lütfen fikirlerini yardımlarınızı bekliyorum kafam cok karışık cok zor durumdayım.

ben de aynı şeyi düşünüyorum konu sahibi arkadaşım..
eğer hakka önem veriyorsan bu gerçeği unutma..
birilerinden çıkacak ama sonra gün gelip yine sizin huzurunuzu bozacak..
evlatlarından çıkar, allah yanlış adım attırmasın..
allah borçlarınız için güç kuvvet versin inş
siz doğrudan şaşmayın..

bir zamanlar bizde o alacaklılardandık..adam çeki yazdı ama ödemedi tüm malları babasının üstüne yapmış,bide duygu sömürüsü yapmış avukata, canım var onu al diye..

nemi oldu,yıllarca biriktirip çocuğumun rızkından kestiğim 30 bin lira havaya gitti,her allahın günü göz yaşı döktüm,yıllarca o paranın sıkıntısını çektim,evimde huzurum kalmadı,allaha havale etmekten başka bi şey gelmedi elimden,halende derim benim ve yavrumun çektiklerini rabbim onlara bin misli çektirsin..

herkesin düşüncesi farklı olabilir bu konuda,ben karşı taraf olarak yazmak istedim..

beddua almayın size vereceğim tek tavsiye bu..

birçok kişi yazmış en fazla maaşın dörtte birine haciz koyabilirler diye o da eğer sen kefil olmuşsan
yani boşanmanı gerektiren bir durum yok ortada
ayrıca kimsenin hakkı sizde kalmasın canım ne yapıp edip azar azar da olsa ödemeye çalışın Allah size borçları ödeme kolaylığı versin

evet arkadaşlar benimde düşüncem o bide ben karşıyım öle boşanmalara buyuk konuşmak istemiyorum ama boşandığımla kalırım zaten kefil değilim olsada allah buyuk eşim beni salak görecek ama ben doğru yolu secmeliyim hep öle yaptım

bence borcunuzu yapılandırın azar azar sizin maaşınızdan ödersiniz.o süreçtede eşiniz bir iş bulur kendisine ve geçimizi sağlarsınız.anlaşmalı boşandıktan sonra geri evlenmek için bikaç yıl belemeniz gerekir aksi takdirde dikkat çeker.ve sizin içi hem maddi hem de manevi olarak daha zararlı biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…