Saç Kesim Şekilleri Lütfen Fikir Verin :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Bugday Paresi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
548
375
53
Merhaba, derdim şu ki, spora başlayacağım. İş çıkışları spor salonuna gidecegim ama kulaklarım kepçe, saçlarımı at kuyruğu yaptığımda kendimi rahat hissetmiyorum. Bu görüntüden hoşlanmadığım için de sanki çok dikkat çekiyormuşum ve herkese de kötü görünüyormuşum gibi geliyor. Buna kalıcı bir çözüm bulana kadar, saçlarımı nasıl toplayabilirim?

Ilgilendiğiniz için teşekkürler..

Ben de kepçegillerdenim bana göre çok çevreme göre normal.
Ben salaş topluyorum kulaklarımı örtüyor açıkcası.
Saç bandı da gayet duruyor, sen de ne durmuyor onu anlamadım gayet sıkılar.

Ben de kepçegillerdenim bana göre çok çevreme göre normal.
Ben salaş topluyorum kulaklarımı örtüyor açıkcası.
Saç bandı da gayet duruyor, sen de ne durmuyor onu anlamadım gayet sıkılar.

Belki daha sıkı bir şey aramalıyım. Dediğim gibi şimdiye kadar kullandığım her bant bir süre sonra düşüyor.

Benim 9 aylık kızım da kepçe
İçlendim birden, büyüyünce dert eder mi ki

Ben kel kafasına saç bandı takıyorum. Kulak için değil aslında cici duruyor diye takıyorum ama kulakları da kapıyo

Bu durumun operasyonunu olup direk kurtulsaniz? Sahsen ben hic dusunmeden olurdum rahatsiz oldugum ne varsa

Spor yaparken at kuyrugu yapilir diye kural mi var yahu:KK1:Siz de at kuyrugu yapmayiverin,daginik toplayin,hic toplamayin:110:

Merhaba, derdim şu ki, spora başlayacağım. İş çıkışları spor salonuna gidecegim ama kulaklarım kepçe, saçlarımı at kuyruğu yaptığımda kendimi rahat hissetmiyorum. Bu görüntüden hoşlanmadığım için de sanki çok dikkat çekiyormuşum ve herkese de kötü görünüyormuşum gibi geliyor. Buna kalıcı bir çözüm bulana kadar, saçlarımı nasıl toplayabilirim?

Ilgilendiğiniz için teşekkürler..
Saç bandı kullanabilirsin saçlarını dağınık toplayabilirsin

Ben kel kafasına saç bandı takıyorum. Kulak için değil aslında cici duruyor diye takıyorum ama kulakları da kapıyo

Daha simdiden icinize dert olmasin ama isterseniz bant takmaya devam edebilirsiniz. Kucuk yastayken kulaklar acisiz ve boyle dogal, basit yollarla duzelebiliyorlar :)

Daha simdiden icinize dert olmasin ama isterseniz bant takmaya devam edebilirsiniz. Kucuk yastayken kulaklar acisiz ve boyle dogal, basit yollarla duzelebiliyorlar :)

Back
X