Lutfen fikirlerinizi yazin.. ozellikle kiskanc hanimlar

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Sevgili hanimlar icimde cozemedigim ustesinden gelemedigm hatta artik doktora bile gitmeyi dusndgm bi sorunm war..
sacma gelmesn lutfen.
ben esimi cok ama cok seviyorm oda beni cok seviyor cok iyi biridr sagolsun
ama benim atlamadigim kiskanclik sorunum var kizlara baktnmi sunu yapma bunu etme adam artik cok sıkldi ben ev hanimiyim evde oldgm icinmi boyle dicem degil cunku nisanliykende boyledm insan esinin gazete okumasuni istemezmi istemiyorum adam artik bktı dayanamiorm guven dedi henuz dort aylik evliyiz ve evliligimz kopma noktasina geldi..
ne yapim nasl ediym fikirlernizi bekliorm

bence düşünme hemen bi doktora git, hayatı adama da kendine de zehir edersin, gazete okuma demek ne demek yaa, sonra telafi edilmez durumlara sürüklersin adamı Allah korusun

bu sizde uzun suredir olan birseymis ve günden güne siddeti artmıs.
daha fazla geciktirmeden doktora gidin. ama psikiyatrist olsun.

belki sorsak detayları siz anlattıkca gecerli nedenleriniz oldugunu dsünsek de şu an "güzel" diye tarif ettiginiz evliliginize zarar verecek boyuta gelmis. ve kendiniz icin mantıklı nedenler aramıssınız zaten (evde oturmak, can sıkıntısı vs) ama geçmemiş.

Sana senden baskasi yardimci olamaz...

Bende senin gibi asiri kiskanc biriydim , amaaa nisanlim
Pisman ettirdi ... adami resmwn canindan bezdiriyodum
O ne yapti , ben kiskandikca , sirf inadima yapti
bakma dedim , Bakti... Gitme dedim Gitti ..
yapmadigi halde yapiyosun dedim.. Yapti ...
ve bakti.ki , ben itiyorum adami ben soyledikce artik tartismiyodu benle yapma dedigim seyleri yapiyodu..

o yapinca ben cildiriyordum . Zamanla terk ettim o huyumu
Veee cok daha rahatim ohh .. eskiden deliriyordum suan
hiccc o duygu yok.

İsyerindeki ark.lar telden okey oynuo bende basinin etini yiorm sende oynuosn die orda sohbt war die yok dio teli al bak dio en inxe ayrntisana kadt bakiorm.. cok bunaldm artik. yeni ewliyiz ama giwenszlk yuzundn hir gur. doktara gitsem ne dicek degscemmi keske diorm

Gazete?
Kadin resimleri falan var diye mi?
Bu biraz abartiymis hakikaten...
Ben de ilk zamanlar kiskanctim, benim hafizamda 1-2 yilim kayiptir mesela, sirf sevgilim nereye bakiyor diye bakmaktan...
Sonra sonra birincisi guven duygusu oturuyor, ikincisi sacmaladiginizi farkediyorsunuz, ucuncusu zamani geliyor varsa zaten icinde yapsin ben de erkenden farkedeyim zaman harcamayayim noktasina geliyorsunuz...
Benim annem bu konularda bana kendini ucuzlastirmaktan baska bir sey yapmazsin, kendine yakisan sekilde davran dediginde dank etti birazda, baktim ki hic gerek yok, guveniyorum, hic gozu disarida derler ya oyle de degil...
Aklima takilan olursa, mutlaka soruyorum ama cevap verirken ki mimiklerinden de anliyorum zaten ne var ne yok...
Sozun ozu, o kadar dar bogaz etmeyin, guven duymadiginiz bir yani varsa da oturun, konusun...
En guzel zamanlariniz tadini cikarin...

kesinlikle kendinize bi uğraş bulun bende çok kıskanç bi insanım yok yere kıskançlıklar yapıyorum ama eğer bişeyle uğraşıyosam işim varsa onunla uğraşmaktan sevgilimi kıskanmaya vakit bulamıyorum bence sizde öyle yapın başka türlü aşmak zor olur gibime geliyo

cok dogru soluosnz aynen ole yok baktinmi yok o gazete boy boy kadin war okuma ws ws.. kendi kendime altirmi acaba? mesela suan calisuo aklim onda yenemiorm bir turlu

Tatlım durum gerçekten üzücü sana bişi önermek istiyorum çok ii gelick.selin özkök karacehnnemin evlilik sanatı 1,2ve son kitabını oku terapi gibi

günaydın tatlım,

inan bana seni çok iyi anlıyorum bende çok kıskanç biriyim sevgilim konusunda ne yaptı kime baktı,bakan varmı,ne giydi,bugün niye çok aşırı süslendı hatta ki hatta ailesini kıskanıyorum ondan ya hem güveniyorum hem güvenmiyorum dengesiz bir duygu içerisindeydim.Ama çözüm olarak sana işe girmeni sosyal çevre edinmeni ugraşlar bulmanı öneririm ayrıca empati yapmanı isterim çünkü kendine yapılmasını istemediğin b,ir şeyi sevgiline yada başkasına yapma :)

Gunun birinde rest cekip sizi terkederse o zaman anlarsiniz yaptıklarınızın sacmaligini.. Icinde varsa baglasan zaptedemezsin kimseyi.. Fazla bos kaldiniz herhalde

Evli değil ama çok çok kıskanç bireyim.
Hayatımda kimseyi kıskanmam,kimseyi. Ama sevgilim hariç.
Yanında bir kadın geçerse oturup ağlarım,bayan şarkıcaları dinlemesi yasak. Başını yerden kaldırması bile yasak. :18:
Ama sonradan anladım ki bu benim kendi içimdeki bir problemden kaynaklanıyor ve bunu sadece ben bitirebilirim.
Ha kıskancım,hemde çok. Ama yettiği kadar.
Hem kıskanç ol; ama kıskançlıkta haddi aşma. Peygamberimiz: "Kıskanmak imandan, kıskanmamak ise, münâfıklıktan ileri gelir." buyurmuştur.
İyi bir doktordan yardım alarak yada içsel gelişim kitapları okuyarak bu durum daha aza indirgenebilirim kanısındayım.

bu birazda kendinize olan guvenınızle ilgili.. sanırım kendinize guvenmoıyorsunuz. oncelıkle kendınıze guvenın.. ııcınde olan erkek zaten aldatır. onu cok sık bogaz ettgınızde ters tepebilir. size ınat yapabilir bazı seylerı.. oncelıkle dedıgım gibi kendınıze guvenın sız guzelsınız ozelsınz asıl kıskanclık yapması gereken o, siz degil

neden gazete okumasına karşısınız.. onu tam anlayamadım..

olayın gazete boyutu vahimmiş.
her gün dayak yemek ister miydin? ne hissederdin?

birebir benzemiyorlar evet ama kıskançlık ciddi bir rahatsızlığa dönüşebiliyor işte böyle.
bir dr a görünmen yerinde.

eşşeğin kafasına karpuz kabuğu sokmak misali....

gazete ne iş?

Son düzenleme:
neden gazete okumasına karşısınız.. onu tam anlayamadım..

Çünkü gazetede taş gibi hatun fotografları var eşi bakıp iç geçirebilir.Şunu yazmam bile cinlerinizi tepenize çıkarmaya yetti.

Hastalığınız içinse geçmiş olsun.En acilinden yardım alın yoksa evliliğinizin sonu çok uzak gorunmez bu gıdısle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…