Ablam var il dışında ona gidicem bayramda barışma imkanları kalmadı hemen geçsin bitsin istiyorumGidip yanında kalabileceğiniz bir akrabanız eşiniz dostunuz varsa bir süre uzaklaşın oradan. Hem kafanız dağılır hem görmemiş olursunuz.
Offf seninki de zormuş barışma ihtimali kalmadımi. Ama aslında gerçekten geride bırakmak kurtulmak istiyorsan bu sancılı durumdan işini bırakarak arkana bakmadan gidebilirsin. Ailemle yasamasam dört nala alır evi giderdimsen gene iyisin ben aynı yerde çalışıyorum. 10 gün falan oldu. sesini duydukça sıkıntı basıyor
atlatırız biz bunu kasma rahat ol
Hayır ayrilwSiz önce onu düşündüğünüz için kendinizi suçlamayı bırakın. Kendinizi kasmayın yeni ayrıldınız belli ki. Bu süreçte onu düşünmeniz geri döndüğünü hayal etmeniz ya da yaşadığınız güzel şeyleri hatırlamanız gayet normal. Aşk acısının da aşamaları var hepsini yaşayın kendinizi rahat bırakın. Bir gün o iş yeri de o kişi de size bir şey hissettirmeyecek bunu düşünün sadce. Onsuz bir gelecek hayal edin. İstediğiniz ilişkiyi hayalinizde canlandırdığınız başka biriyle hayal edin. En önemlisi kendinize zaman verin. Evde oturmayın dışarıda arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirin. Gülün ki beyniniz de mutlu olduğunuzu algılasın. Birkaç ay sonra her şey çok daha güzel olacak.
Bir ay 20 gün oldu ama hiç konuşmadan değil kavga ede ede oldu. Bir gün konuşmadiysak diger gün sen bunu demiştin sen boylesin şoylesin kavgası biryere varamadım normalde şimdiye bitmiş olması gerekti. Onun keyfi yerinde Bodrum'da tatilde. Ben evin içinde kendimi yiyorum.Siz önce onu düşündüğünüz için kendinizi suçlamayı bırakın. Kendinizi kasmayın yeni ayrıldınız belli ki. Bu süreçte onu düşünmeniz geri döndüğünü hayal etmeniz ya da yaşadığınız güzel şeyleri hatırlamanız gayet normal. Aşk acısının da aşamaları var hepsini yaşayın kendinizi rahat bırakın. Bir gün o iş yeri de o kişi de size bir şey hissettirmeyecek bunu düşünün sadce. Onsuz bir gelecek hayal edin. İstediğiniz ilişkiyi hayalinizde canlandırdığınız başka biriyle hayal edin. En önemlisi kendinize zaman verin. Evde oturmayın dışarıda arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirin. Gülün ki beyniniz de mutlu olduğunuzu algılasın. Birkaç ay sonra her şey çok daha güzel olacak.
O tekrar istedi benim aklım mantığım kabul etmedi. Yediremedim yaptıklarını. Pişman ve üzgün olduğunu söylüyordu yalanmış Bodrum'a tatile gitti keyfi yerinde olan bana olduÇok zor, ama senin elinde önce kafanda bitirmen gerekiyor. Kafanda bitti mi görsen de fayda etmez bence. Kış geliyor zaten acmayiverirsin camı pencereyi. Kullandığın yıl da o taraftaysa yolunu değiştirebilirsin. Ama dediğim gibi kafada bitmedikce çok zor. Eğer kötü şeyler yaşattıysa size bir daha asla barışma ihtimalinin olmayacağını kendinize anlatmanız gerekiyor. Zorlu bir süreç olacaktır Allah yardımcınız olsun.
Ailemle yaşıyorum imkansızEvinizi değiştirme ihtimaliniz hic yok mu
Yok aynı değil sürekli gordgum için nasıl unuturum diye soruyorum. Yakından ilişki yaşayıp bitirenlerin nelerle uğraştigini sormak için açtım.Neden ayni konuyu yeniden açtın ki? Onceki konunda herkes yardımcı olmaya çalışmıştı zaten sana...
Konuşup rahatlamak işte derdimBöyle konu açıp yorum aldıkça nasıl unutacaksın. Zamana bırakacaksın unutmak için bir reçete yok maalesef. İnşallah karşına onu unutturacak biri çıkar.
Bak kendin söylüyorsun onun keyfi yerinde. Sen neden hayatı kendine zindan ediyorsun? Benim erkek arkadaşım da ayrılınca Olimpos'a gitmişti ordan da bi sevgili buldu geldi. Yani yaşadım bazı şeyler o yüzden diyorum. Kendini eve kapatma bir kere dışarı çıkıp eğlensen boşuna üzüldüğünü göreceksin zaten. Hemen unutulmaz da zaten ama arama sorma iletişimi kes ki sürekli karşına çıkmasın. iş yerine de bakmamaya çalışcaksım artık.Hayır ayrilw
Bir ay 20 gün oldu ama hiç konuşmadan değil kavga ede ede oldu. Bir gün konuşmadiysak diger gün sen bunu demiştin sen boylesin şoylesin kavgası biryere varamadım normalde şimdiye bitmiş olması gerekti. Onun keyfi yerinde Bodrum'da tatilde. Ben evin içinde kendimi yiyorum.
Ben unutmak istediğim kişi yada olaylar hakkında konuşmayı tercih etmem. Yapı meselesi tabii inşallah tez zamanda unutursun.Konuşup rahatlamak işte derdim
Oturduğun yerden bile görüyorsun maalesef. Evde oldukça daha kötü oluyorum sanırım. bir iş güç bulmam lazım. Buda birini bulur zaten hayat çok garip..Bak kendin söylüyorsun onun keyfi yerinde. Sen neden hayatı kendine zindan ediyorsun? Benim erkek arkadaşım da ayrılınca Olimpos'a gitmişti ordan da bi sevgili buldu geldi. Yani yaşadım bazı şeyler o yüzden diyorum. Kendini eve kapatma bir kere dışarı çıkıp eğlensen boşuna üzüldüğünü göreceksin zaten. Hemen unutulmaz da zaten ama arama sorma iletişimi kes ki sürekli karşına çıkmasın. iş yerine de bakmamaya çalışcaksım artık.
Bence de iş bulmalısın başka uğraşlar her zaman iyi gelir. Biraz da çık dolaş hava al sen de keyfine bak. Dünyada tek erkek o değil neredeyse 4 milyar daha erkek var yani bunlardan biri için kendine eziyet etmek için hayat fazla kısa, dünya fazla büyük :)Oturduğun yerden bile görüyorsun maalesef. Evde oldukça daha kötü oluyorum sanırım. bir iş güç bulmam lazım. Buda birini bulur zaten hayat çok garip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?