım var ama biraz araştırın da gelin.
Yapay(?) demissiniz ya. Tıp okuyordunuz sanirim. Bu konuda benden daha bilgili olmaniz gerekir.Nerede yapay değil demişim,benim araştırmamı geçtim siz önce okuyun bence.
Yapay(?) demissiniz ya. Tıp okuyordunuz sanirim. Bu konuda benden daha bilgili olmaniz gerekir.
Neyse gereksiz polemik. Ben hala görüşümün arkasındayım. Ki bu benim fikrim değil, bir gerçek. İyi akşamlar.Tüh,sizden daha bilgili değilim,siz okuyun benim yerime tıbbı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?