Lütfen fikir yazın

sizin kafalar çok mu karışık, ya da bi şeyleri mi sakladınız anlatmıyosunuz aralarda anlamadım bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.bu kadar korkuyosanız adamdan şikayetçi olun, o 5 ay yaşadığınız memleketten neden dönüyosunuz orda kurun düzeninizi. adama niye ev dizdiriyosunuz
Ben olayı anladım annesi ikinci evliliğine alışamadığı için boşanmiş ama sanırım adam istemiyormuş boşanmayı. Annesini seviyormuş. Annesi de boşandığı için ayrı eve çıkmak istiyormuş adam evi ben tutayım demiş

Kim kime iyilikten ev tutar? Size ev tutayım arada gelirim diyo işte kibarca. Uyuyorsa annenize, tutsun uymuyorsa tutun bi ev çıkın. Kaç yıllık evlilik, babanız değil bi şey değil boşanılmış adamla aynı evde durmak ne alaka ayrıca 🤦🏻‍♀️

Konuda normal insan göremedim.
Anneniz de üvey babanız da çok ilginç.
Yaşınızın 20 üzeri olduğunu varsayıyorum, bu durumun garipliğini burda sorguladığınız için siz de ilginçsiniz.
Ben size genel bakış açısıyla olayı anlatayım.
O adam ve anneniz boşanmış, artık aralarında bir bağ yok. Siz de aynı evde olmasanız ne isterlerse onu yapsınlar derim, ister nikahlı ister nikahsız yaşayabilirler.
Ama ortada bir genç kız var. Sizin o adamla aynı evde yaşamanız doğru değil.
Çok öZür dileyerek söylüyorum, adam diyor ki annenize, evini eşyanı ben ayarlayayım, arada bir gelir yoklarım. Sizce bu uygun bir durum mu?
Yarın bir gün bir sevgiliniz olduğunda, kendi ailenizi kurmak istediğinizde bunların hepsi tek tek önünüze gelir.
Anneniz de bir genç kız annesi olarak artık daha mantıklı kararlar alabilecek yaştadır diye umuyorum.

Konuda normal insan göremedim.
Anneniz de üvey babanız da çok ilginç.
Yaşınızın 20 üzeri olduğunu varsayıyorum, bu durumun garipliğini burda sorguladığınız için siz de ilginçsiniz.
Ben size genel bakış açısıyla olayı anlatayım.
O adam ve anneniz boşanmış, artık aralarında bir bağ yok. Siz de aynı evde olmasanız ne isterlerse onu yapsınlar derim, ister nikahlı ister nikahsız yaşayabilirler.
Ama ortada bir genç kız var. Sizin o adamla aynı evde yaşamanız doğru değil.
Çok öZür dileyerek söylüyorum, adam diyor ki annenize, evini eşyanı ben ayarlayayım, arada bir gelir yoklarım. Sizce bu uygun bir durum mu?
Yarın bir gün bir sevgiliniz olduğunda, kendi ailenizi kurmak istediğinizde bunların hepsi tek tek önünüze gelir.
Anneniz de bir genç kız annesi olarak artık daha mantıklı kararlar alabilecek yaştadır diye umuyorum.
Haklısınız biz kendimi annemle ayrı ev tutacağız karar verdik

Buranın etkisi oldu

Bazen insan akıl tutulması yaşıyor

Back
X