sevgilin yokmu sende evlen ablan gibi kurtul :)
ciddiyim $aka yapmiyorum, guzel bi ili$kin varsa sevdigin insanla evlenmek adina tam zamani senin için
sevdigim yok diyorsan babanin yanind açali$ ama i$ aramayida birakma,buldugunda ordan çikarsin
en azindan para veriyorum diye konu$amaz
hafta sonunu izni almayida unutma :)
Canım sevgilim yok. Hem kendi kendime söz verdim evlenip çıkmayacağım bu evden diye. Yanlış bir evlilik yapıp mağdur olmaktan çok korkuyorum da. Annem gibi.
Hafta sonları sadece pazar günü tatil o da yazın. kışın 2 haftada 1 pazar tatil.
Bende öyle düşündüm babamın yanında çalışadurıyım diye ama iyice gözüm korktu mezun olalu bir hafta oldu sürekli iş tutmuyorsun şunu getir meyve getir kumandayı uzat su bardağı kokuyor kirazı düzgün yıkamamışsın kahveyyi yakmışsın =( Muamele bu şekilde yani
halk eğitimden sertifika alacağına halk eğitimde kurs açmayı düşündün mü hemde resim öğretmenisin ahşap boyama vs tarzı senın alanına giren dallarda kurs aç
ilçedeki halk eğitim merkezi müdürleriyle görüş bence.
ekders parası alırsın ortalama 800 900 lira kadar
halk eğitimden sertifika alacağına halk eğitimde kurs açmayı düşündün mü hemde resim öğretmenisin ahşap boyama vs tarzı senın alanına giren dallarda kurs aç
ilçedeki halk eğitim merkezi müdürüyle görüş bence.
ekders parası alırsın ortalama 800 900 lira kadar
iyi ama daha 1 hafta olmuş okulu bitireli. Daha kpss ye girmemişsiniz. Siz yarışmadan kaybetmiş gibi konuşuyorsunuz
Dün başvurdum resim öğretmeni olarak var dedi. kurslarına baktım resim-suluboya - yağlıboya var-ebru- dekorattif el sanatları-hat sanatı benim alanım olanlar hep açıkmış zaten canım =(
Dün başvurdum resim öğretmeni olarak var dedi. kurslarına baktım resim-suluboya - yağlıboya var-ebru- dekorattif el sanatları-hat sanatı benim alanım olanlar hep açıkmış zaten canım =(
Canım halk egitim artık şöyle yapıyor mahalle aralarına,sokaklara bile kurs açıyor sen yerini belirliyorsun onlara müracat ediyorsun halk egitimde onaylarsa kursu açıyor amaçları genç kızları ve kadınları meslek sahibi yapmak.Kurs için illa halk egitim binası olacak diye birşey yok.
birde kaç puan alıyorsun o da önemli.
ayrıca ücretli öğretmenliği denedin mi?
hangi ilde yaşıyorsun bilemiyorum tabi ama oturduğun ilçe olmaz yanındaki ilçe olur her ilçede bir halk eğitim merkezi var oturduğun yere yakın başka bir yer olabilir mesela...
tabi istanbul gibi bir yerdeysen bir yerden bir yere gitmek zaman kaybı hemde aldığın paranın yarısını yola verirsin
ama küçük şehirdeysen bu olabilir belki.
benim rahmetli babamda calismama kizardi zamaninda zor ikna etmistik e o zaman neden okudum baba o ayri o ayri koca evinde ben olunce basina bisey gelirse diye derdi insanlar iste farkli ama mucadele etmeden vazgecmissiniz siz ben zamaninda kiramayacagi insanlari devreye sokmus calismaya ikna etmistim biraz sabredin bence hersey yoluna girer elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?