Lütfen çok acilll

sc002

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
335
84
13
23
21 haftlalık hamileyim az önce lavaboda afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kan geldi sildikçe geliyor neden ne yapmalıyım elim ayağıma dolaştı gece yarısı lütfen yardımcı olur musunuz

Acilll acile git, kanama alanı falan vardır, hemen bı acile git, inşallah bı problem yoktur, bekleme

Acile gidin bence de hemen bakılsın inşallah bir şey yoktur stres yapmayın

21 haftlalık hamileyim az önce lavaboda afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kan geldi sildikçe geliyor neden ne yapmalıyım elim ayağıma dolaştı gece yarısı lütfen yardımcı olur musunuz
Kabızmıydız

Kabizlikla onun ne alakası varmış? Kanama alanı falan var mı? Açılma sancı var mı? Bebiş nasıl, bunlarla ilgili birşey demediler mi?

Nasıl bakmıyorlar ki acil durum sonuçta kabız felan demişsiniz basur olabilirmisn belki o noktadan oldu şimdi nasılsin var mı kanama felan
Teşekkür ediyorum inanın bende anlam veremiyorum ben her seferinde acile gittiğimde aynı senaryo maalesef şuan kanama yok çok şükür iyiyim

Kabizlikla onun ne alakası varmış? Kanama alanı falan var mı? Açılma sancı var mı? Bebiş nasıl, bunlarla ilgili birşey demediler mi?
Acile gittiğimde dediğim gibi muayene olmadı kendi doktoruma gittim herhangi bir sorun yok çok şükür

Acile gittiğimde dediğim gibi muayene olmadı kendi doktoruma gittim herhangi bir sorun yok çok şükür
Ayy iyi bari çok şükür, gün içinde de aklıma gelip durdun merak ettim seni, rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi

Genelde kabızlıktan falan oluyor o bazen burnunuzdan da damarlarınız hamileyken genişlediği için kan gelebilir endişe edilecek bir durum olmuyor genelde ama kanama alanı şüpheniz varsa mutlaka doktorunuzla görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…