• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Lütfen cevaplayın (kükürtlü sabun)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

iReMsA13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
50
0
86
29
Hatay
Merhaba! Hemen hemen herkes duymuştur kükütlü sabunu... özellikle sivilcelere karşı en büyük düşmanmış... bir maske sitesine girdim ve herkes küürtlü sabunu tavsiye etti... sivilceleri hemen geçirebildiği gibi siyah noktalarada kesin çözümmüş... bir koşu aldım tabi eczaneden hemde 4 tlciğe :)) ama aklıma hemen birşey geldi : bunu nasıl kullanmalıyım?

bende bunu size sormak istedim özellikle yanakla burnumun yanına yani yanağımın gözenekleri açılmadan nasıl kullanabilirim lütfen cevaplayın? sizleri öpüyorum... cevabınızı bekliyorum:kedi:opuyorumnanaktanyerimseniben

canım sabah kalkınca veya akşam yatmadan önce yüzünü kükürtlü sabunla sabunla ve sıcak olmayan bir su ile durula hepsi bu. ama kükürtlü sabun cildini kurutacağı için iyi bir nemlendirici de kullanmalısın yanında. cildin akneli ise sivilceli ciltlere özel nemlendiriciler var. kolay gelsin...

bana bir doktor kükürtlü sabunu tavsiye etti bir başka doktor kullanmamam gerektiğini soyledi yağı derinin altına hapsediyor içten kurutmuyor diye..yinede sen bilirsin canım çok sorunlu bir cildin yoksa kullan derim ama aşırı yaglıysa kullanma derim doktora görünmelisin hem ilerisi içinde iyi olur yaglı cilt sivilceye musaittir onceden tedbirini almıs olursun:)

bana bir doktor kükürtlü sabunu tavsiye etti bir başka doktor kullanmamam gerektiğini soyledi yağı derinin altına hapsediyor içten kurutmuyor diye..yinede sen bilirsin canım çok sorunlu bir cildin yoksa kullan derim ama aşırı yaglıysa kullanma derim doktora görünmelisin hem ilerisi içinde iyi olur yaglı cilt sivilceye musaittir onceden tedbirini almıs olursun:)

çok minik sivilceler var lanımda yani kocaman kocaman iltihaplı değiler ama pütürlü bir görüntü var birde sinüs kemiğimin üzeri ( o bölgeyi başka nasıl tarif edicem bilemedim)nde bir kaç yine iltihapsız pütürler var. orasınında gözenekelri açılacak diye korkuyorum...:1no2:

bende burda okuduktan sonra 1 ay kullandım hiçbir etkisini görmedim tavsiye etmem=( doktora gittim en sonunda oda kullanma kükürtlü sabun etkisi olmaz sivilceye dedi. onun yerine moos yosun iyotlu sabunu verdi...

ben sivilcelre, siyah noktalarıma kayısılı zeytınyaglı sabun aldım daha dogrusu aktar verdi sonucu kendi gözlerinle gör dedi ve cokda memnunum parlama filan yapmıyor cildi germiyor temizligide cok güzel öneririm sizede...kükürtlü sabun kullanmadım ama cok kuruttugunu cogu yerde okudum..yerimseniben

Geçen gün yüzümdeki kapatmadığım 3-5 sivilceyle otobüste bir kadının yanına oturdum. Teyzecim anlaşılan güzellikle kafayı bozmuştu, hemen bana tipimle ilgili önerilerde bulunmaya başladı. Saç modelimden girdi cildimden çıktı. Hatta, "dünya güzeli olsan sivilceyle garson bile almazlar seni" dedi :D İşte kükürtlü sabunu bu kadın önerdi. Başta anlayacağınız üzere çatlak durduğundan dolayı dinlemedim, ama sonra neden olmasın ki deyip geçen salı günü eczaneden 5 liraya koza kükürtlü sabunu aldım.

şu an 23 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri sivilce problemim var. 18imde kullandığım roaccutane mükemmel temizlemişti suratımı ama sanırım ki ilacın kanımdan çıkmasıyla 21 yaşımda tekrardan sivilcelenmeye başladım. Bütün bu süreç içinde de roaccutane dışında, harici olarak uyguladığım hiçbir şey işe yaramamıştı.

Bu yüzden işe yarayacağından şüphe etmiştim. Şu an 9 gün oldu, sabah akşam 1 dk kadar suratıma uyguladım. Bir de gül suyu aldım, spreyli bir şişede. Sabunu uyguladıktan ve duruladıktan sonra bolca gülsuyunu yüzüme püskürtüp kurulamadan emmesi için bırakıyorum. Kuru bir cildim vardır aslında, o yüzden 2-3 günde bir dudak kenarlarım pullanırsa bir bephanten krem kullanıyorum nemlendirmek için.

Şu an, sivilcelerimin hepsi kurudu. Beyaz noktalarım da geçmeye, azalmaya başladı. Herkese öneririm arkadaşlar. Hakkaten inanmazdım dışardan bir şeyin geçirebileceğine.

Minenes geçmesine çok sevindim:) bende bu konuda muzdarıbım deneyeceğim inş banada yarar:) peki cildin nasıl kuruyağlı vs gerçi sivilceli ciltler genellikle karma ya da yağlı cilt oluyor sanırım

Back
X