Lütfen gebelik testime bir bakın deliriyorum sanırım🙈

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
41
Certain marka ucuz test lerden yaptım 2.silik çizgi var mı sanki ? Bana mı öyle gelıyor bi baksanız

Eklentiler

• 891F4BF8-5D1C-426D-898F-58C43E2C1571.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 332
Ben kendi gebeliğimde ilk zamanlar hayalet çizgi görüyordum seninkinde de belli belirsiz bir çizgi var ama birkaç gün sonra adet görmezsen tekrar test yap çizginin koyulaşması lazım.

Ben kendi gebeliğimde ilk zamanlar hayalet çizgi görüyordum seninkinde de belli belirsiz bir çizgi var ama birkaç gün sonra adet görmezsen tekrar test yap çizginin koyulaşması lazım.
Aslında fotoda daha az belli oluyor ben daha belli görüyorum bu tık.tskler umarım hamıleyımdır

ben de zaten emin olamadım aslında .bu testi ilk defa kullanıyorum guvenırlıgıne dair bi fıkrım de yok .ya da psıkolojım beni yanıltıyor .sag ol canım cevabın ıcın
Yanı bende hamileyken yapmıştım çift çizgi çıkmıştı hayalet çılgın falanda ben göremedim. Bebek mı istiyordun ?

Hamilelik ıcın ıkı çızgi olması gerekiyo Insallah kısa zamanda hayırlı haberi alırsın canım.

Kürajdan sonra beta hcg hemen sıfırlanmıyor. Ondan da olabilir. Hayalet bi çizgi var sanki. Takip ettiniz mi sıfırlanmış mıydı ? Kürtajdan sonra korunma süresi vermedi mi doktor. 3 ay korunma tavsiye ediliyor

Ben 10 gün önce yaklaşık beta verdim 2.20 idi 1hafta önce de 1.20 yani sıfırlanmıstı benımkısı.gebelık öncesi de hep aynıdır 1.20cıkar benım.benım gibi 36 yaş olanlara çok uzun korunma vermiyorlar canım .1adet gör sonra kal demısti ,ama ben dayamadım yerını doldurmak hissiyle

Yanı bende hamileyken yapmıştım çift çizgi çıkmıştı hayalet çılgın falanda ben göremedim. Bebek mı istiyordun ?
Evet canım 32 gün önce kalbı durduğu için bebegımın kürtaj olmak zorunda kaldım hiç korunmadan adet de görmeden daha denemek istedım daha önce hamıleyken de buna benzer hayalet cizgı oluşmuştu umut dünyası işte .belki de çizgi bile yok ve benım psıkolojım yanıltıyor

Artık utanır oldum canım elden günden teste gide gele ve hüsrana uğraya uğraya. işin kötüsü regl günümü de bılemıyorum 32gun önce kürtaj oldum yani daha hiç regl gormedım.
canim benim zor bi şüreç malesef bir çoğumuz yaşadik sakin kalıp bekle bence
allah sana en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…