Lütfen empati yaparak cevap verin canlarım

hanımlar tşk ederim sizlere biraz olsun rahatladım verdiğiniz fikirleri tek tek eşim üzerinde uygulayacağım altınlarımıda kendi hesabıma isticem :kkk: çok sinirliyim ama kendime hakim olmam lazım bunu anladım kaynanamla uzun zamandır konuşmuyorum bir arasa dicem aslında yada demeli miyim MESELA BİZİM BORCUMUZ VAR YARDIM FALAN EDEMEYİZ DİYE NE DERSİNİZ HANIMLAR ?:37:

hanımlar tşk ederim sizlere biraz olsun rahatladım verdiğiniz fikirleri tek tek eşim üzerinde uygulayacağım altınlarımıda kendi hesabıma isticem :kkk: çok sinirliyim ama kendime hakim olmam lazım bunu anladım kaynanamla uzun zamandır konuşmuyorum bir arasa dicem aslında yada demeli miyim MESELA BİZİM BORCUMUZ VAR YARDIM FALAN EDEMEYİZ DİYE NE DERSİNİZ HANIMLAR ?:37:

Bence demelisin gibime geliyor.

Ben olsam direkt şunu söylerdim:
Ne yapmak istiyorsan yap ama benim evdeki düzenimi
sarsma, ayrıca altınları bozdurmayı da unut. Ek iş mi
yaparsın, mesaiye mi kalırsın orasını bilmem ama ben
seninle bu standartlarda evlendim. Allahtan gelen bir
durum olmadıkça bana bu standartları sağlamak
zorundasın.

Kardeşlerine takı takarak yapsın yardımını.

konuştum hanımlar eşimle bağırdı çağırdı lanet olsun hç bişey yapmıcam dedi :14: derdi benim pes edip tamam istediğini yapalım demem ama bukez öyle olmadı tabi yapmazsan yapma çokta umrumda dedim :37: tek bir takı takarım onun dışında benden 5 kuruş çıkmaz dedim :27: kaynanamı arasam mı bu durumda yoksa olayları akışına mı bıraksam kaynanam zaten benim tarafımı tuttan biri değil arayıpta hiç sinirimi bozmasam mı ???????:51:

konuştum hanımlar eşimle bağırdı çağırdı lanet olsun hç bişey yapmıcam dedi :14: derdi benim pes edip tamam istediğini yapalım demem ama bukez öyle olmadı tabi yapmazsan yapma çokta umrumda dedim :37: tek bir takı takarım onun dışında benden 5 kuruş çıkmaz dedim :27: kaynanamı arasam mı bu durumda yoksa olayları akışına mı bıraksam kaynanam zaten benim tarafımı tuttan biri değil arayıpta hiç sinirimi bozmasam mı ???????:51:

Bence aramayın şimdi hiç kayınvalidenizi.
Durumunuz iyi olsa, geliriniz fazla olsa elbette yardım edin ama
şu durumda o kardeşlerin sizden yardım beklemesi bile tuhaf olur.
Gerçi beklediklerini söylememişsiniz, ısrarcı olan eşiniz. Ben de ablayım,
Kardeşlerine aşırı düşkün bir abla ama eşimi de düşünürüm. Bu bencillilk
falan değil. Zaten elinize kalan para ile şu devirde zor geçiniyorsunuzudur,
ek masraf çıkarmak hiç akıl karı değil.

Bence aramayın şimdi hiç kayınvalidenizi.
Durumunuz iyi olsa, geliriniz fazla olsa elbette yardım edin ama
şu durumda o kardeşlerin sizden yardım beklemesi bile tuhaf olur.
Gerçi beklediklerini söylememişsiniz, ısrarcı olan eşiniz. Ben de ablayım,
Kardeşlerine aşırı düşkün bir abla ama eşimi de düşünürüm. Bu bencillilk
falan değil. Zaten elinize kalan para ile şu devirde zor geçiniyorsunuzudur,
ek masraf çıkarmak hiç akıl karı değil.

tşk ederim canım düğünlerinede gitmeyi düşünmüyoruum ama bukez eşim sen gitmezsen bende gitmem diyor aklımı kaçıracam :14: aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık :27:

tşk ederim canım düğünlerinede gitmeyi düşünmüyoruum ama bukez eşim sen gitmezsen bende gitmem diyor aklımı kaçıracam :14: aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık :27:

niye gitmek istemiyorsun bence git:34:

canım kayınvalidemle öyle şeyler yaşadık ki görmek istemiyorum kadını kaynımın söyledikleri sözler sonrasında görümcem abilerini sevmezlerken evde istemezlerken şimdi evlenip iş gç sahibi olunca abi demeye başaldılar kısacası benim arkamadan konuşup eşime dedikodumu yapan insanlarla biraraya gelmek istemiyorum işten ayrıldım kursum var yada farklı bişey uydurup gitmemeyi düşünüyorum buyüden :37:

canım kayınvalidemle öyle şeyler yaşadık ki görmek istemiyorum kadını kaynımın söyledikleri sözler sonrasında görümcem abilerini sevmezlerken evde istemezlerken şimdi evlenip iş gç sahibi olunca abi demeye başaldılar kısacası benim arkamadan konuşup eşime dedikodumu yapan insanlarla biraraya gelmek istemiyorum işten ayrıldım kursum var yada farklı bişey uydurup gitmemeyi düşünüyorum buyüden :37:

boşver bence git.başın dik,eşini yalnız bırakma.herkes ne derse desin.sen onlara mutluluğunu göster:34:

canım kayınvalidemle öyle şeyler yaşadık ki görmek istemiyorum kadını kaynımın söyledikleri sözler sonrasında görümcem abilerini sevmezlerken evde istemezlerken şimdi evlenip iş gç sahibi olunca abi demeye başaldılar kısacası benim arkamadan konuşup eşime dedikodumu yapan insanlarla biraraya gelmek istemiyorum işten ayrıldım kursum var yada farklı bişey uydurup gitmemeyi düşünüyorum buyüzden :37:

canım zaten gidersem tek bunun için giderim kaynanam eşime o kız sana göre değildi demiş görsün ona göremiymişim değilmiymişim :1:

şıkır şıkır giyin süslen git.görsünler oğulları nasıl biriyle evli:34:
orada kocana da olduğundan daha da iyi davran:1:

Back
X