geçmiş olsun, sonu iyi olsun Rabbim kucağımızı doldursun hepimizin inşallah. En zoru da bu bekleme dönemleri oluyor acaba ne olacak diye. ben oyalanacak birşeyler bulup düşünmemeye çalışıyorum tavsiye ederim.
bende 7 ay önce kaybettim bebeğimi insanın canından bi parça kopuyo kolay değil..inş bebeğin iyiir annesi..
allahım sana en kısa zamnda yeni bir bebek versin acını unuttursun guney 5 ay önce bebegimi kaybettim düşükle bu yenisi 14 gün önce ögrndim gebe oldgmu kanamam oldukca etimden et koparıyorlar yüregim yanıyor çook zor allahım yardım merhamet et diyorum acı çekiyorum kimselere rabbim yaşatmasn öyle acı
amin ya kötü oldum bak şimdi.allah yardımcın olsun bacım[/Q
aminn sagol allah razı olsun sanda evlat nasib etsn en kısa zamnda internette gezip bir bilgi arıyrm bir umut acaba bu durumu yaşayıpta kurtulan varmı bebegine kavşan varmı diye umut arıyrm yüreğim yanıyor
canım allahım inşallah bu yavrunu sana bağışlar.annem bana hamileyken kanama yaşamış hastanede yatmış tam 6 ay hep yatmış sürahi dahi kaldırması yasakmış ve ben doğmuşum.yani senin yaşadığını yaşayıp bebeğine kavuşan var.bol bol dua edip kendini sakinleştirmeye çalış.bizim dualarımız da seninle.güzel haberlerini alacağız inşallah
çok geçmiş olsun canım benim.bende 2 defa düşük yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ve dualarıma senide katıcam.yeni okudum yazını gerçekten çok üzüldüm.hiç sıkma canını verende allah alandacanımsın sagol razıyım 9 ay boyunca yatmaya sancılar agrılar yaşamaya razıyım her acıya yeterki allahım bebegimi bana bagışlasın dualarını eksik etme annenin yaşadıgı mutlulugu allah banada yaşatsın annene söyle bana dua etsin lütfen..
geçmiş olsun,Allah en kısa zamanda sağlıklı nasip etsin.şöyle düşün Allah vücudumuzu öyle yaratmış ki sorunlu olan herşeyi engelliyor ve atmaya çalışıyor..demek ki böyle olması gerekirmiş,bu senin veya başkasının suçu değil,Aynı acıyı kimseye yaşatmasın Allahım..Allaha emanet ol..
arkadaşlar dualarınız için çok tşkr ederim allah hepinizden razı olsun sizin evlatlarınızıda size bagışlasın sagolun
BEN BU GÜN ÇIKTIM HASTANEDEN ÜZGÜNÜM YÜREĞİMDEN BİR PARÇA DAHA KOPARDILAR BU BEBEĞİMİ DE ALDILAR...
arkadaşlar dualarınız için çok tşkr ederim allah hepinizden razı olsun sizin evlatlarınızıda size bagışlasın sagolun
BEN BU GÜN ÇIKTIM HASTANEDEN ÜZGÜNÜM YÜREĞİMDEN BİR PARÇA DAHA KOPARDILAR BU BEBEĞİMİ DE ALDILAR...[çok çok geçmiş olsun bitanem.elden bişey gelmiyor çok iyi anlıyorum seni.bende 2 defa düşük yaptım 3.ye hamileyim ve bunada mol gebelik diyorlar tam belli değil ama büyük ihtimal öyle.yani yalnız değilsin canım.banada 3-5 gün sonra bilemedin 1 hafta sonra kürtaj yaparlar heralde.çünkü normal bi gebelik değilmiş! rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inş.bu çektiğimiz sıkıntılı günlerin ödülü olark bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş rabbimiz.sıkma canını senin sağlığın yerinde olsunda bir gün oda olur.olmaz diye bişey yok.gün doğmadan neler doğar.hadi kib.tatlım.allaha emanet ol.
Allah sana çok güzel evlatlar nasip etsin inşallh en kısa zaman da dua edicm senin için . sen mutlu olmaya çalış seni seven bi eşin var Allah daha büyük acı yaşatmasın .bolca dua et senin için dua ediciz annemle sen iyi beslen moralini yüksek tut tamam mı canım benim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?