• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen cevap vermeden geçmeyinn..

1-Onlara karsi kendinde bir eksiklik goruyorsun . Lise mezunu oldugunu dusunmek gibi.

2-Onlari adam yerine koymuyorsun. Nasilsin demeye ihtiyac duymuyorsun.

Bence birincisi. Aman Allah'im nasilsinin arkasi gelirde ne yapiyorsun diye sorarlarsa yandin.

Biri bana nasılsın dediğinde ben sadece iyiyim derdim sen nasılsın demezdim
herkese karşı böyleyseniz ayıp ediyosunuz. konuşmanın bi adabı var sonuçta, bunun özgüvenle alakası yok ki. sadece nasılsın diyeceksin. buyani.

Nasil oldugunuzu soran bir insana siz nasilsiniz demek gorgu kuralidir , ister esinin ailesi olsun isterse yoldan gecen tanimadigin biri olsun
Bunun cekingenlikle falan alakasi yok ciddi bir eksiklik bence biran once insan olmanin verdigi berabee yasama kurallrini ogrenin

Zaten mümkün ise pek samimi olmayin..
Nasılsın demekte yada onlar sorduğunda ıyim,siz nasilsiniz? Demekle de birşey olmaz..
Bu sizin tavrınız olur..
Görünmez duvarı aşamazlar..
Ama hal hatır sormanız lazım.

"Iyiyim ya siz" diye karşılık veremiycek kadar asosyal değilim elbet ama gereksiz sohbetlere hala girmem girmeyide düşünmüyorum istedikleri kadar dalga geçebilirler. Bence sende fazla kasma konu sahibesi..

Onlar benim yanimda konuşamasınlar niye cekineyim diye dusunsene.
Taktik olarak yaparsanda cekingenim konuşamıyorum de omur boyu fazla laubali olmaz icli disli cimcimcim durumlarinaa girmemis olursun.care arama yani.

seni çokm ii anlıyorum..bnde öyleydim...1.5 senelk evliyim bnde..bana da öyle derlerdi...ama inan bana zamanla alışıyorsun..hatta o kadar alışıyorsunki görümcenle süper bi şeklde kavga bile ediyorsun bnim yaptığım gibi.:)))))
sadece zaman boşver km ne derse desin...rahat ool oraya gittiğinde eşinini evi..yani senin evin..rahat ol rahat davran..

Ben Şayet birine nasılsın diye sorduğumda oda bana sormadiginda bozulur benimle muhattap olmak istemiyor diye düşünürüm.

Evliliğimin ilk yıllarında bende öyleydim. Bir kaç senede tamamen kendi benliğime , yapıma çekinmeden onlara karşı hissettiklerimi dile getirmeye başladım. Gerilme , rahat oll. Hata yapacağını düşünme günlük sohbet ederken nasıl hata yapacaksın zaten. Sonuçta iki ağızlı aslan değil , hepimiz insanız üzme kendini ve gerginliğini , sohbetlere katılarak azaltmaya çalış. Şuan yedinci yılı evliliğimin , ohoo kaynanamla kayınbabamla şakalar yapıp esprilerin havada uçuştuğu dönemdeyiz...
Aşarsın zamanla ;)

Ben de konuşkan değilim ama hal hatır sormanın bununla hiçbir ilgisi yok, nezaketle ilgisi var.

Siz böyle düşünmüyorsanız da böyle.

Hal hatır sor ne var ne yok görüşmeyeli ne yapıyorsunuz falan de ev işi yemek falan muhabbeti aç biraz devamı gelir zaten. Zamanla alışınca geçer ama insanlarda kibirli etkisi bırakma bu sessizliğin öyle algılanabilir çünkü.

mesafe iyidir sen mesafeni koru mıç mıç olunca daha cok laf duyarsin da iyiyim sorusuna karsilik verme durumunu aşsaniz iyi olur bende senden halliceydim şimdi yuzumun astari kalmadi :p

Bende oyleyim iki sene oldu hatta hala ayni ka dilden kandile arayip kutlarim o kadar.memleketimkz farkli kulturumuz farkli ortk yanlarimiz yok muhabbet yok.bazen babanesinin dedigini anlamiyorm cok hizli ve bilmedigim kelimler konusuyo surekli hi ne diyip esimin gozune bakiyorm tercume etsin diye.onlarda alisti artik biri suskun gelin digeri cok konusan gelin diyolar.umursamiyorm sendr oyle ol seni oyle kabullansinler esin etmis kendini degistirme:KK76:

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İnşallah düzelir her şey

bana göre nasılsın diyen insanlara siz nasılsınız dememek büyük sorun.
ister kv ister baskası olsun genelde böylesin sanırım ilk bunu yen

Diğerlerini bilmem de ,hal hatır sorana bir siz nasılsınız dememek çok ayıp bence. Bunun bahanesi çekinmek değil yabaniliktir kusura bakmayın

Back
X