Lutfen durust olun

Ee ?? Sizene arkadaslar ya ben istedgm gbi yorumlarm sizde begenmeyeblrsnz. Ozaman gormezden gelin sizlerde cevap yazmama ozgurlugune sahipsiniz. Ne degisik ve komik insanlarsiniz ya. Hayret bisey
Tabikide istediginiz gibi yorumlayabilirsiniz suan bizim yaptigimiz gibi ama uslubunuza dikkat ederek.

Fikir tartisma adabiniz yok her mesajinuzda farkli cumleler degisiksiniz vs.
Size anlatilan sey baskalarinin yorumlarini begenmeyip onlara bir nevi yalanci dememeniz gerektigi ama anlayana.

Bu konuda genelleme sadece "var" kelimesiyle yapılır.
Diyelim ki dünyada 10 evlilik var. Bunların birinde şiddetin hiçbir türü yaşanmıyor. O zaman her evlilikte "yok" demek doğru bir önerme olur. "Var" demekse yanlış bir genelleme.
İnsanların şiddet görmediği evlilikler yaşaması inanılmaz geliyor ne acı. Alışmayın arkadaş. Bu 10 evliliğin tamamında şiddet olsa bile kabul edilebilir bir durum değil. Benim fikrim bu ezberini bırakın da saçmaladığınızın farkına varın.

Hiç bir yorumu okumadan direk soruya cevap veriyorum. Kendi evliliğim için konuşuyorum.
Evet var.

Tartisma adabini ogrenicegm son kisi olabilirsiniz. ?
Insani tahrik ediyorsunuz bir ikincisi saygiszlk etmemek adina tamam diyip kapatyorm gene dahil oluyorsunuz. Boyle seylere gerek yok. Herkes sizin gbi dusunmek zorunda mi ? Ben kimseyi hic birseyle itham etmedim su kisi ya da bu kisi diyerek ama siz benim sahsim adina fikir yurutup elestiremezsiniz.. Sadece zannedersiniz suan yaptgnz gibi. Ben bunda uzatilacak birsey goremiyorum..

Daha fazla yorum yapmazsaniz sevinirim zira sizi ya da bir baskasini ilgilendiren bir durum degil bu.
Insanlar bunaliyor buraya gelip dertlerini yazip cozum ariyorlar soru soru soruyorlar herkes istedgni yazmakta ozgur. Ben kimseye itflhafen sen yok demissin ama kesin siddet goruyorsun demedim. Bugun bunu disarda bir cok kisiye sorsan yok diye cevaplar ama inaninki bor cogu oyle ya da boyle hayatinn bir donemnde siddete maruz kalmis olabilirler. Benm suana kadar buna maruz kalmams olmamda hayat boyu kalmicagm anlaminada gelmez. Ben bu niyetle yazdm hem soruyu acan kisi acisindan hem baslik acisindan ben bu sekilde yorumlamak istedim problem nedir ??
Daha fazla uzerinde durmayacagm bu yazdgmdan sonrada diledgnizi yazablrsnz ben yazdklarimn ya da dusuncelerimn hesabini size vermek durumunda degilim. Iyi gunler.

Bugun bunu disarda bir cok kisiye sorsan yok diye cevaplar ama inaninki bor cogu oyle ya da boyle hayatinn bir donemnde siddete maruz kalmis olabilirler
Inanmayin siz yok siddet gormedim diyenlere
Tartisma adabini benden ogrenmediginiz ve kimseden ogrenemeyeceginizbelli zaten surekli tuhaf cumleler kendinizce hakaretvari konusuyorsunuz.

Şiddet kabul edeceğim bir sey degil.hos eşim bana vursa valla bende ona feci girişirim heralde.sonrada başarım tekmeyi.Ay Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…