Lütfen gebelik testime bakabilirmisiniz

diana41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
55
-515
1
31
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım cevap veren herkese çok teşekkür ederim panikledim ve buradaki hanımlara sormak istedim bu teste göre hamilemiyim aşırı kaşık ağrım 7 günde gecikmem var?

Eklentiler

• B6441C67-5C56-47DE-9C0E-2758AEFF3F89.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 122
Hamilesiniz. Kan verip kesinleştirin

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım cevap veren herkese çok teşekkür ederim panikledim ve buradaki hanımlara sormak istedim bu teste göre hamilemiyim aşırı kaşık ağrım 7 günde gecikmem var?
test pozıtıf duruyor da kan vermen sonra tekrarlaman lazım. ki artıs mı dusus mu var gorebılesın :) saglıkla ılerlesın ınsallah. gec dollenme de olabılır ılk cıkan degere takılma . onemlı olan ıkıye katlaması.

Bence öyle adetiniz de geçmiş . Yarın kan verin iki günde bir artışı takip edin. Hayırlı olsun

Hayırlı mübarek olsun inşallah sag salim kucağınıza alın.
Acele etmeye gerek yok. Kendinizi dikkat edin Folik asit almaya devam edin.
Bol sıvı ve sağlıklı beslenin.
Agiriniz sanciniz kanmaniz yoksa 3 hafta sonra doktora gitmeniz daha iyi olur.
Böylece bebeğinizi ve kalbinin sesini duyacaksınız inşallah.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Evet pozitif kan ver canim yrin

Ya gerçekten şoktayım ben hiç olmaz sanmıştım her ay test vs ağlattı beni buradaki beş tane yorumunuz
Hamişsin sevinçten agla nolucak hiç kanla falan uğraşma bir hafta falan sonra doktora git görürsün nohut kadar bebeşini inşallah

Hamişsin sevinçten agla nolucak hiç kanla falan uğraşma bir hafta falan sonra doktora git görürsün nohut kadar bebeşini inşallah
Ya teşekkür ederim cevap veren herkese resmen şoktan hiç bişey hissetmiyorum şuan

Evet tebrik ederim ama yine de kan verirsen kesinleşir İnşaAllah gönlüne göre olsun başka belirtin neler vardı bahşeder misin

Var beyaz ince on gündür
Anladım teşekkür ediyorum Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah. Kasık batmalarım her iki tarafta da var sanırım regl olucam herkes tek taraflı oluyor diye yazmış

Anladım teşekkür ediyorum Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah. Kasık batmalarım her iki tarafta da var sanırım regl olucam herkes tek taraflı oluyor diye yazmış
Sol kaşık ağrısı tek taraflıydı evet, rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…