Lütfen gebelik testime bir bakın deliriyorum sanırım🙈

Anladım evet yaştan dolayı korunma vermemesi normal. O duyguyu biliyorum insan hemen tekrar hamile kalmak istiyor ama döngü eski hâline döndü mü diye en az bi adet beklemek en iyisi. Ben ilk adet olduğumda çok mutlu olmuştum mesela. Rahmim eski yapısına döndü diye. Takip edin. Hayırlı olsun var gibi sanki

İnsallah vardır canım ve insallah bu defa sağlıklıdır ,sağ olasın .senın var mı bebiş?

Bu da ovulasyon testim geçen hafta hiç cıkmamıstı 2.çizgi .daha önce de hamıleyken ovulasyon çızgım belırgınlesmşti

Eklentiler

• 157DDCC9-B315-4174-8566-8161CD687E3D.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 67
Certain marka ucuz test lerden yaptım 2.silik çizgi var mı sanki ? Bana mı öyle gelıyor bi baksanız
Canım bende görüyorum orda silik çizgiyi : ) Bende kürtaj olduktan sonra silik çizgi görmüştüm ama senin gibi 32 gün sonra değildi.. Benimki vücudumda kaybettiğim gebelikten kalma beta hcg olduğundan çıkmıştı. Ama sanırım seninki öyle değil yaaa. Ayyy ne bilim bana öyle gelmedi.. Bence hamile olabilirsin : ) gidip kanda beta baktırmak için neden bekliyorsun git bi baktır bakalım hadi inşallah yaaa : )

Eklentiler

• C5566ED0-EA03-47F4-8D39-392EF7146A62.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 8ECF819C-C4FE-4A91-AD0D-DABDD61E74B5.webp
    114,8 KB · Görüntüleme: 55
Canım öncelikle sana da gecmıs olsun .sonra hamile kalabıldın mi nr kadar oldu kürtaj olalı ? Sende kaç gün sonra silik cızgı çıkmıştı ki kürtaja bağlı ?

Canım öncelikle sana da gecmıs olsun .sonra hamile kalabıldın mi nr kadar oldu kürtaj olalı ? Sende kaç gün sonra silik cızgı çıkmıştı ki kürtaja bağlı ?
Canım ben kürtaj oldum 18 gün sonra silik çizgi çıkmıştı... Kürtajdan sonra ilk adetimi de 42. Günde olmuştum 2 kez adet gördüm tekrar hamile kalmıştım fakat onu da 18. Haftasında kaybettim normal doğum yaptım doğumdan sonra hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım şuan 14 haftalık hamileyim..

Demek iki kaybın var .,üzüldüm .neyse ki su an yeniden hamilesin Sağlıkla gelsin insallah

Demek iki kaybın var .,üzüldüm .neyse ki su an yeniden hamilesin ❤ Sağlıkla gelsin insallah
Evet maalesef Rabbim sana da bir daha bu acıyı göstermesin.. Sen kürtaj olalı baya olmuş o yüzden sanmıyorum önceki gebelikten kalma beta hcg olduğunu.. İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz inanın kayıp yaşayanların sonradan hamile olduğunu duymak beni çok çok mutlu ediyor.. İsteyen herkes hamile olsun yaa herkes mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…