Canım hiç bi fikrim yok kürtaj olalım 32gün oldu dolayısıyla daha regl görmedim hiç .sen de hayalet çizgiyi gördün mü bana mı öyle gelıyor umutlenmek de istemıyorum aslında ama hamıle olduğuma inanmak istiyorum galıba.Adetine kaç gün var
Ben kendi gebeliğimde ilk zamanlar hayalet çizgi görüyordum seninkinde de belli belirsiz bir çizgi var ama birkaç gün sonra adet görmezsen tekrar test yap çizginin koyulaşması lazım.Canım hiç bi fikrim yok kürtaj olalım 32gün oldu dolayısıyla daha regl görmedim hiç .sen de hayalet çizgiyi gördün mü bana mı öyle gelıyor umutlenmek de istemıyorum aslında ama hamıle olduğuma inanmak istiyorum galıba.
Aslında fotoda daha az belli oluyor ben daha belli görüyorum bu tık.tskler umarım hamıleyımdırBen kendi gebeliğimde ilk zamanlar hayalet çizgi görüyordum seninkinde de belli belirsiz bir çizgi var ama birkaç gün sonra adet görmezsen tekrar test yap çizginin koyulaşması lazım.
Malesefmı desem ama yok..
Yanı bende hamileyken yapmıştım çift çizgi çıkmıştı hayalet çılgın falanda ben göremedim. Bebek mı istiyordun ?ben de zaten emin olamadım aslında .bu testi ilk defa kullanıyorum guvenırlıgıne dair bi fıkrım de yok .ya da psıkolojım beni yanıltıyor .sag ol canım cevabın ıcın
Kürajdan sonra beta hcg hemen sıfırlanmıyor. Ondan da olabilir. Hayalet bi çizgi var sanki. Takip ettiniz mi sıfırlanmış mıydı ? Kürtajdan sonra korunma süresi vermedi mi doktor. 3 ay korunma tavsiye ediliyorCanım hiç bi fikrim yok kürtaj olalım 32gün oldu dolayısıyla daha regl görmedim hiç .sen de hayalet çizgiyi gördün mü bana mı öyle gelıyor umutlenmek de istemıyorum aslında ama hamıle olduğuma inanmak istiyorum galıba.
Evet canım 32 gün önce kalbı durduğu için bebegımın kürtaj olmak zorunda kaldım hiç korunmadan adet de görmeden daha denemek istedımYanı bende hamileyken yapmıştım çift çizgi çıkmıştı hayalet çılgın falanda ben göremedim. Bebek mı istiyordun ?
Artık utanır oldum canım elden günden teste gide gele ve hüsrana uğraya uğraya.ben gördüm ama kesin olması için kan verin bence gayet var 2 çizgi
Certain marka ucuz test lerden yaptım 2.silik çizgi var mı sanki ? Bana mı öyle gelıyor bi baksanız
[/QUOTE
Bu test iyi değil 7 gün öncesinden belli eden testler var onları almanı tavsiye ederim
Ayyyy insallah insallah ne olur dua edin.beni takip edin eğer ilk siz bilmıssenız hamileysem size minik bir hediyem olacak surprız mujdeledınız diyeBen gördüm hayırlı olsun
canim benim zor bi şüreç malesef bir çoğumuz yaşadik sakin kalıp bekle benceArtık utanır oldum canım elden günden teste gide gele ve hüsrana uğraya uğraya.işin kötüsü regl günümü de bılemıyorum 32gun önce kürtaj oldum yani daha hiç regl gormedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?