Gebeliğe Hazırlık Lutfen buraya bakin ,Yakı ile hamile kalinir mi ?bu efsane mi gerçek mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sicaklik buradaki en son fayda olabilir o da ovulasyona kadar... inceki mesajlarimda hep acikladim sebep sonuc iliskisini. deneyebilirsiniz tabi ama zaman bosa gider gibi geldi bana. sicaklik yok aslinda yakiyor biz onu sicak olarak hissediyoruz. sicak tutmak isterseniz sicak su torbasiyla veya beliniza atki, sal sararak yapin. marka degistirdim yakida. o zaman bile zararini gordum icindeki capsicuim aci biber maddesi orani farkliymis.
Anladım yapmam riske atmaya gerek yok yumurta büyümedi ve çatlaması için zaten ilaç kullaniyorum

Ben tam yatacağım vakit eşime yapıştırtıyorum. Yanlamasına kuyruk sokumuna. O yakmaya başlamadan uyumaya çalışıyorum. Sabah kalktığımda yakıyor oluyor ama öyle aman aman korkunç değil asıl yakan kısmı ilk başta uykuda geçmiş oluyor. Ya da normalde de bana dayanılabilir bir acı gibi geldi bilemiyorum. İlaç almayacaksan sabah uyanınca çıkar yakıyı. Suya gerek yok kendi geliyor çekince. Arkada kalıntı bırakmıyor. Küçük tüyleri çekiyor sadece. Temizlendiğin 3. Veya 4. gece bir tane daha tak yine sabah çıkar. Yani iki tane tak ovulasyona kadar. Aralıklı günlerde. Her biri 8 saat kadar kalmış olsun. Ben femara kullanırken iki tane taktım çok geldi. Bir tane taktım ideal oldu. İlaç almamaya karar vermiştim bir ay iki tane takacaktım ama dr doz arttırdı felan hesap değişti. Eşim saçma bulmuştu önceki aylarda ilaçla büyümeyen yumurta büyüdü sustu bir daha bir şey demedi. :) Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda güzel haberler al inşallah.
Merhaba bir sorum olacakti kafam karisti benim yumurta tembelligim var ve ilac kullanmadan buyumuyorlar sanirim bu ay rahim filmi cektirdim tuplerim acikmis suan beklemedeyim eger nasip olmazsa bu yakiyi denemek istiyorum. Sadece iki tane mi kullanilmali ovulasyon doneme kadar. Ovu testi de yapsam tam pik olmuyor acaba hangi gunleri yapilmali

Merhaba bir sorum olacakti kafam karisti benim yumurta tembelligim var ve ilac kullanmadan buyumuyorlar sanirim bu ay rahim filmi cektirdim tuplerim acikmis suan beklemedeyim eger nasip olmazsa bu yakiyi denemek istiyorum. Sadece iki tane mi kullanilmali ovulasyon doneme kadar. Ovu testi de yapsam tam pik olmuyor acaba hangi gunleri yapilmali
Ben ilacla bir tane kullaniyordum. Ilac almasam iki tane yapistirirdim. Regl bitimi dus alinca gece bir tane yapistiriyordum. Sabah cikariyorsun. Iki tane yapistiracaksan bir gece veya iki gece sonra tekrar yapistiriyorsun. Yani regl bitimi ovulasyona kadar ortalama bir hafta var. pazartesi yapistirdiysam carsamba veya persembe de yapistiriyorum. Yumurta zaten regl doneminden gelismeye basliyor ovulasyona kadar. Reglden sonra temiz oldugun haftada iki gece yapistirmak ideal. Bana oneren arkadas pik gormuyorum diye reglken yapistirmaya basladim. Yumurtlama cok erken olmus. Rahim yeterli kalinlikta olmadigi icin dollenme olsa bile rahime tutunamaz. Bir ise yaramaz erken yumurtlamak.

Bunu tavsiye etmem. Yakinin mantigi yumurta gelistirmesi. 3 tane kullanmistim bir keresinde ovulasyona kadar. Tam bir hafta erken regl geldi. Rahimin kalinlasmasina musade etmemis yaki. Rahim yeterince kalin olmazsa dollenme olsa bile bebek tutunamaz biliyorsunuz. Ovulasyonsan sonra yakinin hicbir mantigi yok. Yakidaki madde rahime girmemeli dollenme olursa. Deneyin ama o ay bosa gecer soyleyeyim.
Bugun adetin 12.gunu doktora gittim 2 yumurta gördü sağ yumurtalikta ama küçükler dedi 4-5 gün sonra tekrar gel dedi. Sol yumurtalikta hiç yumurta gormedi, ama o tarafta da ağrım var. Klomen ve vitaminler kullandım nasil fayda etmemiş anlamadim. Yakıyı suan kullansam gec mi kaldım acaba

Merhaba yakının faydasını gördünüz mü? Yumurtlamanıza etki etti mi? Benimde de yumurtalarım büyümüyor

Bugun adetin 12.gunu doktora gittim 2 yumurta gördü sağ yumurtalikta ama küçükler dedi 4-5 gün sonra tekrar gel dedi. Sol yumurtalikta hiç yumurta gormedi, ama o tarafta da ağrım var. Klomen ve vitaminler kullandım nasil fayda etmemiş anlamadim. Yakıyı suan kullansam gec mi kaldım acaba
Denediniz mi yakıyı?

Belinize yapistiriyorsunuz değil mi?
Benim annem kendi hazırlıyor beyaz sabun rendesi ve yumurta akını çırpıyor beze döküyor ve o şekilde yapıştırıyor. Sizinkiler hazır mı?
Ben ilacla bir tane kullaniyordum. Ilac almasam iki tane yapistirirdim. Regl bitimi dus alinca gece bir tane yapistiriyordum. Sabah cikariyorsun. Iki tane yapistiracaksan bir gece veya iki gece sonra tekrar yapistiriyorsun. Yani regl bitimi ovulasyona kadar ortalama bir hafta var. pazartesi yapistirdiysam carsamba veya persembe de yapistiriyorum. Yumurta zaten regl doneminden gelismeye basliyor ovulasyona kadar. Reglden sonra temiz oldugun haftada iki gece yapistirmak ideal. Bana oneren arkadas pik gormuyorum diye reglken yapistirmaya basladim. Yumurtlama cok erken olmus. Rahim yeterli kalinlikta olmadigi icin dollenme olsa bile rahime tutunamaz. Bir ise yaramaz erken yumurtlamak.

Back
X