lütfen çok kötüyüm bana yazın arkadaşlar

ahnur elimde degilki unutmak sürekli kanama var sancı var başka bişe düşünemyrm acı çekiyorum allahım hepimizi bebegini korusun

bende 7 ay önce kaybettim bebeğimi insanın canından bi parça kopuyo kolay değil..inş bebeğin iyiir annesi..

allahım sana en kısa zamnda yeni bir bebek versin acını unuttursun guney 5 ay önce bebegimi kaybettim düşükle bu yenisi 14 gün önce ögrndim gebe oldgmu kanamam oldukca etimden et koparıyorlar yüregim yanıyor çook zor allahım yardım merhamet et diyorum acı çekiyorum kimselere rabbim yaşatmasn öyle acı

amin ya kötü oldum bak şimdi.allah yardımcın olsun bacım

canım allahım inşallah bu yavrunu sana bağışlar.annem bana hamileyken kanama yaşamış hastanede yatmış tam 6 ay hep yatmış sürahi dahi kaldırması yasakmış ve ben doğmuşum.yani senin yaşadığını yaşayıp bebeğine kavuşan var.bol bol dua edip kendini sakinleştirmeye çalış.bizim dualarımız da seninle.güzel haberlerini alacağız inşallah

canımsın sagol razıyım 9 ay boyunca yatmaya sancılar agrılar yaşamaya razıyım her acıya yeterki allahım bebegimi bana bagışlasın dualarını eksik etme annenin yaşadıgı mutlulugu allah banada yaşatsın annene söyle bana dua etsin lütfen..

ALLAHIM sana bagıslasın üzüntünü sevince cevirsin insallah hakında hayırlı olanı nasip etsin canım üzme kendini bebişide üzersin bol duaaa et allah yardımcın olsun

CNm İnan o kadr uzgunm ki her iste bı hayır vardır nasıpi kısmeti varsa gelir Allahıma sukretki hamile kalabiliyosn ins bebeğin sana sıkı sıkı tutunur düşünme bisy demesi kolay ama Kuran oku dua Allahım herseyin hayırlısını bilir CNm bnm

Geçmiş olsun...Kan testi yapmadılar mı tekrar değerine bakmak için?

ben de düşük yapmış biri olarak diyorum ki her şeye hazırla kendini.ben de kahve sonra pempe kırmızı kanama yaşadım.benim kesem görünüyordu.benim de içim yandı.halen hatırlamak bile istemiyorum Allah ım beterinden korusun inşallah..ama parça düşürdüysen kanama ve özellikle ağrı varsa düşük olma ihtimali çok yüksek.bende hiççç ağrı yoktu.progestan da yatma da hikaye.benim ne kanamamı azalttı ne düşüğü önledi.yattım evet kakıp wc ye gittiğimde şarıl şarıl aktı.her şey kaderden başka bişe değil.zaten yaşayacaksa her durumda gebelik devam ediyor.Allah ım sana sabır versin.inşallah iyi haberler verirsin.sen de kese duruyor mu?bebek var mı?

çok geçmiş olsun canım benim.bende 2 defa düşük yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ve dualarıma senide katıcam.yeni okudum yazını gerçekten çok üzüldüm.hiç sıkma canını verende allah alanda

geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz ama sen gene doktora git başka doktor olabilir
böyle kanamalar iyi değil çünkü allah korusun stres yapma takma kafana allahın dediği olur
herşeyin hayırlısını iste allah gönlüne göre versin gönlündekinide hayırlı eylesin

arkadaşlar dualarınız için çok tşkr ederim allah hepinizden razı olsun sizin evlatlarınızıda size bagışlasın sagolun
BEN BU GÜN ÇIKTIM HASTANEDEN ÜZGÜNÜM YÜREĞİMDEN BİR PARÇA DAHA KOPARDILAR BU BEBEĞİMİ DE ALDILAR...

geçmiş olsun,Allah en kısa zamanda sağlıklı nasip etsin.şöyle düşün Allah vücudumuzu öyle yaratmış ki sorunlu olan herşeyi engelliyor ve atmaya çalışıyor..demek ki böyle olması gerekirmiş,bu senin veya başkasının suçu değil,Aynı acıyı kimseye yaşatmasın Allahım..Allaha emanet ol..

canımsın çok tşkr ederim teselli dolu sözlerin için sende sevdiklrnizde allaha emanet olsun.

Allah sana çok güzel evlatlar nasip etsin inşallh en kısa zaman da dua edicm senin için . sen mutlu olmaya çalış seni seven bi eşin var Allah daha büyük acı yaşatmasın .bolca dua et senin için dua ediciz annemle sen iyi beslen moralini yüksek tut tamam mı canım benim :))

RABB'im sabırlar versin.yaşamayan bilmez anlayamaz.ben de yeni 3. bebeğimi kaybettim.belki dedim 3. seferde kucağıma almak nasip olur ama her gece duada ettim ALLAH'ım sağlıklısı hayırlısı ne ise onu nasip et dedim.elimi karnıma koyup benimle kal bebeğim diye de dua ettim.ama her şey nasip yine olmadı.sende şimdi güçlü olmalısın acın büyük ama unutma derdi veren RABB'im dermanınıda verir.inşALLAH bir gün sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü bebeklerin olacak.ikinci kaybın olduğuna göre bazı testleri yaptırmanda yarar var sakın ihmal etme.kendine iyi bak ALLAH'tan umudunu kesme.esenlikle kal.

çook TŞKR EDRİM ALLAH RAZI OLSUN BENİMDE DUALRM SİZİNLE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…