arkadaşlar bir konuda fikrinize çok ihtiyacım var. bekarım ve uzun süredir bir birlikteliğim yok. tabiki bir çok aday çıkardılar karşıma evlilik anlamında ama bir türlü içime sinmedi. neyse geçen haftalarda iş yerime yeni biri geldi. farklı alanlarda çalışıyoruz aynı yerde değil ama çok sık yanımıza uğramaya başladı.genelde herkesle muhabbet bir insan ama bana eve ben bırakayım filan diyo yada çıkışta yemek yiyelimmi filan. iyi ve sevdiğim insanların referansıyla geldi bu arada.yaşı filan çok uygun mesleği iyi. aman aman yakışıklı biri değil ama çok sempatik. neyse bunla iki kere bişeyler yedik dışarda. işle alakalı konuşuyoruz ama yani bazen bakıyorum benden hoşlanıyo gibi bazende diyorum çocuğun tavırları böyle. mesela bana bi kaç gece uyuyomusun yazmış uyuyodum.dün yazmış yine bende cevap verdim mesajlaştık espriler filan çok hoşuma gidiyo ama yemek yediğimiz bi gün konuşurken daha önce nişanlandığını kızında kapalı olduğunu ama ayrıldıklarını açık bi kızla evlenebileceğini ama bazı katı kuralları olduğundan filan bahsetti. belkide ben açığım diye istemez beni. yada böyle bir düşüncesi zaten yok. bilmiyorum yaa sizce ne yapayım nasıl davranmam ne yapmam gerekiyo