Lütfen cevaplarmısınız. Beta hcg 2 yükselirmi? Acil

Tubbi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
38
1
1
27
Selam kızlar.
Adetime 2 3 gün var Ortalama. Ve adet öncesi sendromu yaşamıyorum ilk defa. Akıntım önceki zamana göre güzel beyaz geliyor. Beta hcg <2.0 cıktı. Hamile olmadıgım anlamına geliyormuş. Ama bende hafif mide bulantı hissi, baş dönmesi, yorgunluk, bacaklarım agrıyor idrar da da negatif cıktı. Hiç adetimle ilgili belirtim yok. Daha önce de beta hcg verdigim zamanlar 0 olarak cıkardı sonucum ilk defa 2 cıktı ve yükselir mi. Daha yeni diye mi böyle ögrenmek istiyorym bi umut olsun istiyorum.

Maalesef hamile değilsiniz değeriniz 2 değil 2 den küçüktür işareti var. Bazen çok istediğimiz için piskolojik belirtiler yaşıyoruz bende kesin hamileyim dediğim ay değildim. Umarım kısa zamanda gebe kalirsiniz

Kimse bilemez Adetin gecikmesini falan bekle test yap bi bakarsin yukselir

2 den kücük olsa da deger yinede yükselmez mi
2 değil aslında sonuç, 2 den küçük bir değer

Şuan negatif ama adet bekleyin biraz daha olmazsanız tekrar verirsiniz test

Selam sizin sonuç ne oldu ?

Anladım inşallah mutlu edecek haber verirsin. Kaç gün geçikti
Benim 7 mayıs çatlatma iğnesi vuruldum. Aslında şuan tam 14 gün oldu. Belki bundan sonra gecikirse mesela bir haftaya kadar olmazsam tekrar kan veririm yoksa vermem artık.

Benim 7 mayıs çatlatma iğnesi vuruldum. Aslında şuan tam 14 gün oldu. Belki bundan sonra gecikirse mesela bir haftaya kadar olmazsam tekrar kan veririm yoksa vermem artık.
Çatlama iğnesi hakkında bilgi verir misin bilmiyorum nasıl oluyor kim vuruyor ne kadar sürede etkisi oluyor

Çatlama iğnesi hakkında bilgi verir misin bilmiyorum nasıl oluyor kim vuruyor ne kadar sürede etkisi oluyor
Doktor kontrolünde oluyor önce yumurta takibi yapıyor doğal veya ilaçla. Yumurta 18 mm geçince çatlatma iğnesi veriyor. Karından yapılıyor. Sen onu vurduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor ve 36. Saatte ilişki öneriyor. Ve ondan sonra gün aşırı değerlendirme yapıyorsun. Bu iğneninde etkisi 14 gün sürüyor. Normalde ben erken adet olurum ama iğneden dolayı bir hafta gecikti. O yüzden bugün test yaptım ama daha olmadım bakalım. Forumda baya dolaştım 1.2 değerde bile yükselen var.

Anladım güzel o zaman güzelmiş inşallah karşılıgını alırsın. Doktora talebini sen mi iletiyosun

Anladım güzel o zaman güzelmiş inşallah karşılıgını alırsın. Doktora talebini sen mi iletiyosun
Ya benim tüp bebek doktoru yaptı o da şöyle oldu ilk deneme de yumurta çıkmadı. Sonraki ay iğne vermeyelim ilaçla büyütelim dedi bende bu ay doğal olsun dedim tamam çatlatalım o zaman dedi. Düzenli gittiğin doktor varsa söyle ona. Adetin 2. Günü gitmen lazım. Hem kan değerlerine bakar hemde yumurta durumuna.

Anladım iğneyi benim mi almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…