Lütfen fikir verin hanımlar.

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
arkadaslar benım sorunum kv.
Kendısı benı hemen hemen hergun arıyor bırgun aramasa dıger gun mutlaka arıyor. Bundan dolayı zaten rahatsızım. Kendı annemı ayda yılda bır arayp konusan ınsanım ben ve kv benı sıklıkla arıyor rahatsız oluyorum acmadıgımda konusması degısıyor. Bende acıyorum bu seferde her konusmasında kapatmadan once mutlaka akıllı olun kızım demeye basladı esımle aramız ıyımı gıbısınden kelıme oyunu yaparak anlamaya calısıyor. Sankı hal hatır ıcın degılde kontrol etmek ıcın arıyor gıbı hıssedıyorum ve fazlasıyla rahatsız oluyorum. Esıme soyledıgımde ıse bosver. Kotu bır nıyetı yok gormezden gel gıbı seyler soyluyor. Kv her aramasında gunluk yemegıme kadar soruyor soylesem bana dert oluyor soylemesem o yanlıs anlayacak cok sıkıldım hanımlar sızce bu konuda napılabılır ?

Eşine sıkıldigini soyle hala bosver gormezden gel derse bn konusucam annenle bu boyle gitmez diye eşini haberdar et.sonra da kvne duzgun bi uslupla bn kendi annemle bu kadr cok konusmuyorum siz kirilmayin diye bisey diyemedm ama gercekten cok rahatsz oluyorum hergn hergn konusmak benim tarzm degil vs de..bu boyle bi omur cekilmez.o neymis oyle hergun aramak..mal midir nedr ya

Normalde dıbdıbe oturuyoruz suan memlekette ve bı kac aya gelecek o zaman napıcam dusunuyorum

bence 'rahatsız oluyorum' diye konuşmayın.
empati kurun; anneniz hergün eşinizi arasa siz napardınız. Arama desen bi türlü demesen bi türlü.

Açmayın, geri aramayın. Sonra tuhah konuşsa ya da sırat yapsa görmemezlikten gelin, bişey yokmuş gibi davranın.

Empati yapmak da lazim, kayinvalidenizin yerinde olsaydiniz ve gelininiz sizinle bu kadar cok konusmak istemedigini soyleseydi ne hissederdiniz? Ben cok kotu hissederdim herhalde. :/ o yuzden once belli etmeye, soylemeden anlamasini saglamaya falan calisin bence. Her aradiginda acmayin, gec donun, c isim vardi acamadim falan deyin. Oyle oyle alisir herhalde ya. Benim kayinvalidem de her seyi annesine anlatir, asiri rahatsiz oluyorum, hele ki onla konustuktan az sure sonra annesi arayip da boyle boyle olmus dediginde (hayirli olsun demek icin bile arasa). Elimde degil, ama yapacak bir sey yok. Hicbir sey soylemiyorum ben o yuzden artik

Çok çok abartılcak bişey yok gibi ama insan boğulur ya. Çaktrmadan usul usul çek kendini yoksa sıkıntı olur

Allah sabır versin yavaş yavaş telefonları açmamak çözümün sanırım önce saatlik sonra iki günde bir üç gün beş gün öyle öyle alışır heralde bu kadının kızı var mı yoksa belki ondanda olabilir bu yakınlık

Eee yani cevap verin

Bana her gün yemek sorsa birinci gün kopya mı çekeceksin der söylerdim ikinci gün korkma oğlun açlıktan ölmez der üçüncü gün de oğluna sor o yapacak yemeği der gülerdim

Biz yeni evli iken bir gün Kv ye gittik tokuz dedik yok işte ne yediniz vs vs sordu sonra söyledim benim çocuklarım onu yemez dedi

Halbuki oğlu hadi alalım pişirir misin vs diyerek aldırmıştı

ben de ben yapınca bayılacak yiyor demek ki iki tabak yedi dedim

Yani ben artık rahatım mesela benimle muhatap olmaz ki alacağı cevabı bilir

Allah akıl fikir versin. Bence bu normal bi davranis değil..

Evliligimin ilk günlerinde benim kv de De her gün arardi. Araması yetmezdi, benim aramami beklerdi. Ben aramayınca da resmen eşime şikayet ederdi. Eşim de akşam gelir nfk annemle konuştun mu, istersen yarın bi ara falan diye yonlendirirdi. Ertesi gün ben arayinca da "hayirdir hangi dağda kurt öldü ?" diye açardı telefonu. Sonra ben ağlar dururdum. Ne aptalmisim. Ki ben annemi haftada bir iki ariyordum yani. Kv ile konuşacak zaten az şey var, hal hatırdan sonra sessizlik oluyor. Sırf kendini tatmin etmek icin, varlığını hissettirmek için yapıyordu bunu. Zira onunla aynı binada oturmamizi istiyordu ama eşim yeni evliyiz orası da aile binasi, bircok akraba var. Simdi göz odagi olucaz diyerek başka bi yerden ev tutmustu..

Netice-i kelam, bu da bi alışma süreci. Siz zaten yakın oturuyormussunuz, memleketten gelince aramaz bizatihi kendisi gelir rahatlar!!! Acaba gelin yokken kimle uğraşıyormuş bu hanımlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…