slm canim,konun dogru yerde,paylasimin icin cok sagol,,,,,
çok üzüldüm..
bir anlık dalgınlık...
Allah acil şifalar versinn
allah acil şifalar versin çok üzüldüm allahım kimseyi evladıyla imtahan etmesın uzaktan tanıdıgın da buna benzer bıdurumu oldu annesi kola şişesine açık çamaşır suyu almış mutfakta ortalıkta bırakmış çocukta su diye içmiş baya durumu kötüydü en son şimdi ne oldugu bilmiyorum
allah acil şifalar versin küçük çocukla bir yere gidildiğinde bir gözümüz onun üzerinde olmalı değil mi
allah acil şifalar versin..ayy bir anlık ihmalkarlıklar nelere yol açıyo..çok korkarım öyle şeylerden zaten..yanıktan.balkona konan sandalyeden çok korkarım..allaha şükür oğlumu büyüttüm inşallah 1 tane daha istiyoruz onuda sağlıkla büyütürüz..
oğlumun başına geleni yazmak istiyorum..bu yaz annemlerdeydik..sabah kahvaltı hazırlıyoruz..annem oğlumu seviyordu.. oğlum ayakta bir şeyler yapıyordu.annem koltukta oturuyor ham yaparım seni dedi..oğlumda bende seni ham yaparım dedi.ağzı açık anneme doğru ayağı kurtuldu koltuğun tahta yerine ağzı geldi..allahım kan içinde dişi sallanıyor..dudağı kanıyo..dişi hala mor fazla ısıramıyor..ön dişi.dr. götürdük dedi yapılacak birşey yok..şansınıza kalmış düşebilirde düşmeybeilirde..zaten süt dişi dedi..ama baya çektik..yemek yiyemedi.zaten iştahsız. çok zorlandık..işte gözümüzün önünde kaza..allah beterinden saklasın..
canım gerçekten çok önemli bir konu açtın saol benzer bir olayda ben duydum yakın çevremden bu ise 4-5 yaşlarında bir çocuk bu bildiğimiz parçöz tarzı birşey içiyor bir yudum almasıyla annesi fark ediyor hemen çıkarttırıyor fakat bir lokma yutuyor çocuk ve ne yazıkki çocuk şu anda beslenme problemi yaşıyor yemek borusu mf durumda dışardan besliyorlar çok dikkatli olmamız lazım bu konuda...
Canim çok üzüldüm Gerçekten, çok Geçmiş Olsun
ayyy:1shok: ne kötü çok dikkat etmek gerekiyor katılıyorum sanayerimseniben çocuk bu nerde ne yapıcağı hiç belli olmuyor bende de iki tane erkek var:1shok:helede küçük inanılmaz meraklı yaramaz benimde gözüm hep üzerinde çok korkarım böle şeylerden
allah çocuklarınızı size bağışlasın...hiçbir zaman böyle acılar yaşamamanız dileğiyle.
sevgiyle kalınŞeniz
Allahım bebeklerimizi kazalardan,belalardan,kötü insanlardan korusun :)
Allahım bebeklerimizi kazalardan,belalardan,kötü insanlardan korusun :)
ay çook kötü oldum allah acil şifalar versin nasıl şimdi durumu iyimi yavrum benim allah bütün yavruları korusunbu ne kadar uç bir örnekte olsada aklınızın bir yerinde bulunsun...
yan komşumun oğlu henüz beş yaşındayken mutfaktan aldığı kısa oklavayla oynuyormuş.ağzına sokup koşturmaya başlamış.annesi tam elinden alayım derken ayağı kayıp yere düşmüş.oklavada ağzından girip,ensesinden çıkmış.annesi panik halinde eşimi çağırmış.eşim hemen çocuğu dik oturtup,nefes almasını sağlamış ve hemen ambulans çağırmış...
insanın hiç aklına gelmeyecek bir kaza ,nerdeyse bir çocuğun hayatına maloluyormuş.doktorlar"eğer oklavayı çıkartmaya çalışsaydınız,durumu kritik olurdu"demişler.
böyle durumlarda saplanan nesneyi asla çıkarmaya çalışmayın.aklınızın bir köşesinde bulunsun!!!!!
sevgiyle kalınŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?