hayır bende anlamadım hiç bişe vermediler iki ayrı hastaneye gittim ikiside yarın tekrara gel kan degerlerine bakalım dediler sadece eve git ıstırahat ve bol su iç dediler şuan tuvalete gittim normal büyüklükte bir parca düştü çok korktum kanamam tıpkı adet olur gibi durmuyor sürekli kan geliyor allahım yardım et...
arkadasim oncelikle gecmis olsun..
bende yaklasik bir ay once bir dusuk yasadim.. dusukten oncede hamileligimin basindan beri lekelenmelerim vardi.. hatta kan-kahverengi de geldigi olmustu.. bende korkmustum acaba bebek duruyir mu diye ama dusugu yasayinca ve onun nasil bir sekilde ve nasil bir kanamayla geldigini gorunce o lekelenmelerin hikaye oldugunu anladim..
sende daha once bir dusuk yasamissin o cok ciddi bir kanama oluyor.. sen bilirsin simdikiyle benzer mi diye.. hayirlisi olsun canim .. bu meseleler nasip isi.. bebeginin ekmegi varsa dunyada hic merak etme insanlar neler yapiyorlar da gitmiyor bebekleri.. umarim hersey yolunda gider..
canım inş bebeğine birşey olmaz.. içini ferah tutmaya çalış..
bende hamile olduğumu öğrendiğimde bile adet olduğumu sanıyordum,sancılıydım ve kanama vardı.. doktorum progestan vermişti, -başka da yapacak bişey yok.. dinleneceksin,istirahat edeceksin..bekleyip göreceğiz- demişti.. ve bu durum 13.haftaya kadar sürdü..daha yeni rahatladım diyebilirim..Allahım hepimizi korktuğundan korusun.. umarım daha güzel haberlerini alırız..( uzanıp dinlenmelisin.. ayağa kalkıp gezmeye hiç gelmiyor bu durumm
7 şubat adet tarihimdi evde test yaptım gebelik göründü düne kadar her şey çok iyiydi dün dr gittim ultrasyonda net göremedi ama bebek var dedi kan testi yaptrdım BETA HCG 594.84 ÇIKTI dr degerler çok düşük dedi eve geldim 2 saat sonra sancım ve lekeler oldu sonra kanamam oldu gece acile gittik bebegi göremediler eve git bol su iç eşinle birliktelik yaşama aşırı kanaman sancın fazlalaşırsa gel dediler şuan geceden beri kanamam hiç kesilmedi hem pembe hemde kahverengi şeklinde oluyor sancımda var başından öyle gecn varmı arkadaşlr bebegim düşermi şaşırdım 5 AY öncede bir düşük yaşadım birbucuk aylıktı o bebegimde kaybettim bana dua edin lütfen çok kötüyüm
geçmiş olsun canım çok üzüldüm.inş güzel haberler alırsın.rabbim bebeğini sana bağışlasın...
Allah yardımcın olsun canım benm çok üzüldüm senin böyle üzülüp ağlamana anne değilim evli de değilim yaşım da küçük daha ama bebek sevgisi içimi doldururyo çok istiyrum senin için dua edicm Allah gönlüne göre versin üzülme lütfen bebğini de etkilersin dua et Allah yanında olsun yardımcın olsun melekler senin için dua etsinler
Allahım yardimcn olsn ins yarn güzel haberlerini alirz üzülme kendine dikkt et dinln ve bol bol dua et CNm Allahım yardimcn olsn dualarm seninle
öncelikle geçmiş olsun cnm.inşallah bişey olmaz bebeğine.hem zaten bebeğinin dünyada yiyeceği ekmek içeceği su varsa hiçbir şey olmayacaktır bebeğine.herşeyin hayırlısı için dua et.her şeyde muhakkak bir hayır vardır.ama bence bi dr. ara ve sor ne biliyim bu konulardan anlamam ama dr.lar bu gibi kanama durumunda progestan veriyorlarmış belki sorsan sanada verirler.
Allahım yardimcn olsn ins yarn güzel haberlerini alirz üzülme kendine dikkt et dinln ve bol bol dua et CNm Allahım yardimcn olsn dualarm seninle
geçmiş olsun canım çok üzüldüm.inş güzel haberler alırsın.rabbim bebeğini sana bağışlasın...
canım geçmiş olsun bi sorun yoktur bebeğin korkutmuştur sadece seni.. allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..
inşallah inşallahhh guney allah senden duysun inşallah iyi olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?