Çünkü bu konu maalesef halâ anne baba yüzünden sürekli gündeme geliyor çok üzülüyorum geçen yıl amcamın oğlu evlendi babam bana ısrarla amcamın taktığı takıyı benim aldığımı,bu yıl amcamın oğluna benim takmam gerektiğini söylediler ben almadım onları siz aldınız dediğim halde bana inanmadılar video istedi ablam düğün kaydını görüp ikna oldular ve ben ses çıkarmadım.. dün de halamın oğlu evlenecek evli olan kardeşim bana dedi ki ne takacaksın abla dedi ben benim kınamda bir şey takılmadı dediğimde pek ikna olmadı bu benim sabrımın son demi oldu ve patladım üç kız kardeşime anne ve babama yeter artık diye parladım ağzıma geleni saydım haklı değil miyim mevzu inanın altın değil ayrımcılık ve o kına gecesi hiçe sayılmam içimde ukde kalması.. unutamadım kimsenin yanıma gelmemesini..şu an anne ve babam diğer kızkardeşlerime verdiği takıları tek tek alıp karşı tarafın düğünlerine götürüyor tabi..onları istiyorlar kardeşlerimden..mesele altın değil zamanında ayrımcılık yaptıkları halde ben unutmaya çalışırken her yıl ısıtıp ısıtıp çirkince önüme koymaları