Amin canım Allah ben ve benım gibi bekleyen tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun .senin var mı bebeğin ?canim benim zor bi şüreç malesef bir çoğumuz yaşadik sakin kalıp bekle bence
allah sana en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin
Anladım evet yaştan dolayı korunma vermemesi normal. O duyguyu biliyorum insan hemen tekrar hamile kalmak istiyor ama döngü eski hâline döndü mü diye en az bi adet beklemek en iyisi. Ben ilk adet olduğumda çok mutlu olmuştum mesela. Rahmim eski yapısına döndü diye. Takip edin. Hayırlı olsun var gibi sankiBen 10 gün önce yaklaşık beta verdim 2.20 idi 1hafta önce de 1.20 yani sıfırlanmıstı benımkısı.gebelık öncesi de hep aynıdır 1.20cıkar benım.benım gibi 36 yaş olanlara çok uzun korunma vermiyorlar canım .1adet gör sonra kal demısti ,ama ben dayamadım yerını doldurmak hissiyle
İnsallah vardır canım ve insallah bu defa sağlıklıdır ,sağ olasın .senın var mı bebiş?Anladım evet yaştan dolayı korunma vermemesi normal. O duyguyu biliyorum insan hemen tekrar hamile kalmak istiyor ama döngü eski hâline döndü mü diye en az bi adet beklemek en iyisi. Ben ilk adrt olduğumda çok mutlu olmuştum mesela. Rahmim eski yapısına döndü diye. Takip edin. Hayırlı olsun var gibi sanki
Umarım adetımı bilmıyorum maalesef 32gun önce kürtaj oldum ve daha hıc adet olmadımAdetine kaç gün var
Adetımı bilmıyorum 32gun önce kürtaj oldum canım ve daha hiç adet görmedimVar gibi.adetiniz geçti mi?ya da kaç dk sonra belirdi
Canım bende görüyorum orda silik çizgiyi : ) Bende kürtaj olduktan sonra silik çizgi görmüştüm ama senin gibi 32 gün sonra değildi.. Benimki vücudumda kaybettiğim gebelikten kalma beta hcg olduğundan çıkmıştı. Ama sanırım seninki öyle değil yaaa. Ayyy ne bilim bana öyle gelmedi.. Bence hamile olabilirsin : ) gidip kanda beta baktırmak için neden bekliyorsun git bi baktır bakalım hadi inşallah yaaa : )Certain marka ucuz test lerden yaptım 2.silik çizgi var mı sanki ? Bana mı öyle gelıyor bi baksanız
Certain marka ucuz test lerden yaptım 2.silik çizgi var mı sanki ? Bana mı öyle gelıyor bi baksanız
Cnm bi daha bakar mısın .2 de ovulasyon testi geçen hafta siliklesmişti hıc çizgi yok gibiydi hattaParlaklığı sona aldım ama yine göremedim ikinci çizgiyi
Amin insallah canımBAna var gibi geldi inşallah hamilesindir
Canım öncelikle sana da gecmıs olsun .sonra hamile kalabıldın mi nr kadar oldu kürtaj olalı ? Sende kaç gün sonra silik cızgı çıkmıştı ki kürtaja bağlı ?Canım bende görüyorum orda silik çizgiyi : ) Bende kürtaj olduktan sonra silik çizgi görmüştüm ama senin gibi 32 gün sonra değildi.. Benimki vücudumda kaybettiğim gebelikten kalma beta hcg olduğundan çıkmıştı. Ama sanırım seninki öyle değil yaaa. Ayyy ne bilim bana öyle gelmedi.. Bence hamile olabilirsin : ) gidip kanda beta baktırmak için neden bekliyorsun git bi baktır bakalım hadi inşallah yaaa : )
Canım ben kürtaj oldum 18 gün sonra silik çizgi çıkmıştı... Kürtajdan sonra ilk adetimi de 42. Günde olmuştum 2 kez adet gördüm tekrar hamile kalmıştım fakat onu da 18. Haftasında kaybettim normal doğum yaptımCanım öncelikle sana da gecmıs olsun .sonra hamile kalabıldın mi nr kadar oldu kürtaj olalı ? Sende kaç gün sonra silik cızgı çıkmıştı ki kürtaja bağlı ?
Demek iki kaybın var .,üzüldüm .neyse ki su an yeniden hamilesinCanım ben kürtaj oldum 18 gün sonra silik çizgi çıkmıştı... Kürtajdan sonra ilk adetimi de 42. Günde olmuştum 2 kez adet gördüm tekrar hamile kalmıştım fakat onu da 18. Haftasında kaybettim normal doğum yaptımdoğumdan sonra hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım şuan 14 haftalık hamileyim..
Evet bunlarda ikinci çizgi varCnm bi daha bakar mısın .2 de ovulasyon testi geçen hafta siliklesmişti hıc çizgi yok gibiydi hatta
önce rabbimin sonra benim var canim çok şükürAmin canım Allah ben ve benım gibi bekleyen tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun .senin var mı bebeğin ?
❤Ilk 5 dakika icinde ciktiysa gebelik var gorunuyor insallah
Evet maalesefDemek iki kaybın var .,üzüldüm .neyse ki su an yeniden hamilesin ❤ Sağlıkla gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?