- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
boşver başkası çıkar karşına, sal gitsin..29 yaşındayım.. zor zayıflar onda hemfikirizz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşver başkası çıkar karşına, sal gitsin..29 yaşındayım.. zor zayıflar onda hemfikirizz
DahDTE="hesnam, post: 38911994, member: 605184"]yaa çok zor bi olay. bi gönlüme göre biri çıkmadı karşıma malesef(
zaten sürekli kendi açıyo kilo konusunu. yüksek tansiyonu çıkmış filan doktor bile kilo ver demiş. ama kısa zamanda nasıl verir 132 kiloyu. dün oturdum sinirden ağladım yaa evdekilerde hep sen problem çıkarıyosun deyip duruyo delircemfit birisi olsaydı eminim düşüncelerin tam tersi olacaktı.dış görünüşü yüzünden ısınamamışsın.kendinde diyorsun oturup konuşunca beğendim diye.fit birisi olsaydı belkide huyu iyi olmayacaktı.sen bilirsin genede ama belkide çok iyi birisidir tanımaya çalış.kilo vermesi için sende destek verirsin o gazla zayıflar :)
ailesi iyiymiş durumu iyiymiş çocuk iyiymiş falan filan. ailemde artık evde kaldım korkusuna bide bi türlü biriyle dikiş tutturamadığımdan bana olan inançlarıda bitti. çocuk iyi kötü değil asla ama çok içine kapanık yaşamış muhtemelen kiloyla alakalı, kız arkadaşı filanda tam manasıylaolmamış anladığım kadarıyla o yüzden hep sen teşvik etcen herşeyeboşver başkası çıkar karşına, sal gitsin..
canım kilolu derken ne kadar kilolu, yapılı mı yoksa bildiğimiz obez mi?ailesi iyiymiş durumu iyiymiş çocuk iyiymiş falan filan. ailemde artık evde kaldım korkusuna bide bi türlü biriyle dikiş tutturamadığımdan bana olan inançlarıda bitti. çocuk iyi kötü değil asla ama çok içine kapanık yaşamış muhtemelen kiloyla alakalı, kız arkadaşı filanda tam manasıylaolmamış anladığım kadarıyla o yüzden hep sen teşvik etcen herşeye
yaa aslında yazın biri vardı tam istediğim gibi ama ağırdan aldığım için bide o ara birini daha demişlerdi kararsız kaldığımdan sıcak davranamadım oda zaten akrabadan biriyle bir ay içinde nişan yaptı ama bendende saçma sapan nedenlerle gitti. o gidince kıymete bindi anlayacağın. kimseye ısınamıyorum problem bu. okadar sinir oluyorum kiBuhesnam, post: 38923323, member: 605184"]Dah
29yasindaymisin acele etme bence..insanlar artik gec olsun iyisi olsun derdinde..benimde cikmadi bu yasa kadar..aslinda ilk zamanlar ciktida hep daha iyisi cikar diye istemedim.sonra okuzun tekine vuruldum onlada olmadi.sonra biri varmis zengin dediler baktim yine olduramadim..anliyacagin para,pul,boy,pos,hicbiri etkilemiyor kaderinde yoksa..o yuzden hic acele etme cikicakk hemde icine sinen gonlune gore biri...
yaa aslında yazın biri vardı tam istediğim gibi ama ağırdan aldığım için bide o ara birini daha demişlerdi kararsız kaldığımdan sıcak davranamadım oda zaten akrabadan biriyle bir ay içinde nişan yaptı ama bendende saçma sapan nedenlerle gitti. o gidince kıymete bindi anlayacağın. kimseye ısınamıyorum problem bu. okadar sinir oluyorum kiBuhesnam, post: 38923323, member: 605184"]Dah
29yasindaymisin acele etme bence..insanlar artik gec olsun iyisi olsun derdinde..benimde cikmadi bu yasa kadar..aslinda ilk zamanlar ciktida hep daha iyisi cikar diye istemedim.sonra okuzun tekine vuruldum onlada olmadi.sonra biri varmis zengin dediler baktim yine olduramadim..anliyacagin para,pul,boy,pos,hicbiri etkilemiyor kaderinde yoksa..o yuzden hic acele etme cikicakk hemde icine sinen gonlune gore biri...
1)pazardan armut beğenmiyorsun ömrünü geçirecek insan seçiyorsun onun için ömrünü vaktini hayatını vereceksin.çevrenin baskısına gelip evlenmek için evlenme.arkadaşlar yaklaşık bir haftadır karar veremediğim bir mevzu var. yardımınıza ihtiyacım var. babamın bi arkadaşı vasıtasıyla beni biriyle görüştürmek istiyorlardı. maddi durumları filan iyiymiş. hatta iş yerimden bazı insanlarında tanıdığı bi aile çıktı. onlarda çok iyi insanlar diyolar. ama ben facete çocuğu gördüm. uzun boylu ve çok kalıplı bi çocuk. şişman yani. ama yüzü filan çok hoş yakışıklı. neyse ben ilk başta hiç hoşuma gitmedi. dünde aileler arada olduğundan bide güvendiğim insanlar bi görüş filan deyince görüştük. çocuk beni beğenmiş zaten. bende çocuğun konuşmasını güler yüzünü filan beğendim fena değil ama ne bileyim çok kalıplı geldi ya bende uzunum ama zayıfım. spora filan başlamış onlardan bahsetti ama zayıflarmı hiç bilmiyorum. ailemde herkeste kusur buluyosun deyip duruyo. çocukta dün ne yapalım beni tanımak istiyomusun diye söyleyip durdu bende iyi tamam tanıyalım dedim ama bi akıl verin yaa
Bncede dıs grunuse cok takma esimle benide cok yakistrmiorlar ama bz birbirimizi cok sevioz aska hc bsey engel degil hrrsey gelip gecer saygi sevgi kalicidir en basta iyi dusun arada aileler varken ilerledikten sonra vazgecmek zor oluyor eger cok kararszsan istahare namazi kil allaha sigin bu senin bilecegin is ay cok iyi adam diyenlere bakma yarn oburgun bse oldgunda kmse bzim yuzumzden evlendin demez hakknds hayrlisi olsun ins. Buarada kac yadndasin
Olur bence bu iş
yaa işte 185 boy 130 kilo artık ne dersin obez mi şişman mı bilmiyorum kicanım kilolu derken ne kadar kilolu, yapılı mı yoksa bildiğimiz obez mi?
anladım canım.. iyi yine kaç kilo olduğunu söylemiş sana..yaa işte 185 boy 130 kilo artık ne dersin obez mi şişman mı bilmiyorum ki
anladım canım.. iyi yine kaç kilo olduğunu söylemiş sana..