• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen fikir verin arkadaşlar düşünmekten çıldırıcam

İşte yüzüne dümdüz istemiyorum diyemediği, sizin duygularımla oynadın demenizin önüne geçmek için bu kadar saçma senaryo.
Ve evet o kadar kolay.
Siz hala acaba ne derdi var diye düşünüyorsunuz.
Ne derdi ya hu, adamın dünya şeyine minare öbür şeyine.
Tecrübe.net.
Ben bu kadar sevgisiz birini görmedim :( gerçekten acımasız insanları kullanıp hayatına devam ediyor

Selam arkadaşlar bir şey sormak istiyorum? Erkek arkadaşınız size vicdan azabı olduğunu ama bunun neden kaynaklı olduğunu söylemiyor ve bu durum onun tüm psikolojisini etkileyen bir durumsa ne olabilir sizce? Kimseyi istememesinin sebebi ne olabilir, bizde sevgili değiliz artık :/
Vicdan falan hikaye artık seni istemiyorum diyememiş bunu uydurmuş. Tabi siz de her aşık gibi acaba gerçek mi bir problemi var mı iyi mi moduna girmişsiniz. Bir kaç gün sonra başkasıyla görürseniz şaşırmayın

Ben bu kadar sevgisiz birini görmedim :KK43: gerçekten acımasız insanları kullanıp hayatına devam ediyor
Ama buna çanak tutan karşı taraf.
Net olmadan devam etmemek lazım.
Beklentinize uygun olmayan arkadaşları bile derhal uzaklaştırmak lazım.
O tipler yalnızlıktan korkan mutlaka yanında birini isteyen işi bitince salıveren tipler.
Ve bunlardan o kadar çok ki.
Karşı taraf ha şimdi netleşir diye beklerken diğeri de süreyi uzatıyor yeni birisi için.
Bulunca ya da bıkınca da bye bye diyor.
Sorunca da ümit mi verdim sana oluyor.
Hiç bulaşmayın, görmezden gelin.
Hatta mümkünse hiç yaşanmamış farzedin.
Ve dersinizi alıp önünüze bakın.
Sanıyorum yaşınız daha çok genç,hayat bu gibilere takılmayacak kadar güzel ve kısa.

Vicdan falan hikaye artık seni istemiyorum diyememiş bunu uydurmuş. Tabi siz de her aşık gibi acaba gerçek mi bir problemi var mı iyi mi moduna girmişsiniz. Bir kaç gün sonra başkasıyla görürseniz şaşırmayın
Daha önceki problemlerini biliyorum rahatsızlanmış fln da bi problem var ama bu çocuk mu yoksa başka bir şey mi bilemiyorum. Çocuk olsa söyleyebilir belki ben kabul edicem dimi yani.

Ama buna çanak tutan karşı taraf.
Net olmadan devam etmemek lazım.
Beklentinize uygun olmayan arkadaşları bile derhal uzaklaştırmak lazım.
O tipler yalnızlıktan korkan mutlaka yanında birini isteyen işi bitince salıveren tipler.
Ve bunlardan o kadar çok ki.
Karşı taraf ha şimdi netleşir diye beklerken diğeri de süreyi uzatıyor yeni birisi için.
Bulunca ya da bıkınca da bye bye diyor.
Sorunca da ümit mi verdim sana oluyor.
Hiç bulaşmayın, görmezden gelin.
Hatta mümkünse hiç yaşanmamış farzedin.
Ve dersinizi alıp önünüze bakın.
Sanıyorum yaşınız daha çok genç,hayat bu gibilere takılmayacak kadar güzel ve kısa.
Teşekkür ederim

Daha önceki problemlerini biliyorum rahatsızlanmış fln da bi problem var ama bu çocuk mu yoksa başka bir şey mi bilemiyorum. Çocuk olsa söyleyebilir belki ben kabul edicem dimi yani.

ayrılan taraf o, değil mi? yani hala zorlamanızdan bunu çıkardım.

sizi seviyor olsaydı ayrılmazdınız zaten çocuk konusuna bakışınızı da öğrenmeye çalışırdı, derdi ne olursa olsun sizi kaybetmemek için çaba gösterirdi. hala neden inat ediyorsunuz anlamadım ben. çok basitçe insanların sevgisi aşkı bitebilir ve ayrılır yollarına devam ederler. hayat çok kısa siz kendinize dert yaratmaya çalışıyorsunuz

Daha önceki ilişkilerindeki yakınlaşmadan dolayı olduğunu söyledi bir kez ama bu değil bence, beni kandırdığını düşünüyorum sebep bu olamaz herhalde

Yok odur.
Kızın bekaretini bozmuştur.
Kiz da bunun ensesindedir
Tehdit ediyordur
Evlenceksin diyordur
Var boyle insanlar.
Tam boyle bie yorum yazcaktım bende baktim siz söylemişsiniz.

Seeeen şimdi o cocugun birazik kirli defterlerini karıştır bakalim öğren neler nelee çıkıyor ortaya yasananlarin da arkasinda durmaz derki kız beni zorladı. Tabi egee benim tahmin ettigim gibi bisey varsa
Neden diye sorcak olursan seni pat diye sacma sapan bahanelerle terkeden pervasiz birisi ancak böyle soyler
Ha bana sorarsan kurcalama da salla gitsin
Kurtulduğuna dua et
Iyi bari psikolojim bozuk vicdan azabi cekiyorum diyip herkesi yari yolda bırakalım.

Selam arkadaşlar bir şey sormak istiyorum? Erkek arkadaşınız size vicdan azabı olduğunu ama bunun neden kaynaklı olduğunu söylemiyor ve bu durum onun tüm psikolojisini etkileyen bir durumsa ne olabilir sizce? Kimseyi istememesinin sebebi ne olabilir, bizde sevgili değiliz artık :/
Bana da daha çok bahane buluyor gibi geldi arkadaşımın sevgilisi de ayni şeyleri söylemişti ayrilmak icin . Insan derdini sevgilisine anlatmak ister diye düşünüyorum.

Bahsettiğim kişi çok normal olan biri değildi bu arada sürekli mutsuz bıkmış hayattan, bir gün mutlu ertesi gün dünya yanmış gibi yani. O yüzden diyorum sevgiye gelince beni zaten hiçbir zaman sevmedi bence o sadece kendini sever

Seeeen şimdi o cocugun birazik kirli defterlerini karıştır bakalim öğren neler nelee çıkıyor ortaya yasananlarin da arkasinda durmaz derki kız beni zorladı. Tabi egee benim tahmin ettigim gibi bisey varsa
Neden diye sorcak olursan seni pat diye sacma sapan bahanelerle terkeden pervasiz birisi ancak böyle soyler
Ha bana sorarsan kurcalama da salla gitsin
Kurtulduğuna dua et
Iyi bari psikolojim bozuk vicdan azabi cekiyorum diyip herkesi yari yolda bırakalım.
Evet olmuş böyle bişi en kötüsü de benle o kızdan sonra sevgili oldu madem durumu atlatamadın beni niye kandırdın

Evet olmuş böyle bişi en kötüsü de benle o kızdan sonra sevgili oldu madem durumu atlatamadın beni niye kandırdın

Nasıl bildim ama?
Biz bu saclari bosuna mi agarttik güzelim.
Onu hayatindan çıkar
Seni yarabandi olarak kullanmış
Tobe tobe . Dua et seni daha fazla kandırmadı
Seninle evlencem bilmemne deyip,sonra da psikolojim bozuk diyip ayrılsaydı?o kiza dönseydi
O zaman daha cok yikilmayacak miydin?
Iyiki oyle umitler vermemis.
Verdi mi yoksa?
Valla Allah in sevdigi kuluymussun bu lanetten kurtulmuşsun boyle pisliklerden hayir gelmez gelse gelse şer gelir.
Verilmis sadakan varmis
Sen artık yoluna bak giyin kusan gez toz eglen
O kim ki

Nasıl bildim ama?
Biz bu saclari bosuna mi agarttik güzelim.
Onu hayatindan çıkar
Seni yarabandi olarak kullanmış
Tobe tobe . Dua et seni daha fazla kandırmadı
Seninle evlencem bilmemne deyip,sonra da psikolojim bozuk diyip ayrılsaydı?o kiza dönseydi
O zaman daha cok yikilmayacak miydin?
Iyiki oyle umitler vermemis.
Verdi mi yoksa?
Valla Allah in sevdigi kuluymussun bu lanetten kurtulmuşsun boyle pisliklerden hayir gelmez gelse gelse şer gelir.
Verilmis sadakan varmis
Sen artık yoluna bak giyin kusan gez toz eglen
O kim ki
Çok şükür kandıramadı

Back
X