• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen dusuncelerinizi bekliyorum yardimci olurmsunuz

neden babası yanına almadı cocugu da babaannesi ile yasıyor
uzaktaki hali bile rahatsız etmis sizi ama
10 yasında bir cocuk eger annesi bakmıyorsa en azından babası ile büyüse daha dogru olmaz mı
siz de bile bile evlenmissiniz
merhametli bir insanım da diyorsunuz madem ona bir abla olmaya calısın bence ne zararı dokunabilir ki 10 yasında bir cocugun size.[/QUOT
Sevgili arkadasim babasi alamaz cunki onuda ben aldim buraya birde butun suc annesi ve babasinda zaten onlar vermezler kimseye onlarinda dusuncesi bu zaten ya bana bi zarari yokda iste bn bekardim neden cocuklu birine gittim diye tek dusuncm bu:((

Canım eğer bu kadar zoruna gidiyorsa sen de boşan o zaman eşinden.
Böylece babayla çocuk arasına girip üvey annelik de yapmış olmazsın, çocuğun günahına da girmemiş olursun.
Yazık o çocuğa da...

ben sizin yerınızde olsam o cocukla bir sekılde vakit gecırmeye calısırdımm. uzakta oldugum zaman telefon edıp halını hatrını sorardım yanındayken de yuzunu guldurmek ıcın elımden gelen herseyı yapardım. cocuktan uzaklasmanız ve onu dert etmenız esınızle aranızı sogutabılır cunku o esınızın bi parcası. ve soz konusu 10 yasındakı cocuk dunyanın en masum ınsanlarından biri hiç sucu gunahı yok. onun annesı ve babasından uzakta kalmıs olmasında ne gibi bi sucu olabilirki :S benm bi arkadasım var annesı vefat etmıs babası baska biriyle evlenmıs ve kadın onu hiç sevmıyo hep asagılıyo dovuyo. arkadasmı ne zaman gorsem gozlerı kıpkırmızı aglamaktan yazık deıl mı ona :(

neyse cevap veren arkdaslara tsk ediorum iy yada kotu zaman ayirip bana yazdiniz ama sunu bilinki zaten yazlari giitigimizde elimden geleni yapiyorum aynen bir abla gibi oyle cok cani cok kotu biriymisim gibi sizlere yansimis ama oyle birisi asla degilim zaten etrafimdanda su zamna kadar hic bisekilde sahsima olumsuz sozler duymadim aksine cok iyi biri oldugum bilinir taniyanda tanimayanda ama iste herkesin kendince icinde yasadigi sorunlari var bende bunu icimde yasiyorum kimseye bisey yaptigim yok bunu bilmenizi istedim.. Tesekkurler

Canım eğer bu kadar zoruna gidiyorsa sen de boşan o zaman eşinden.
Böylece babayla çocuk arasına girip üvey annelik de yapmış olmazsın, çocuğun günahına da girmemiş olursun.
Yazık o çocuğa da...
iyde benim kimseye birsey yaptigim yokki sadece kendi kendime yapiyorum ve kaldiki uvey annelik filan yaptigim yok zaten gorustumuzde abla diye hitap eder bende elimden geldigince guler yuz gosteririm

ama sımdı benle hiç ilgisi olmasın ıstıyorum dıye bişey var mı. yazık değil mi ona. ılerde sizin cocugunuz olcak anne olcaksınız kısmetse. o zaman uvey evladım dıe mı tanıtacaksınız onu. gucenmeyecek mı uzulmeyecek mı. daha bu yasta hiç sevılmedıgı bi dunya yaratmıs oluyosunuz. oysa o yaslarda cocuklar sevmemek sevılmemek ne demek bılmemesı lazım.

ben sizin yerınızde olsam o cocukla bir sekılde vakit gecırmeye calısırdımm. uzakta oldugum zaman telefon edıp halını hatrını sorardım yanındayken de yuzunu guldurmek ıcın elımden gelen herseyı yapardım. cocuktan uzaklasmanız ve onu dert etmenız esınızle aranızı sogutabılır cunku o esınızın bi parcası. ve soz konusu 10 yasındakı cocuk dunyanın en masum ınsanlarından biri hiç sucu gunahı yok. onun annesı ve babasından uzakta kalmıs olmasında ne gibi bi sucu olabilirki :S benm bi arkadasım var annesı vefat etmıs babası baska biriyle evlenmıs ve kadın onu hiç sevmıyo hep asagılıyo dovuyo. arkadasmı ne zaman gorsem gozlerı kıpkırmızı aglamaktan yazık deıl mı ona :(

arkadasim Allah oyle kisilerden yapmasin tabiki yazik ama benimle o bahsettigin kisinin arasinda cok fark var ama bazen esim konustugu zamantabiki konusuyorum ama iste dedigim gibi ben icimde yasiyorum olay bu o yuzden sizlerle paylasmak istedim

anlıyorum tabıkı sızı de. ınsan dusununce farklı seyler dusunur ama yasayınca oyle olmadıgını gorur. pekı onla konusurken ne hissedıyosunuz. ıcınızde nasıl hisler uyanıyo. zorunluluk oldugu için mi yoksa ıcınızden geldiği için mi konusuyosunuz. ayrıca bu hislerınız elınızde olmadan veya elınızde olarak ınsallah ılerde daha fazla buyumez. yoksa kendınız ıcınde cocuk için de hos olmaz

Kizlar merhaba
Birseyi paylasmak istiyorum rahatlamaya ihtiyacim var dusuncelerini almak istiyorum ben 27 yasindayim ve 1 bucuk sene once evliligimi yaptim yalniz esim benden once zorla bi evlilik yapmis ve bu evliliktende 1 oglu var 10 yasinda bunlari bilerek tabiki evlendim ama zoruma gidicegni sanmiyordum bende esimde yurtdisinda yasiyoruz cocuk ise tukriyede kayinvalimlerle beraber yasiyor tamam sonucda gorusmuyorum ancak tatillere gidince mecbur goruyorum yalniz zoruma giden birsey varki ben bekar biri olarak neden cocuklu biriyle evlendim diye kendime kiziyorum tamam evlenmis bosanmis olabilir bunu gayet dogal karsiliyorum fakat cocuk aklima geldikce kendime kiziyorum tamam cocugun bi sucuda yok ama iste boyle zoruma gidicegni dusunemedim evlenmeden once tanidiklarim diyorlardi bak birgun goruceksin belki ayni evde zamanini geciriceksn bunu yapabilicekmisin diye fakat ben olumlu karsiliyordum bole olucagni sanmiyordumki bende cok merhametli duygusal bir insanim . lutfen bana dusuncelerinizi yazarmisniz birilerinin fikirlerine ihtiyacim var . saolunn
.......

kisaca maymun istahlisiniz:37: haha saka elbet....

gormediginiz bakmadiginiz kocanizin cocugundan neden rahatsizlik duyuyorsunuz? Kendiznide demissiniz neden cocuklu bir adamla evlendim diye demekki denginizi secememissiniz, cocuklu bir adami kendinize evlendikten sonra denk gormuyorsunuz. Ayrica bir erkegi nasil zorla evlendirmisler, evlendi diyelim nasil zorla cocuk yaptirmislar:68:

bol mutluluklar size

afedersin ama 10 yaşında bi çocuğun sana ne zararı dokunuyo? hemde ayrı ülkelerdesiniz!!! merhametliyim vicdanlıyım diyosun ama çocuğun yüzünü bile görmek istemiyosun muhtemelen bir arayada geldiğinizde çocuğa soğuk davranırsın çocukta haklı olarak seni sevmez ve eşini çocuğundan kıskanıyosun galiba madem kaldıramıcaktın niye çocuklu adamla evleniyosun ki?

iyde benim kimseye birsey yaptigim yokki sadece kendi kendime yapiyorum ve kaldiki uvey annelik filan yaptigim yok zaten gorustumuzde abla diye hitap eder bende elimden geldigince guler yuz gosteririm

Valla canım zaten sizin yanınızda kalmıyormuş.
Ne kadar görüyorsun ki çocuğu? Tabi ki üvey annelik yapmayacaksın bu kısa süre içinde.
Kaldı ki uzakta olmasına rağmen varlığı bile batıyor sana.
Eşin çocuğu sizin yanınıza almaya kalksa hala güleryüzlü bir abla olmayı başarabileceğini hiç sanmıyorum.

Son düzenleme:
afedersin ama 10 yaşında bi çocuğun sana ne zararı dokunuyo? hemde ayrı ülkelerdesiniz!!! merhametliyim vicdanlıyım diyosun ama çocuğun yüzünü bile görmek istemiyosun muhtemelen bir arayada geldiğinizde çocuğa soğuk davranırsın çocukta haklı olarak seni sevmez ve eşini çocuğundan kıskanıyosun galiba madem kaldıramıcaktın niye çocuklu adamla evleniyosun ki?

ben cocugun yuzunu gormek istemiyorum diye birsey yazmismiyim iyi okumani rica ediyorum senden ve cogu kezde bir araya geldik ve hicte soguk davranmadim ve ayrica cocugun beni sevmemesi gibi birsey hele hic sozkonusu degil ayrica ben kiskanc bi insan degilim kaldiki cocugundanmi kiskanicam bu hangi matiga sigar soylermisin ayrica madem kaldiramicaktin diosunda sen sevdigin esine veya sevgiline herneyse o zamanlar hersye gozune toz pembe gelmiyormuydu sakin hayir deme cunki inanmam %90 nimizin hayatinda pismanliklari oluyo olmuyo degil kendizi birde benim yerime koyunda oyle yazin zaten dikkat ettiyseniz kendime kiziyorum baska kimseye kizdigim filan yok!!!!

insan elalemin çocuğuna dahi böyle durumlarda üzülüyor, içi parçalanıyor. o sizin eşinizin çocuğu ve 10 yaşında size ne zararı olabilir? sadece çocuk olduğu için bile insan kıyamaz. onun yerine koyun kendinizi. aile ortamı yok, anne yok baba yok ayda yılda bir görüyor. kim bilir o çocuk nasıl bi psikoloji içinde... bütün arkadaşlarının etrafında annesi babası varken o yalnız. ne kadar babaanne dahi olsa anne babanın yerini tutar mı?
çocuğu tehdit olarak görmeyin, sahiplenin, sadece laf olsun diye, görev diye değil, gerçekten sevmeye çalışın. o masum bi çocuk, yazıktır...
çocuklu bi adamla evlendim pişmanım diyosunuz, peki çocuğun suçu ne?
niyetim sizi yargılamak değil. tavsiyem bakış açınızı değiştirin, pişman olacak bişey yok, evlenmişsiniz artık, hayatı ne kendinize ne eşinize ne de o masum çocuğa zehir etmeyin. derdinizin tek dermanı sevgi bence. o çocuğu sevmeyi başarırsanız bi sorun kalmaz, o da hisseder bu sevgiyi, sever sizi, eşiniz de size minnet duyar daha çok sever. ortada sorun filan kalmaz. o sizin evliliğiniz için bi tehdit değil, o sadece masum, sevgiye şefkate ihtiyaç duyan bi çocuk...

Valla canım zaten sizin yanınızda kalmıyormuş.
Ne kadar görüyorsun ki çocuğu? Tabi ki üvey annelik yapmayacaksın bu kısa süre içinde.
Kaldı ki uzakta olmasına rağmen varlığı bile batıyor sana.
Eşin çocuğu sizin yanınıza almaya kalksa hala güleryüzlü bir abla olmayı başarabileceğini hiç sanmıyorum.

valla o sizin dusunceniz ama ben kendimi bildigim icin buna rahatlikla cevap vericem ben kesinlikle basarirdim

İnsanın dengi biriyle evlenmesi en güzeli.Davul bile dengi dengine demişler.Ama siz sevip evlenmişsiniz.Bana sizin istemediğiniz eşinizin ilk evliliğinden olan çocuğu değil de o çocuğu görünce sanki eski karısını düşünüyorsunuz ondan rahatsız oluyorsunuz gibi geldi.Tabi kimse kimsenin içini bilemez.10 yaşında bir çocuk ne annesi,ne de babası var yanında.Tamam babannesi bakıyor ama bir anne babanın yerini tutar mı hiç?En çok o küçük çocuğa üzüldüm.İnşallah içinizdeki kötü demek istemiyorum olumsuz duygulardan bir an önce kurtulursunuz.

sen o çocuga deger verirsen eşinin yanında daha degerin 2kat artar bence yaa benimde oglum var 10yaşında ama şimdi bi oglumu düşündüm allah göstermesin bi eşinin oglunu düşündüm ya benim oglum daha bebeklik yapar bana yazık degilmi bu çocukların sucu nee anne baba ayrılıyor olan bu çocuklara oluyor
bence sen onu sever kollarsan rabbim sana yardım eder cünkü o hem öksüz hem yetim bence sen onun başını okşarsan ne büyük sevap arkadaşım zor olamaya cok zor kendi nefsime örçtügüm zaman ama nefsine yenilme bence rabbim nefsimize uydurmasın ama kafana takma huzurunu bozma

sen adamı sevdinn olsun sevdim çocuğu nede olsa buraya gelmcek dedin adam da ooo yurt dışıı gitmemmi hiç dedi hadi oda seni sevdii öte yandan bi anne çocuğundan vazgeçti babannesine bıraktı belki oda evlendi. be insancıklar peki yaa o çocukkk:45:bide dyosunki benim yerime koyun kendinizii sen kendini oçocuğun yerine koydunmu ya baba anne svgisi olmadan o çocuk nasıl yetişir düşündünmü ilerde ne dicek biliyomusun bu kadın beni babamdan ayırdı dicek ama sen rahatsız olmasan çocuğun varlığından hatta yanına alsan o söyleyipde bizim göremediğimiz şevkatini çocuğa göstersen annesinden çok bağlanıcak sana eşini seviyosan zatenn canının yarısı sayarsınn onuda ah ben ne yaptım tühh çocuklu erkek demezdinn şimdii yazdan yaza görürüm benii sever diyosan geçç onlarıı huzurrr istiyosann o çocuğun babasını sevmeyi yanına almayı bildiysen çocuğa rağmen çocuğa da değer veripp bakıcaksın başka yolu yok........

ben cocugun yuzunu gormek istemiyorum diye birsey yazmismiyim iyi okumani rica ediyorum senden ve cogu kezde bir araya geldik ve hicte soguk davranmadim ve ayrica cocugun beni sevmemesi gibi birsey hele hic sozkonusu degil ayrica ben kiskanc bi insan degilim kaldiki cocugundanmi kiskanicam bu hangi matiga sigar soylermisin ayrica madem kaldiramicaktin diosunda sen sevdigin esine veya sevgiline herneyse o zamanlar hersye gozune toz pembe gelmiyormuydu sakin hayir deme cunki inanmam %90 nimizin hayatinda pismanliklari oluyo olmuyo degil kendizi birde benim yerime koyunda oyle yazin zaten dikkat ettiyseniz kendime kiziyorum baska kimseye kizdigim filan yok!!!!

siz kendnize göre sıcak davranıyo olabilirsnz ama çocuk bunu farklı algılıyorsa sizi sevmeyebilir,sadece çocuğun içini duygularını bilemezsiniz bunu demek istiyorum

valla o sizin dusunceniz ama ben kendimi bildigim icin buna rahatlikla cevap vericem ben kesinlikle basarirdim

ayrıca uzaktayken dahi bunun düşüncesine tahammül edemiyo gibisiniz ki yanında yaşarsa ne derece ona yakın olabilirsiniz bu çok düşündürdü beni.. (yazdıklarınızdan ben bunu çıkarttım yanlışsam düzeltinn) ve son bişey daha klasik olucak belki ama onun yerine kendi çocuğunuzu koyun ve gerçekten bi anne gibi demiyorum abla gibi içten olun,sevincinde mutluluğunda ona yakın olun,bunu çocuk için yapın...

Back
X