Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 2 kere aşılama denemesi yapıldı. Sonuç negatif bugün adet gördüm. Doktorum 2 aşılama sonrası tüp bebek tedavisine başlayalım demişti. Sizce hemen tedaviye başlamak mı iyi? Yoksa biraz ara verip vücudu dinlendirip öyle mi başlamalı?
Merhaba, 2 kere aşılama denemesi yapıldı. Sonuç negatif bugün adet gördüm. Doktorum 2 aşılama sonrası tüp bebek tedavisine başlayalım demişti. Sizce hemen tedaviye başlamak mı iyi? Yoksa biraz ara verip vücudu dinlendirip öyle mi başlamalı?
Valla bence başla derim,ama stres olduysan kafana çok takıyorsan biraz dinlenebilirsin,ben aşılama istemedim hatta direkt tüp bebek başladım maddi manevi uzun süreç Buda çünkü. Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi