Hacettepe Sezcan hoca. Ben gitmedim orda başlayacaktım ama sonra vazgeçtim çalıştığım için vakit yetmez diye özele gittim. Ama çok seven giden var.Ankara'da yaşıyorum 2kez özelde tüp bebek yaptırdım olmadı sebebsiz inferfeliteyim şimdi devlette yaptırmak istiyorum hangi hastaneyi yada hangi doktoru önerirsiniz..
Herşeye bakıldı kardeşim genetikli bile yaptırdık malesef sebeb yokSebebi araştırıldımı histeroskopi yapıldımı
Anti sperm antikor diye herkesn bilmediği bir test var maliyetli değil kandan bakılıyor onada baktırın muhtemelen duymamışsınızdırHerşeye bakıldı kardeşim genetikli bile yaptırdık malesef sebeb yok
Yaş 30 5 aşılama 3tüp bebek ve önceside var tabi kilometre çatlatma iğnesi gibi gibi bir sürü 11yıllık evliyim 11 yıldır mücadele ediyorum bir sebebim olsa üstüne gtcek ona bile şükür edicem doğurganlık bu kadar normalken neden bukadar zor oluyor bizim gibiler için bilmiyorumYaş kaç neden böyle zor ya isyan etmek istemiyorum millet çöpe atıyor biz neler çekiyoruz ooof
Erkekler içinmi buAnti sperm antikor diye herkesn bilmediği bir test var maliyetli değil kandan bakılıyor onada baktırın muhtemelen duymamışsınızdır
Bu testi daha önce duymadım sanırım bilgi verirmisin kadınamı yapılıo erkeğemiAnti sperm antikor diye herkesn bilmediği bir test var maliyetli değil kandan bakılıyor onada baktırın muhtemelen duymamışsınızdır
Heryerde yapılıyormu belkide yaptırdık bilmiyorumkiHer ikisinde yapılıyor. Ben ilk kısırlık için bir doktora gitmştim bana direk bu testi yaptı asa mı neydi adıda .. bende o zaman öğrendim bende sorun çıkmadı ama böyle bir testin varlığını öğrenmş oldum bi araştırın
Bana doğa hospitalda yapıldı belkide yapmışlardır sizede negatif pozitif olark sonuç değeri varHeryerde yapılıyormu belkide yaptırdık bilmiyorumki
Şey sizin oldumu çocuğunuzBana doğa hospitalda yapıldı belkide yapmışlardır sizede negatif pozitif olark sonuç değeri var
Ayy inşallah güzel haber alırsınız ben bügün öğrendim negatif oldumu inşallah sizin pozitif olurBen tüp bebek transferimin bugün 5. Günü heycanla bekliyorum
Arkada kalan embriyonuz varmı? Yaş genç bende 30 yaşındayım. Benmde İnşallah çok tedirginim 7 yıldır bendede hiç gebelk olmadı ilk kez.tüp denedik polip aldırdım ben 2 ay önde tespit edilen sadece bu vardı. Embriyonuz kaçıncı gündü kalitesi neydi gerçi genetiğede gitmş sizinAyy inşallah güzel haber alırsınız ben bügün öğrendim negatif oldumu inşallah sizin pozitif olur
5gün 5aa kalitede genetikli geçen ay bu ay 4aa 5. Gün donmuş transfer diğerleri genetik ten geçmedi yetişmeyen ler var yani başka emriyom kalmadı sıfırdan birdaha başlıycamArkada kalan embriyonuz varmı? Yaş genç bende 30 yaşındayım. Benmde İnşallah çok tedirginim 7 yıldır bendede hiç gebelk olmadı ilk kez.tüp denedik polip aldırdım ben 2 ay önde tespit edilen sadece bu vardı. Embriyonuz kaçıncı gündü kalitesi neydi gerçi genetiğede gitmş sizin
En iyi kalite iştehemde 5. Gün insan çıldırıyor sebebi ne yani bu kadar millet ilk gece hamile kalıyo5gün 5aa kalitede genetikli geçen ay bu ay 4aa 5. Gün donmuş transfer diğerleri genetik ten geçmedi yetişmeyen ler var yani başka emriyom kalmadı sıfırdan birdaha başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?