Daha once kavga esnasinda ittirdim bana dogru geliyordu cunku sonra beni duvara itti ve daha sonra yataga ittirdi biran bogazima saldiracak sandim korktum bizde gecen olay buyduYani anlamadim biraz karisik anlatim olmus esiniz sizede siddet mi gostermisti
Sizi duvara ve yataga itmesi bi siddettir bence bunun bi ileriside vurmaktir kendinize dikkat edinDaha once kavga esnasinda ittirdim bana dogru geliyordu cunku sonra beni duvara itti ve daha sonra yataga ittirdi biran bogazima saldiracak sandim korktum bizde gecen olay buydu
Yorumunuza katiliyorum ayrica bu sekilde siddet uygulayan bi adamin yaninda hala ne isi var anlayamiyorumEsinizi annesine degil polise sikayet edin!
Daha çocuk için uğraşıyor hanımefendiTek hatanız size şiddet uygulayan biriyle evli olmanız
Iyi aksamlar
Biraz once esim kiz kardesi ve kuzeni oturuyorduk gorumcem ve kuzeni flamanca konusmaya basladilar bilerek yapmiyorlar aliskanlik oldugu icin esim de saygisizlik yapiyorsun turkce konus dedi halbuki evdekilere demistim flamanca konusun daha iyi anlarm belki diye.gorumcemde bir oyle bir boyle diyorsunuz dedi sonra susuyorum o zaman dedi esim bunu duyunce birden kukredi resmen bazen boyle sakalar yapardi ondan basta oyle sandim sonra elini yumruk yapip yuzune getirdi ama vurmadi daha sonra elini yuzune tuttu elinin arasina aldi o an dur dedim odaya gec dedim hemen gorumcem panik atak gecirdi hemen ona yardim ettim sonra kayinvalidem geldi olayi anlatti kuzeni bende dedim gecen hafta bende yasadim dedim beni duvara itti yataga itti bogazimi tutacak sandim bagirdim yardim edin diye ama kimse gelmedi bunu soyledim bosuna mi bagirdim ben o gun dedim gelmis bana diyor ki herkesin icinde kocan hakkinda konusma diye susturdu beni (herkes onun cocugunun boyle oldugunu bilmesinden korkuyor bence cunku ogullarini cok ovuyor yok boyle yok soyle yapmaz benim ogullarim diye) kizdim resmen susturulmak istemiyorum bana yapilan siddette susturdu bagirdigim da bile gelmedi ki.esimden korkar hale geldim ne yapacagim bilmiyorum sizce hata mi yaptim soylememem gerekiyordu sanirim ama susmak istemedim belki ogullari ile konusurda duzelir diye soyledim kuzeninin yaninda. Hata mi yaptim?
Hata hatayı doğururmuşDaha çocuk için uğraşıyor hanımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?