Lütfen cevap verin 😐

Hdasmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
63
19
38
27
Kızlar merhaba adetime 1 gün kaldı normalde benim aşırı göğüs hassasiyetim olurdu bu asla olmamazlik yapmazdı bu ay hiç yok sıfır yani sadece akıntım var ve aşırı idrara çıkma bende kaset test yaptım önce tek çizgi çıktı yarım saat geçti baktım tekrar diğer çizgi de var ama belli olmuyor çok sizce ne yapmalıyım bu arada 3 aydır korunmuyoruz fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum 🤗 bu arada görsellerde ortadaki kırmızı noktaya demiyorum dikkatli bakarsanız yanında silik var fotoğrafts çok net degil ama yakından bakınca daha belirgin (kaset test ve etken test öneriniz var mı marka olarak )

Eklentiler

• IMG_20210824_112943.webp
    IMG_20210824_112943.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20210824_112934.webp
    IMG_20210824_112934.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 58
Fotoğraf yüklememişsiniz :/
10 dakikadan sonra idrar testi geçerliliğini yitiriyor diyorlar.

İlk haftalarda idrara çıkma bende de olmuştu ama akıntı eğer beyazsa adet belirtisi o. Olmadı kan verirsiniz, inşallah pozitiftir 🌺

Ilk dakikalarda çıktıysa kabul görür ama sizinki kuruma çizgisi olabilir kan test vermeniz en uygunu olur

Görsel eklenmemiş ama 10 dakikadan sonra olduğu için bir anlamı yok.
Yeni bir kaset test yapabilirsiniz. Ya da en güzeli kan testi ile netleştirebilirsiniz

Diğer konunuza da yazmıştım testimiz bozuk üstündeki kırmızı leke onu gösteriyor gecikmeyi bekleyin veya tekrarlayın testi

Fotoğraf yüklememişsiniz :/
10 dakikadan sonra idrar testi geçerliliğini yitiriyor diyorlar.

İlk haftalarda idrara çıkma bende de olmuştu ama akıntı eğer beyazsa adet belirtisi o. Olmadı kan verirsiniz, inşallah pozitiftir 🌺
Beyaz değil sarı ve yapışkan gibi bazende şeffaf

Kızlar merhaba adetime 1 gün kaldı normalde benim aşırı göğüs hassasiyetim olurdu bu asla olmamazlik yapmazdı bu ay hiç yok sıfır yani sadece akıntım var ve aşırı idrara çıkma bende kaset test yaptım önce tek çizgi çıktı yarım saat geçti baktım tekrar diğer çizgi de var ama belli olmuyor çok sizce ne yapmalıyım bu arada 3 aydır korunmuyoruz fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum 🤗 bu arada görsellerde ortadaki kırmızı noktaya demiyorum dikkatli bakarsanız yanında silik var fotoğrafts çok net degil ama yakından bakınca daha belirgin (kaset test ve etken test öneriniz var mı marka olarak )
Maalesf kuruma çizgisi . Hatta idrar çok damlatılmış dağılmış

Testiniz bozuk, tekrarlayın

Teşekkür ederim ben geçen ay yumurta rezervi içinde enfeksiyon içinde test verdim ikiside temiz çıktı offf düşünmekten daha kotu hiç bri sey yok sanırım 😓
O zaman var mıydı peki sarı akıntınız? Ya bu enfeksiyon çok pis bir şey her an çıkabiliyor. 🤦‍♀️
Fotoğrafı şimdi gördüm, test bozuk ne yazık ki :/ İdrarı maksimum 5 damla damlatsanız yeterli olur

O zaman var mıydı peki sarı akıntınız? Ya bu enfeksiyon çok pis bir şey her an çıkabiliyor. 🤦‍♀️
Fotoğrafı şimdi gördüm, test bozuk ne yazık ki :/ İdrarı maksimum 5 damla damlatsanız yeterli olur
Ara ara oluyor ilginiz için teşekkür ederim en iyisi bir test daha yapmak 🤗❤️

Back
X