- Konu Sahibi senbensema
-
Hem suçlu hem güçlü madem ne diye hala yanına giden siz oluyorsunuz ?
Yine yaptınız aynı hatayı. O da şımarık çocuklar gibi davranmaya devam eder siz böyleyken.
Her kavgada ayrı yatar bundan sonra. Siz yine yanına gidersiniz nasıl olsa .. Bu böyle devam edecek.
Biraz sabırlı olun, ağır olun, o gelsin size. Bu nedir ya..
slm kızlar. o gece ve gündüzünde hiç konuşmadı eşim benle. ben de dün markete gitmiştim, uzun zamandır eşimin almak istediği bi parfüm vardı. onu görünce fiyatı da uygun geldi, aldım. akşam kıvrandım nasıl vereceğim diye. sonunda o pc ile uğraşırken gittim, sana almıştım bunu dedim verdim(tabii çok ciddiydim). sağol dedi ben hemen arkamı dönüp çıktım sadece. sonra akşam yine hiç konuşmadık, gece o yattı. ben çok geç yattım yani belki 4 belki 5. yatağımıza yatmıştı ben de mecbur yanına yattım, uyanıkmış. beni kuacaklayıp özür dilerim dedi.ben de kin güdemediğim ve herşeye rağmen sevdiğim için hemen özrünü kabul ettim(lanet olsun içimdeki insan sevgisine). ve mutlu son:)))!!!
yaşasın çok sevindim canım
slm kızlar. o gece ve gündüzünde hiç konuşmadı eşim benle. ben de dün markete gitmiştim, uzun zamandır eşimin almak istediği bi parfüm vardı. onu görünce fiyatı da uygun geldi, aldım. akşam kıvrandım nasıl vereceğim diye. sonunda o pc ile uğraşırken gittim, sana almıştım bunu dedim verdim(tabii çok ciddiydim). sağol dedi ben hemen arkamı dönüp çıktım sadece. sonra akşam yine hiç konuşmadık, gece o yattı. ben çok geç yattım yani belki 4 belki 5. yatağımıza yatmıştı ben de mecbur yanına yattım, uyanıkmış. beni kuacaklayıp özür dilerim dedi.ben de kin güdemediğim ve herşeye rağmen sevdiğim için hemen özrünü kabul ettim(lanet olsun içimdeki insan sevgisine). ve mutlu son:)))!!!
iyi yapmışsın canım ev içinde küslüğü uzatmak doğru değil ama acaba parfüm almasaydın özür diler miydi diye düşündüm şimdi kendini zorunlu mu hissetti acaba
:) hiç aklıma ggelmemişti canım inan. sanmam, çünkü çok takmaz bu tarz şeyleri. ben teşekkür ve özür dileme gibi şeylerde ne kadar dikkatliysem, o o kdar dikkatsiz. yani içinden gelmese, ciddi manada üzülmüş olmasa ve haksızlığına inanmasa asla özür dilemez.
aynı ben :)))) napcan canım yaaa.. öyle oluyorum bende hemen affediveriyorum...
inşallah bir daha yaşamazsınız böyle şeyler... çok sevindim barışmanıza... şimdi diyenler olur niye hemen barıştın falan diye.. ama huy bu elimizde değil inş. bizde öğrencez bigün tavır almayı :))
ayyyy ne güzel yaaa
maşallah allah tadınızı bozmasın mutlu sonlara bayılırım
sağol canım. evliliğin cilveleri sanırım bunlar. geçince iyi oluyor da o anda da çok zor tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?