Lütfen fikir verin..

esoo19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
35
7
1
31
Ankara'da yaşıyorum 2kez özelde tüp bebek yaptırdım olmadı sebebsiz inferfeliteyim şimdi devlette yaptırmak istiyorum hangi hastaneyi yada hangi doktoru önerirsiniz..

Ankara'da yaşıyorum 2kez özelde tüp bebek yaptırdım olmadı sebebsiz inferfeliteyim şimdi devlette yaptırmak istiyorum hangi hastaneyi yada hangi doktoru önerirsiniz..
Hacettepe Sezcan hoca. Ben gitmedim orda başlayacaktım ama sonra vazgeçtim çalıştığım için vakit yetmez diye özele gittim. Ama çok seven giden var.

Yaş kaç neden böyle zor ya isyan etmek istemiyorum millet çöpe atıyor biz neler çekiyoruz ooof

Yaş kaç neden böyle zor ya isyan etmek istemiyorum millet çöpe atıyor biz neler çekiyoruz ooof
Yaş 30 5 aşılama 3tüp bebek ve önceside var tabi kilometre çatlatma iğnesi gibi gibi bir sürü 11yıllık evliyim 11 yıldır mücadele ediyorum bir sebebim olsa üstüne gtcek ona bile şükür edicem doğurganlık bu kadar normalken neden bukadar zor oluyor bizim gibiler için bilmiyorum

Her ikisinde yapılıyor. Ben ilk kısırlık için bir doktora gitmştim bana direk bu testi yaptı asa mı neydi adıda .. bende o zaman öğrendim bende sorun çıkmadı ama böyle bir testin varlığını öğrenmş oldum bi araştırın

Heryerde yapılıyormu belkide yaptırdık bilmiyorumki

Ayy inşallah güzel haber alırsınız ben bügün öğrendim negatif oldumu inşallah sizin pozitif olur
Arkada kalan embriyonuz varmı? Yaş genç bende 30 yaşındayım. Benmde İnşallah çok tedirginim 7 yıldır bendede hiç gebelk olmadı ilk kez.tüp denedik polip aldırdım ben 2 ay önde tespit edilen sadece bu vardı. Embriyonuz kaçıncı gündü kalitesi neydi gerçi genetiğede gitmş sizin

5gün 5aa kalitede genetikli geçen ay bu ay 4aa 5. Gün donmuş transfer diğerleri genetik ten geçmedi yetişmeyen ler var yani başka emriyom kalmadı sıfırdan birdaha başlıycam

5gün 5aa kalitede genetikli geçen ay bu ay 4aa 5. Gün donmuş transfer diğerleri genetik ten geçmedi yetişmeyen ler var yani başka emriyom kalmadı sıfırdan birdaha başlıycam
En iyi kalite iştehemde 5. Gün insan çıldırıyor sebebi ne yani bu kadar millet ilk gece hamile kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…