lütfen çok kötüyüm bana yazın arkadaşlar

vebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
101
0
46
Ankara
.................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
canım çok çok geçmiş olsun, kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin
yada allah korusun allah göstermesin ama bu değer düşüklüğü durumlarında dış gebelikten bile şüpheleniyorlar
sakın ihmal etme sık sık dr kontrolünde ol, ama içini de ferah tut herşeye ramen..
inş bi aksilik çıkmaz bebeğin seninle kalır canım, dualarımız seninle..

içini ferahlat dua et nasipse olur inşallah umarım kötü birşey olmaz kucağına sağlıkla sıhhatle alırsın canım

cnm değerin kötü değil.
bol bol su iç. ve yerinden kalkma.uzanmalısın.istirahat etmen lazım.
Rabbim bebeğini sana bağışlasın

içini ferahlat dua et nasipse olur inşallah umarım kötü birşey olmaz kucağına sağlıkla sıhhatle alırsın canım

tşkr ederim aglamaktan kahroldum geceden beri kanamam durmuyo sancmda var yavrumu kaybedecegim diye ölüyorum allahım banada benim gibi olan her kesede yardım etsin rabbim sonuç ne olacak acaba bu degerler kesin kayıpmı sonuc bilemiyorum delirecm

sakin ol hayatım oncelıkle stresden uzak ol ıstırahat et .. kotu seyler getırme aklına ozelden msj atacagım sana oku lutfenn

cnm değerin kötü değil.
bol bol su iç. ve yerinden kalkma.uzanmalısın.istirahat etmen lazım.
Rabbim bebeğini sana bağışlasın

gercektenmi degerler iyimi diyorsun 14 günüm gecti ve degerler iyi yani öylemi allahım senden duysun inşallah inşallah kaybetmem hep yatyrm bol su içiyorum ama kanama dünden beri hiç kesilmedi dua et bana

kötü şeyler düşünmeki kötü şeyler olmasın dualarımız senin ve bebeğin için

geçmiş olsun canım...
allah yardım etsin...
dualarım seninle..
inşallah bebeğinede sanada bişeycik olmaz hemen atlatırsın bu dönemi..
ama neolur stres yapma

çok sagol inş. Kötü bişe yoktr yarın yine degerlerime bakılacak bu gün evde ıstrahat et dediler

geçmiş olsun canım...
Allah yardım etsin...
Dualarım seninle..
Inşallah bebeğinede sanada bişeycik olmaz hemen atlatırsın bu dönemi..
Ama neolur stres yapma

allah razı olsn çok özülyrum kahrolyrm anlatamam sana allahm bu yavrumuda benden almasın

geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder Rabbim olumsuz düşünme dualarım seninle ...

gercektenmi degerler iyimi diyorsun 14 günüm gecti ve degerler iyi yani öylemi allahım senden duysun inşallah inşallah kaybetmem hep yatyrm bol su içiyorum ama kanama dünden beri hiç kesilmedi dua et bana

valla cnm bir araştır netten istiyorsan ama 14 günlük beta değerleri seninkiyle yaklaşık aynı.hatta bu değerlerde olup ikizi olanları bile okudum.
bak moral çok çok önemli. sakın ağlama sakın bebişler bunu inanılmaz hissediyor. dediğim gibi araştır bak. en önemlisi dinlenmek ve su unutma.gerekirse kalkma yerinden
dualrım seninle

kesınlıkle haklısın bende sımdı baktım ınternetten .. dua etmelı bence bu degerlere benım degerlerım o kadar dusuktu kı bebegımın kalp atıslarını 8. hftada duydum bebegı goremedık dr bana boş gebelık olabılır dedi.. sabret bence gusel seyler düşün ve MORAL COK ONEEMLI

ananas ve kivi ye bol bol, ben düşük olmasın diye çok yemiştim. özellikle kiviyi. ilaç falan vermediler mi? progestan gibi, düşük tehlikesi olanlara veriliyor diye biliyorum, kanamayı kesmek için. sadece su ve dinlenme mi verdi doktorun?

hayır bende anlamadım hiç bişe vermediler iki ayrı hastaneye gittim ikiside yarın tekrara gel kan degerlerine bakalım dediler sadece eve git ıstırahat ve bol su iç dediler şuan tuvalete gittim normal büyüklükte bir parca düştü çok korktum kanamam tıpkı adet olur gibi durmuyor sürekli kan geliyor allahım yardım et...

çok tşkr ederim tamam dualarını esirgeme lütfen..

geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder Rabbim olumsuz düşünme dualarım seninle ...

sagol allah razı olsun rabim benide benim gibi olanlarıda korusn evladımızı bize bagşlasın

canım inşallah bişey olmayacak allahım izniyle ayaklarını yukarıya kaldır hep öyle durmaya çalış iş miş yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…