- Konu Sahibi Dilara55333
-
ee. bu durumda adam hiç dışarıda çıkmasın. oradaki taşlar birde gerçek,resim değil..Çünkü gazetede taş gibi hatun fotografları var eşi bakıp iç geçirebilir.Şunu yazmam bile cinlerinizi tepenize çıkarmaya yetti.
Hastalığınız içinse geçmiş olsun.En acilinden yardım alın yoksa evliliğinizin sonu çok uzak gorunmez bu gıdısle.
Sevgili hanimlar icimde cozemedigim ustesinden gelemedigm hatta artik doktora bile gitmeyi dusndgm bi sorunm war..
sacma gelmesn lutfen.
ben esimi cok ama cok seviyorm oda beni cok seviyor cok iyi biridr sagolsun
ama benim atlamadigim kiskanclik sorunum var kizlara baktnmi sunu yapma bunu etme adam artik cok sıkldi ben ev hanimiyim evde oldgm icinmi boyle dicem degil cunku nisanliykende boyledm insan esinin gazete okumasuni istemezmi istemiyorum adam artik bktı dayanamiorm guven dedi henuz dort aylik evliyiz ve evliligimz kopma noktasina geldi..
ne yapim nasl ediym fikirlernizi bekliorm
Sevgili hanimlar icimde cozemedigim ustesinden gelemedigm hatta artik doktora bile gitmeyi dusndgm bi sorunm war..
sacma gelmesn lutfen.
ama benim atlamadigim kiskanclik sorunum var kizlara baktnmi sunu yapma bunu etme adam artik cok sıkldi ben ev hanimiyim evde oldgm icinmi boyle dicem degil cunku nisanliykende boyledm insan esinin gazete okumasuni istemezmi istemiyorum adam artik bktı dayanamiorm guven dedi henuz dort aylik evliyiz ve evliligimz kopma noktasina geldi..
sacma gelmesn lutfen.
Canım bende çok çok kıskancım normalde.Hatta nişanımızdan 1 hafta önce sırf benim bu kıskançlığım yüzünden facia gibi bi kavga kopmuştu aramızda nişanlımla dur anlatayım :) bankada bi işimiz vardı stajyer müşteri temsilcisi kız benim adamı mail gelene kadar aklınca oyalamaya çalışıyodu zamandan kazanmak manasında. O arada karşılarında ben varım tabi görüyorum kızdaki işveyi cilveyi.Biraz sabrettim baktım benim adam put ama kız da hareketlerini aşırılaştırıyo muhabbeti özel sorulara kadar uzatmaya başladı.kulak kesildim nefes almadan dinledim. sonra dayanamadım heeyytt dedim daldım o camla çevrili odaya
Sonrasında da garibime söylendim de söylendim ama elime bişey geçmedi çünkü cidden erkekte bitmeli olay. Seni sevmiş seninle evlenmiş onun içinde art niyet yoksa kimse onun aklını çelemez hiçbi kadın araya giremez.
Sevdiğin için kıskanıyosun bu hissi de çok iyi anlıyorum ama bazen daha da çok sevip sevilmek için bu kıskançlık güdümüzü köreltmemiz gerekiyo. Kendi başına üstesinden gelemezsen tabiki profesyonel destek alıcaksın.Çünkü ruhunun sağlığı senin ve çevrendeki sosyal ilişkilerinin de sağlığı demek.
Daha önceden güvenini sarsacak bir durum mu oldu tatlım? Eğer olmadıysa kıskançlığın ciddi boyutlara varmış istersen bir doktor ile görün tavsiyelerine göre hareket et böyle kendini de evliliğini de yıpratmış olursun.
sacma gelmesn lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?