Askerdeyken sirf annen istemiyor die ayrilman vicdansizlik bence
o bana göre daha cok seviyo daha net karsımda yani. Yakın fotograflarımızı gördü. Güya iyiydi bütün güvenimi boşa cıkardı diye tepki verdi
Çocuk askerde,gelmesine 9 ay var..
Seven taraf daha çok o çocuk..
Annen ayrılmanızı istıyor..
Sen bu ilişkideki gözü dışarda olan bir fasulyesin tahmınımce..
En azindan askerligi bitene kdr yapmasaydin..sonucta orda eli kolu bagli aikesndn uzakta seni seviyor..kendi yerine koy cok kotu bi durum onun icnEvet bende vicdan azabı cekiyorum ama bi yandanda ailemi karsıma almam doğru değil
Valla askerdeki insana bu yapılmaz..Hayır tam aksine gözüm dısarda değil biraz zaman ver yumusasınlar dedim arada kaldım
Çaresi ayrılmak mı? Yazık çocuğa askerde terk edilmiş...Hayır tam aksine gözüm dısarda değil biraz zaman ver yumusasınlar dedim arada kaldım
En azindan askerligi bitene kdr yapmasaydin..sonucta orda eli kolu bagli aikesndn uzakta seni seviyor..kendi yerine koy cok kotu bi durum onun icn
Neden istemyr annenTabikide değil o yüzden biraz zaman ver bana annemle oturup konusucam dedim bugun konustum ama yumusıcak gibi değil söyleyemiyorumda erkek arkadasıma yada bi süre yumusayana kadar gizli devam edicem oda rahatsız edici
Valla askerdeki insana bu yapılmaz..
Kımsenın kotu lafı ona iletilmez..
Tabi bunlar hep vicdanlı insanın yapabileceği şeyler..
Hani aşk yoksa dahi vicdan şart..
Neden istemyr annen
Cok sacma bi sebep sonucta tek tarafli yapilan bisi dgk karsilikli sende onunla ayni durumdasn.neden sirf cocuga bedel odetiosun..ayrilmk icin boyle bi sebep mi olur..bence anneni bahane ediosn ayrilacaksn madem boyle bi zmnda yapma allah icn yazikBeni öperkenki fotografları görmüs ipade yüklenmis yanlıslıkla orda gördü bütün güvenimi kırdınız ben güveniyodum ona diye tepki gösterdi
Gözü dışarda olan fasülye kısmına güldüm yalan yokÇocuk askerde,gelmesine 9 ay var..
Seven taraf daha çok o çocuk..
Annen ayrılmanızı istıyor..
Sen bu ilişkideki gözü dışarda olan bir fasulyesin tahmınımce..
Cok sacma bi sebep sonucta tek tarafli yapilan bisi dgk karsilikli sende onunla ayni durumdasn.neden sirf cocuga bedel odetiosun..ayrilmk icin boyle bi sebep mi olur..bence anneni bahane ediosn ayrilacaksn madem boyle bi zmnda yapma allah icn yazik
Gözü dışarda olan fasülye kısmına güldüm yalan yok
Konu sahibi annenin her söylediğini karşı tarafa neden yeriştiriyorsun canım. Hem de askerde olan birine. O çocuk kafasında iyice kurar kurar büyütür. Askerde başka ne düşünecek bunları düşünecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?