Lutfen fikirlerinizi yazin.. ozellikle kiskanc hanimlar

ee. bu durumda adam hiç dışarıda çıkmasın. oradaki taşlar birde gerçek,resim değil..

Henüz dört aylık evlisin, gençsin, çoluk çocuk yok. Neden çalışmıyorsun?

Eşini kapı dışarı çıkarmayan adamlar için bu kıskançlık değil hastalık diyoruz ya hani
üzgünüm ama sizde ki de kıskançlığı geçmiş malesef.
Kendi kendinizin önüne geçemiyorsanız lütfen yardım alın.
Bu şekilde bir ilişki sağlıklı değil.

kıskandığınız her bir şey için kurdun aklına kuzu düşürdüğünüzü bilin.. evet seven insan muhakkak kıskanır ama bunun boyutu çok önemli.

insanlar o kadar tuhaf ki bilinçaltı denilen bi yönümüz var, irademiz dışında çalışır. sizin verdiğiniz sert tepkiler ister istemez bilinçaltına yerleşir, farkında olmadan karşınızdakinin aklına gelmeyecek şeyleri sokarsınız aklına, karşınızdaki de farkında olmadan etkilenir. çook dikkat etmek lazım. iletişim, kişisel gelişim kitaplarını bol bol okumak lazım, insanın yapısını çözmek lazım. bazı şeyleri öğrenince kıskandığınz şeyleri dile getirmekten bile korkarsınız.

Son düzenleme:
Valla ben de bi türlü bu kıskançlık olmuyor nedense, eşimi sevmiyor değilim ama ne bileyim sanki nereye baksa gözü benden başkasını görmezmiş gibi geliyor. Kendime aşırı, gereksiz bi güvenim var herhalde bu konuda. Seni sevdikten sonra niye baksın ki? Sen eşinden başka erkeklerin fotoğrafını görünce etkileniyor musun sonuçta, hayır.

Adama bunları sen söylersen bilinç altına bizzat kendin yerleştirmiş olursun bunları. adamın yapmayacağı varsa yapar, ayrıca emin ol arkadaşım biz kendimizi ne kadar yırtsak da yapacak adam yapıyor, sen yanında otururken o adam o haltı yer, çünkü tanıdıklarımdan yapan biliyorum. evde karısıyla otururken adam bilgisayardan, telefondan başkalarıyla yazışıyor yani düşün. ne kendini ne kocanı yıpratma, kendi kendne atlatamıyorsan doktor desteği almayı dene.. ona güvendiğini belli et güvendiğini söyle ki o da senin güvenini boşa çıkarmamak için çabalasın.. umarım yoluna girer

Gazete ? O satirlari ilk okudugumda deli mi ne diye dusundum acikcasi, adam da sizin hakkinizda ayni sekilde dusunuyor olabilir.

Bence siz bir ise girip calisin, bence issizlikten butun gun oturup kendinizi yiyorsunuz. Is bulamasaniz bile, arkadas, hobi vs kafanizi oyalayacak bir seyler bulun. Sizijn yapacak baska isiniz olmadigi icin adama sarmissiniz bence.

Güven sorununuz var anladığım kadarıyla eşinizle bir uzmana görünün en iyisi atlatılmayacak bir durum değil geçmiş olsun...

Şimdi bir erkek nişanlıyken aynı şeyi yapsa nasıl yorumlar geleceğini tahmin edebiliyorum. Neyse konumuza dönersek siz baya abartmışsınız işi, aslında kafa da bitiyor kendinize güvenin bende de tam tersi kıskançlığım yok gibi bişey, sanırım önce kendine güvenle alakalı bir durum, ha hoşuma gitmeyen birşey olur, görür veya duyarsam sonuçlarına katlanır deyip geçiyorum. Tek başına aşamayacağınız gibi ise tabiki bir uzman desteği alın.

Son düzenleme:

Canım bende çok çok kıskancım normalde.Hatta nişanımızdan 1 hafta önce sırf benim bu kıskançlığım yüzünden facia gibi bi kavga kopmuştu aramızda nişanlımla dur anlatayım :) bankada bi işimiz vardı stajyer müşteri temsilcisi kız benim adamı mail gelene kadar aklınca oyalamaya çalışıyodu zamandan kazanmak manasında. O arada karşılarında ben varım tabi görüyorum kızdaki işveyi cilveyi.Biraz sabrettim baktım benim adam put ama kız da hareketlerini aşırılaştırıyo muhabbeti özel sorulara kadar uzatmaya başladı.kulak kesildim nefes almadan dinledim. sonra dayanamadım heeyytt dedim daldım o camla çevrili odaya

Sonrasında da garibime söylendim de söylendim ama elime bişey geçmedi çünkü cidden erkekte bitmeli olay. Seni sevmiş seninle evlenmiş onun içinde art niyet yoksa kimse onun aklını çelemez hiçbi kadın araya giremez.

Sevdiğin için kıskanıyosun bu hissi de çok iyi anlıyorum ama bazen daha da çok sevip sevilmek için bu kıskançlık güdümüzü köreltmemiz gerekiyo. Kendi başına üstesinden gelemezsen tabiki profesyonel destek alıcaksın.Çünkü ruhunun sağlığı senin ve çevrendeki sosyal ilişkilerinin de sağlığı demek.

kıskanınca bnde ınsanlıktan cıkıyorum ama hıc bır faydasınıı gormedım..hatta cokca zararını gördum kıskanmmamaya dıreneceksın...kıskansanda belli etmeyeceksın bu dersı cıkardım ... cunku erkekelr kıskanıldıkca tribe giriyor....bayanlarda kıskandıkca daha bır kıskanıyor....dizginlemen lazım kendini....

Benm basima bole brsey gelmedi ben genelde karsi tafari degl esimi kisakniorm karsi taraf naparsa yapsn kiskanmam ama esim bir baksa kiskanirim. o durum olsaydi esim kiza cwaplar werirdi cunku cok ama cok jonusken biri laubali olzmazdi ama.. off offf

Ben ona gazete okuma demiorum ki adamgbi gazete oku gidip m..net e girmsn kusura bakmayinda orda haberden cok foto video war

Öncelikle forum kurallari geregi uyari almamaniz icin Türkce kullanimina dikkat ediniz.

Asil konuya gelirsek, ben de cok asiri kiskanctim. Bunun sebebi gecmiste yasadigim iliskilerdeki sorunlardan kaynakliydi. Artik öyle bir noktaya gelmistim ki "yok ya güvenilecek adam kalmamis", en iyisi ben bu isten vazgeceyim demistim. Sevme isinden yani....

Sonra esim cikti karsima, evliligin ilk bir yili biraz sancili gecti. Esim de kiskanc oldugu icin anlasiyorduk ama ben bazen cidden abartip en güzel anlari dahi batiriyordum. Psikologa gitmeyi düsündüm ama sonra kendi kendime ben bunun üstesinden kendim niye gelemiyorum ki dedim.

Simdi hic öyle bir sorunum kalmadi, ben bile sasiriyorum. Kiskanclik elbette tamamen gitmedi ama olmadik seyleri sorun yapmiyorum, kafamda soru isaretleri ile dolasmiyorum. Esime güvenim tamdi zaten ama kiskancligin bu zehirli kismini atamiyordum bir türlü. Simdi cok rahatim, kafam rahat, gönlüm rahat, esime güveniyorum.

Bir de söyle düsünmek isime yariyor: eger yapacagi varsa, bakacagi varsa, yapacak ve bakacak. Saklasa dahi ortaya bir gün elbet cikar. Cikacagi olan birsey icin ben niye kafamin etini yiyeyim ki?

Yani eger internette kadinlarla sohbet ediyorsa, olmadik sitelere girip kadin fotolarina bakiyorsa, is yerinde birileriyle fingirdesiyorsa, benim bilmedigim bir mail adresi varsa vs. vs. vs. elbet ortaya cikar. Dolayisiyla olmayan bir sey icin adami SIK BOGAZ etmenin bir anlami yok.

Bence evliliginiz oturdukca, siz de esinizin o taraklarda bezi olmadigini iyice anlayinca, bir de kendinizi birazcik ittirince, bu problemden kurtulacaksinizdir. Ama tek basiniza yenemezseniz, psikolog yardimi alin derim.

Önce kendine güven.Daha doğrusu kendini geliştir.Yanlış anlama ama bu durumun kıskançlıkla alakası yoK.Bu durum dar düşüncenden,asosyalliktenve hoşgörüsüzllükten kaynaklanıyor.

Daha önceden güvenini sarsacak bir durum mu oldu tatlım? Eğer olmadıysa kıskançlığın ciddi boyutlara varmış istersen bir doktor ile görün tavsiyelerine göre hareket et böyle kendini de evliliğini de yıpratmış olursun.

daha once sadece bir kac yalanini gormstrm basiit yalandi ama yinede olmamaliydi.. cok kawga ettm yemn etti birdaha gormedm..
sadece babam surekli annemi aldatrsurekli baska kadinlaea bakar mesajlarini gorurum ondanmi diorm bazen bilmiorm

ya arkadaşım yeni evlisin bu güzel günler bir daha geri gelmiyor.saçma sapan şeyler yüzünden bu güzel günlerinizi boşa harcamayın.değerini bilin o günlerin.sen şimdi adamı sıkıoyosun o yapıcak olsa senin ruhun duymaz neden kendinede eşinede eziyet ediyosun ki yapmayın böyle şeyler lütfen.rahat olun bak gör hayat ne kadar güzel gelicek.

ve ailende böyle olumszluklar oldu diye senin yaşantında olucak diye birşey yok.hepimiz bazen ufakta olsa yalanlar atabiliriz.

Son düzenleme:

bu kadar kıskançlık normal değil ama babam da annemi kıskanırmış ilk yıllarda, perdeleri bile açtırmazmış. sonra insan açılıyo ama en güzel yıllarınızı böyle saçma vesveselerle tüketmeyn bence bi kere geliyoz hayata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…