• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen durust olun

Bizdede biraz var ama ben yok yaziyim onlarda yok yazmis belli edeyim bildigimi demek istiyor heralde :)
Gercekten komik yorumlar var siddet olmamasina inanmayanlar cok tuhaf uzuluyorum aslinda.
"Elle gelen düğün bayram" diye bir söz var ya,herkeste olduğunu düşünmek teselli ediyor sanırım yaşayanları.
Bizim "bizde yok" dememiz dünyada olmadığı anlamına gelmez elbette.Fakat evet "bizde yok" Keşke hiç bir ailede olmasa...
Erkek kadına,kadın çocuklarına şiddet uygulamasa.
Beni en çok çocuklar üzüyor:110:
Eşler birbirine az çok denktir,kadın fiziksel olarak gücünün yetmediği yerde sözle erkeği yerden yere vurabilir,ama ya çocuklar,Allahtan başka kimseleri yok:(

"Elle gelen düğün bayram" diye bir söz var ya,herkeste olduğunu düşünmek teselli ediyor sanırım yaşayanları.
Bizim "bizde yok" dememiz dünyada olmadığı anlamına gelmez elbette.Fakat evet "bizde yok" Keşke hiç bir ailede olmasa...
Erkek kadına,kadın çocuklarına şiddet uygulamasa.
Beni en çok çocuklar üzüyor:110:
Eşler birbirine az çok denktir,kadın fiziksel olarak gücünün yetmediği yerde sözle erkeği yerden yere vurabilir,ama ya çocuklar,Allahtan başka kimseleri yok:KK43:
Katiliyorum kadin siddet goruyorsa basa cikabilir erkekte ayni sekilde ama cocuklar hazir olmadan anne baba olan kisiler onlara cok kiziyorum.

Ne diyorsunuz ?? Kendiniz çalip soylemissiniz. Ben fikrimi soyledm bukadar dikkatinizi cekip sizi rahatsz ettgne gore sizde bunlara dahilsiniz.??

Yok ' cok genel bir tabir bu soru icin insanlar kendi adina boyle bir yorum yapabilir ancak kimseyi genelleyemez demek istedim. Sizin ya da benim bu tip seylere maruz kalmadigimz kimsenn kalmadigi anlamina gelmez..Fakat siz anlayamamssiniz uzun uzadiya aciklamak gerekmis sizin gibiler icin dusunemedim..

Iyi geceler.

Ne diyorsunuz ?? Kendiniz çalip soylemissiniz. Ben fikrimi soyledm bukadar dikkatinizi cekip sizi rahatsz ettgne gore sizde bunlara dahilsiniz.??

Yok ' cok genel bir tabir bu soru icin insanlar kendi adina boyle bir yorum yapabilir ancak kimseyi genelleyemez demek istedim. Sizin ya da benim bu tip seylere maruz kalmadigimz kimsenn kalmadigi anlamina gelmez..Fakat siz anlayamamssiniz uzun uzadiya aciklamak gerekmis sizin gibiler icin dusunemedim..

Iyi geceler.
Kime yazdiginiza belirtseymissiniz havada kalmis neyseki gordum.
Herkes yorumuna bence yazmali mi ayirt edemiyormusunuz herkesin kendi adina konustugunu.
Uzun uzun aciklamaniza gerek yok ama ben size acikama yapayim burada herkesin yorumu kendi dusunceleridir her cumlenin basina bence yazmadiklari icin dunya adina konusmuyor insanlar ;)

Kime yazdiginiza belirtseymissiniz havada kalmis neyseki gordum.
Herkes yorumuna bence yazmali mi ayirt edemiyormusunuz herkesin kendi adina konustugunu.
Uzun uzun aciklamaniza gerek yok ama ben size acikama yapayim burada herkesin yorumu kendi dusunceleridir her cumlenin basina bence yazmadiklari icin dunya adina konusmuyor insanlar :KK66:

Cok zekice bir aciklama fakat soruya gore bir cevap verdim ben soru basligina dikkat ettiyseniz şu şekilde sorulmus ' her evlilikte ?? Dolaysyle yok diye net bir cevabi yoktur bu sorunun.
Anlatabiliyormuyum.
Neyse bu tip seyler garip ben bu sekilde yorum yaptm sizin hosunuza gtmedyse yorumuma cevap yazmama ozgurlugune sahipsiniz.

Cok zekice bir aciklama fakat soruya gore bir cevap verdim ben soru basligina dikkat ettiyseniz şu şekilde sorulmus ' her evlilikte ?? Dolaysyle yok diye net bir cevabi yoktur bu sorunun.
Anlatabiliyormuyum.
Neyse bu tip seyler garip ben bu sekilde yorum yaptm sizin hosunuza gtmedyse yorumuma cevap yazmama ozgurlugune sahipsiniz.
Soru genel sorulacak tabikide herkes kendi evliligini baz alarak cevap yazmis birde cevaplari begenmemis baskalarinda siddet vardir ama bizde yok demissiniz.Laf kalabaligi :işsiz:
Genelin cevaplari sizin hosunuza gitmemis siz yorum yapmasaydiniz keske.

Soru genel sorulacak tabikide herkes kendi evliligini baz alarak cevap yazmis birde cevaplari begenmemis baskalarinda siddet vardir ama bizde yok demissiniz.Laf kalabaligi :işsiz:
Genelin cevaplari sizin hosunuza gitmemis siz yorum yapmasaydiniz keske.

Ben kimsenn yorumundan alinti yaparak soylemedm. Halen yazdiklarimin arkasindayim. Sizi rahatsiz eden ne onuda anlamadim.

Renk kattin konuya çekilebilirsin. :)

Ben kimsenn yorumundan alinti yaparak soylemedm. Halen yazdiklarimin arkasindayim. Sizi rahatsiz eden ne onuda anlamadim.

Renk kattin konuya çekilebilirsin. :)
"Binci dimilisiniz yik diyi hirkisin evliligini siylimis oliyirsiniz" soyleminiz rahatsiz etti.
O mesajdan sonrada kendiniz calip kendiniz oynamissiniz ve cekilebilirsiniz gibi yazimlariniz rahatsiz etti.

Iyi geceler.
Yoo,biz onlara dahil değiliz,ama biz de yoksa da olanlar olduğunu biliyoruz ve üzülüyoruz.Ama yok diyenlere inanmamazlık etmiyoruz,yok diyorlarsa yoktur.Nitekim herkeste yok dememiş zaten.
Herkes ne demişse bizce doğrudur,evlerine gidip aksini ispatlayacak değiliz...

Yoo,biz onlara dahil değiliz,ama biz de yoksa da olanlar olduğunu biliyoruz ve üzülüyoruz.Ama yok diyenlere inanmamazlık etmiyoruz,yok diyorlarsa yoktur.Nitekim herkeste yok dememiş zaten.
Herkes ne demişse bizce doğrudur,evlerine gidip aksini ispatlayacak değiliz...

Peki.

Ne fiziki ne de psikolojik şiddete tahammülüm yok... fikirlerimi söyleyemediğim, sınırlarıma saygı duyulmadığı, hırpalandığım bi evde 5 dk durmam... bana ben lazımım başka kimse değil.. evlat bile çekmeseydin diyo adama kim için katlanıcam? Bir kere gelme şansım olan şu düyada kimsenin manyaklığıyla uğraşamam...

Yok..
Dürüstçe ve samimiyetle söylüyorum.
Fiziksel veya psikolojik şiddetin 'ş' sini görmedim.
Babam ve annemde de görmedim.
Kendi evliliğimde de.

Ne diyek mahmut mu diyek? Yok işte.. Şiddet psikokojik, fiziksel, cinsel.... Vsvs.. Olmaz çiçeeemm olmaz.. Varsa ona biz evlilik demiyoruz.. İşkence oluyor o.. 5 yıllık evliyim. Şiddetin imasını hisseetsem ne bileyim elini melini kaldırdığını görsem şu an 5 yıllık evli olmazdım.. Çok netimdir ben. Şiddet veya aldatılma gibi bir şey yaşasam ertesi gün davayı açarım.. Büyük konuşma diyeceksiniz belki ama ben boşanmaktan hiç korkmuyorum.. Hak etmediğim hiçbir şeyi çekemem.. 50 kere gelmiyoruz dünyaya.. O yüzden şiddet yok.. Bir kereden bir şey olmaz diye bir şey yok.

Bu nasil bakis acisi ? Sinirliyseniz anlasamiyorsaniz yollarinizi ayirirsiniz insan olarak siz tokat yiyip normallestiriyormusunuz ??? Sizin cocuklariniz sizden dogacak nesiller nr olacak ya ?? Umarim bakis acinizi acilen ddgistirirsiniz..bi kereden bir sey olmazdan cikiyor her sey.annenizde gordugunuz icin durumu kaniksamissiniz
Ne olur siddet gordugunuz yerde durmayn

Bunu gülümseyerek anlatmam mı sizin kafanızda bu fikri oluşturdu bilmiyorum. Ama zaten karşı oldugumu yazmıştım. Aksine herseyi annemde gordugum icin bu kadar karşiyim aksi taktirde kimse bir tokat icin darp raporu alip esi icin sikayette bulunup evden 1 ay uzaklastirma üc ay hapis cezasi aldirmaz degilmi?

Ayrica bunlar benim dusuncelerim beni tanimiyorsunuz bu konuda cok cok acimasizim bunu bilmiyorsunuz. Cevremde nice kadinlar var agiz burun kalmamis gozler mor , birinin dili parcalanmiş dayaktan...

Ayrica ben dayak yemedim asla ve asla yemem de... ! Ama tokat yedigimi yazmişim zaten. Evet tokat atti eşim bana boşanmadim da tedavi oldum iyilestim. Birdaha tokat atmasina izin verirmiyim hayir. Cunku bundan oncekilere hep ben izin verdim ben ustune gittim sabrini sinadim.

Son olarak yazdiklarimda hala bir sakinca gormuyorum bence sizde görmeyin. Cunku sizin şiddet dediginiz şeyle benim yaşadigim seyler çok farkli...

Iyi geceler.
okidugunuzu yanlis anlayan sizsiniz
yok diyen herkes zaten soruya kendi adina cevap vermis , yoksa salak miyiz bilmiyoe muyuz bazi evliliklerde siddet oldugunu ??

okidugunuzu yanlis anlayan sizsiniz
yok diyen herkes zaten soruya kendi adina cevap vermis , yoksa salak miyiz bilmiyoe muyuz bazi evliliklerde siddet oldugunu ??

Ee ?? Sizene arkadaslar ya ben istedgm gbi yorumlarm sizde begenmeyeblrsnz. Ozaman gormezden gelin sizlerde cevap yazmama ozgurlugune sahipsiniz. Ne degisik ve komik insanlarsiniz ya. Hayret bisey :D

Back
X