Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar dün sağlık ocağına gidip kan testi raporlarımı aldım 5buçuk haftalık hamileymişim ama şuan hiç belirti bulantı falan yok bu normalmi daha erkenmi sizce?
hayırlı olsun hamileliğin :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ben de hamile olduğumu öğrendiğimde senin gibi olmuştum. ne biçim hamileleik niye midem bulanmıyor herkes gibi falan :) bir kaç gün geçti ve o söylediklerime pişman oldum .. kusmaktan , bulantıdan hastanede yatmak zorunda kaldım :) çok kısa zamanda kusarsın merak etme :))
Hayırlı olsun hamileliğiniz. Sağlıkla kucağınıza almanızı nasıp etsin Allah. İlk zamanlarda bulantı falan olmaz zaten. Bir de her kadında da aynı belirtiler olacak diye bir şey yok. O yüzden dert etmeyin kendinize. Benimde ilk hamilileğimde hiç bir belirti yoktu, doktorde demişti zaten bulantı ve kusma olursa 3. ayda olur. O yüzden canınızı sıkmayın ve hamileleiğinizin tadını çıkartın:)