• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen cevap verin

sen cok degerlısın e askeriyenın puanlarıda yğksek demekkı kafası çalışan bi kızsın hiç bunlara kafanı yorma bılen bırısı yazar bırazdan bende sanmıyorum oyle bı muayene oldugunu yarın sınavda bunlar gelmesın aklına:54:

insallah herşey güzel olur

herkese tatlı uykular eğer birşey öğrenirsenz lütfen buraya yazın yardımcı oldugumuz için teşekkürler

Aslında ilişkiden öte erkek ve kızda "nikahsız yaşama" olayını istemiyolar. Şimdi durumu ifade edeceğimde yanlış anlayıp kırılan olur diye zorlanıyorum biraz. Nasıl diyeyim Türkiye'deki genel düzendeki gibi bi'evlilik şartı isteniyo. Hatta kara harp okulu diye arattığımızda da hep buna benzer kriterler var.
Kısaca hem kişinin fiziki özelliklerinde hem de sülalesine kadar mükemmeli istiyolar.

Alt kısım muayenesi var mı ben de tam bilmiyorum ama erkeklerde var. O dost hayatı maddelerde var elenme sebebi olarak ama cinsellikten dolayı değildir tabii nikah kısmından dolayı.

Bak bunu bilmiyodum hiç de aklıma gelmedi:1:Ben sünnet olayına bakıyolardır diye tahmin ediyodum ki o bile saçma geliyo düşününce :44:

Escinsellik muayenesi haa :53:
Bu askeriye neymis boyle :53:
Demek asker adamlarla evlenmek lazım he bu kadar muayeneden gectikten sonra
Kendileri de aile akrabaları da cok saglammıs demek der insan :9:

Aynen öyle eşim rütbeli çavuş - psikolog olarak hastanesinde görev yapmış ordan biliyorum. Adamlara indirin pantolonları masaya dayanıp eğilin diyormuş kontrolü yapan doktor bazen beş tanesi yan yanayken hepsi bir yani :53:

Ne kadar psikoloji bozucu bir şey düşünsenize boşa değil askere gidince erkeklerin kafayı yemesi :53:

Benim bildiğim düzenli bir aile şartı isteniyo. Hani akrabalara kadar dört dörtlük bi'profil çizmen gerekiyo ki elenmeyesin.
Yani ayrılmış olmak falan onları bilmiyorum ama nikahsız yaşamak vs elenme sebebi sanırım.
ben sadece ailede suç işleyen var mı diye bakıyor sanıyordum .Vay be :53:

Aslında ilişkiden öte erkek ve kızda "nikahsız yaşama" olayını istemiyolar. Şimdi durumu ifade edeceğimde yanlış anlayıp kırılan olur diye zorlanıyorum biraz. Nasıl diyeyim Türkiye'deki genel düzendeki gibi bi'evlilik şartı isteniyo. Hatta kara harp okulu diye arattığımızda da hep buna benzer kriterler var.
Kısaca hem kişinin fiziki özelliklerinde hem de sülalesine kadar mükemmeli istiyolar.

Alt kısım muayenesi var mı ben de tam bilmiyorum ama erkeklerde var. O dost hayatı maddelerde var elenme sebebi olarak ama cinsellikten dolayı değildir tabii nikah kısmından dolayı.

Bak bunu bilmiyodum hiç de aklıma gelmedi:1:Ben sünnet olayına bakıyolardır diye tahmin ediyodum ki o bile saçma geliyo düşününce :44:

Sünnete de bakıyorlarsa cok saçma , sonuçta Türk vatandaşı olup , gayrimüslim ınsanlarda başvuruyorlardir askeriyeye. Cidden garip geldi.
:44:

Aynen öyle eşim rütbeli çavuş - psikolog olarak hastanesinde görev yapmış ordan biliyorum. Adamlara indirin pantolonları masaya dayanıp eğilin diyormuş kontrolü yapan doktor bazen beş tanesi yan yanayken hepsi bir yani :53:

Ne kadar psikoloji bozucu bir şey düşünsenize boşa değil askere gidince erkeklerin kafayı yemesi :53:

:53::53::53::53:

Zaten bize derste askerliğin herhangi bir hukuki izahının olmadığı söylenmişti :27:

Son düzenleme:

Bunalımdayım zaten, ağladım ya..
Kasap reyonunda dizilmiş dana etleri gibi aynı.

Kesinlikle boyle birsey yok. Tamamen yalan haber.

Muhtemelen kızlara da bakiyorlarlardir benim erkek arkadasim astsubay 1bucuk sene önce onlarda 20 30 kişiyi aynı anda egilmelerini isteyerek bakmislar escinsel mi diye. O kadar çok erkeğin arasına escinsel birini koymak akıl kari olmaz zaten. Hem yemeklere de sap atiliyor egitimler sirasinda. Ama kadınları ne amaçla kontrol ederler inanin bilemedim cok da saçma zaten :ssz:

Silah altina alinan erkeklerin alt muayenesini yapmak yerine bir psikoloji testinden gecirseler daha mantikli olur,tv.lerde görüyoruz cinnet gecirip karisi cocuklarini öldürenleri...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkeklerde bu tarz muayenelerin olduğunu biliyorum. Fakat kızlarda hiç böyle bir şey duymadım. Belki yapılıyordur. Ama erkeklerde eşcinselliğe bakıyorlar da kızlarda bu durumu nasıl anlayacaklar ?

Ben şaşırmam yapılıyodur bence:44:
Mesela erkekler askerlik aşamasında feci bi'kontrolden geçiyolar. Alt kısım harp okullarına girecekleri zaman kontrol ediliyo halbuki ne alaka oranın konuyla (bilen varsa aydınlatsın beni:44:)

Subaylarda da bildiğim kadarıyla aile vs didik didik ediliyo. Yani nikah dışı beraber yaşama vs elenme sebepleri arasında şuan astsubaylıkla ilgili bi'siteye baktım erkekler için o gibi şeyleri yazmışlar hep.

Kızlarda da kontrol yapılır gibime geliyo. Nasıl erkeklerin cinsel organları inceleniyosa kadınlarda da illa ki bakıyolardır bi'şeylere:26:

eğer gay olma gibi bir durumu varsa ve bunu saklıyorsa diye didik didik ediliyor.Neticede tecavüz edilme,linç edilme gibi bir durumla karşılaşabilirler.Bu durum aslında kişiyi koruma amaçlı.Bir asker kızı olarak söylüyorum bunlrı kadınların bekaretlerine asla bakılmaz bu insan haklarına aykırı

bence sizi kesinlikle kandırmışlar.Evli ve dul istenmediği doğru yani okurken dışarıdan bir bağ olması istenmior ama amaçları daha önce hiç sevişmemiş insanlar almak değil.Böyle büyük bir kurum böyle bir şey yapsa sadece siz değil sizden öncekiler ayaklanırdı rezalet çıkardı yani.

Back
X