bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım
bence sen yapman gerekenleri yapıyorsun..
dr un progestan tarzı bir ilaç verdimi bilmiyorum lekelenmeler için...onları kullanıcaksın... en önemlisi rahat olucaksın.. ben çok rahattım..
inşallah herşey yolunda gider... stres yapma bence bu günlerde geçicek..
bendede 10. günden sonra olmuştu pregostonların yanında doktorum bir iğne yaptır demişti ondan sonra kesilmişti şükürler olsun canım bence sen doktorunla konuş bu konuyu canım o daha iyi bilgi verir
ne iğnesi o canım?bebeğe zarar vermezmi hem?
benim bi arkadaşımın yanlış hatırlamıyorsam 2-3 ay sürmüştü lekelenmesi, ve şimdi ikiz kızları 1,5 yaşındalar.... inşallah sende de bir sorun yok canım.. ilaçlarını kullan ve bol bol dinlen...
mersınlı sen nerde tedavı gorudun kacıncı denemen hıc bılmıyorum ben cok denk gelıyorum sana ama bılmıorum senı.problmınız neydı canım hadı bakalım bukez ınsaalh tuttu.allah9ay sonra kucagına almayı nasıp etsın
merhaba mersinli, benimde 4 gündür ilk günlerde fazla olmak üzere kanamam oldu şimdi lekelenme tarzında afedersiniz silerken geliyor okadar bayağı azaldı. Rahim kalınlaştırıcı igne yaptılar bide serum verdiler.. Sana farklı bir tedavi uygulandımı sadece dinlenerekmi atlattın canım ? Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz.. ben ondan korkuyorum ondan biraz :/ Ama genelde çevremde çoğu kişinin bu tarz şey yaşadığını duydum ama çoğu atlatmışlar , bende sadece wc için kalkıyorum , darısı başımıza inşallah atlatır rahat bir hamilelik dönemi geçirerek bebişlerimize kavuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?