Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
29 haftalık hamileyim, bugün akşam saatlerinde başladı belimin sol tarafından bacağıma doğru bir ağrı arada kasılma da oluyor ama sürekli değil.gündüz bir kaç torba taşımaya kalkıştım, bundan kaynaklanabilir mi?
Oncelikle gecmis olsun canim. Bende 27 haftalik hamileyim gece uyurmken bacagima kramplar giriyor benimde. Doktora sorduk 2 gun once normal ara sira bu sekilde kramplar olabilir panik yapcak bi durum yok dedi,
Canım çok geçmiş olsun öncelikle sana kızmak istiyorummm sen ne diyee poşet taşıyorsunnnnnn Dikkat etmelisin..Muhtemel sebebi bu ama için rahat etmiyor ise doktorunu ara..Muhtemel normal diyecektir ama olsun istersen bir ara..
Canım çok geçmiş olsun öncelikle sana kızmak istiyorummm sen ne diyee poşet taşıyorsunnnnnn Dikkat etmelisin..Muhtemel sebebi bu ama için rahat etmiyor ise doktorunu ara..Muhtemel normal diyecektir ama olsun istersen bir ara..
işte tamamiyle cahil cesareti, artık bebeğin ağırlaştığını ve hareketlerimin kısıtlanacağını unuttum, ben bu ve buna benzer çok hareket yapıyorum aslında.şimdi doktoru aramaya da çekiniyorum bu saatte.artık geçmezse acile gideriz mecbur.
işte tamamiyle cahil cesareti, artık bebeğin ağırlaştığını ve hareketlerimin kısıtlanacağını unuttum, ben bu ve buna benzer çok hareket yapıyorum aslında.şimdi doktoru aramaya da çekiniyorum bu saatte.artık geçmezse acile gideriz mecbur.
O zaman sana çoooooooooook daha fazla kızmalıyımmmmmm ama bişey söyleyeceğim bende son haftama kadar evi dip bucak temizliyordum koltuk kanepe ne var ise çekiyordum hehhe iyi bişeymiş gibi de söylüyorum demi Çok dikkat etmelisin..Bence ara hastaneyi kadındoğumda kim var ise konuş için rahat eder en azından canım..Acilde kadındoğum doktoru var ise ilgilenebilirler yoksa parol al diyecekler..