Lütfen gebelik testime bir bakın deliriyorum sanırım🙈

Ayyyy insallah insallah ne olur dua edin.beni takip edin eğer ilk siz bilmıssenız hamileysem size minik bir hediyem olacak surprız mujdeledınız diye ❤
Kan verip onaylayın bence su cizgiyi gormeyi aylardır beklıyorum bende bana dua etsen yeter yani

Kürtajdan yada düşükten sonra kolay hamile kalınıyor sizin yasadıgınızın aynısını yasadım ve hamileydim miniğim şu an 2 yasında

Islandigi icin ardindaki serit belli olmus. Pembelik olmali seritte. Bence hayalkirikligina ugramamak icin fazla kaptirmayin bu fikre kendinizi.

Certain marka ucuz test lerden yaptım 2.silik çizgi var mı sanki ? Bana mı öyle gelıyor bi baksanız
Kaç dk içinde cıktı cabuk çıktıysa olabilir ben de görüyorum...Daha once konunuza yazmıştım beta hcg değeriniz düşmüştü ilginc geldi gerçekten Demek mi her şey olabiliyor mantık aramamak lazım

Kan verip onaylayın bence su cizgiyi gormeyi aylardır beklıyorum bende bana dua etsen yeter yani
evet sizi hatırlıyorum 10 dk içinde çıktı ama güvenli degılmıs bu marka araştırdım .hala regl olmayınca hep acaba dıyor insan .veya regl olsam da bari su acabalardan kurtulsam belki de yapısıklık oldu kürtaj sonrası ondan dolayı adet olamıyorum onu bile bilmıyorum predictor e 45 lira ya da betaya 60 lira vermek de istekıyorum artık bu ay dünya kadar test yaptım.daha önce certain test ile hayalet cızgıyle anlamıstım

Çok haklısınız sonra hayal kırılıgı daha kötü
Malesef. Ben de bir bucuk yil yasadim. O ay ne belirti duyduysam kendimde onu gordum. Gobegimde cizgi bile cikti inanir misiniz.. kac kere boyle ikinci cizgiyi oldurmaya calistim. Simdi ne ovu aliyorum ne gebelik testi. Gunum gecerse alirim. Elinin altinda olunca duramiyorsun yapiyorsun. Allah isteyen herkese, size, bana.. saglikli hayirli evlat nasip etsin.

Bunu basarabilmıssınız en azından .her defasında test almayacağım artık deyip yeniden alıyorum eczacı beni tanıyor artık diye eczaneyi degıstirebıldım ancak .siz ne zamandır istıyorusnız ki ? İlk mi sizin de ?

Ilk bizim de. bir bucuk yil oldu. Ben almiyorum artik ya o negatifi gormek cok zor. Ne zaman gecerse reglim alacagim. Hatta regl gunume bile bakmadim bu ay gun saymamak icin.

Ilk bizim de. bir bucuk yil oldu. Ben almiyorum artik ya o negatifi gormek cok zor. Ne zaman gecerse reglim alacagim. Hatta regl gunume bile bakmadim bu ay gun saymamak icin.
En önemlisi sağlıkla gelsin .hamile kalıp kaybedince farkettiğim bir şey oldu mesele hamıle kalmakta da degıl bir de o ilk üç ay var :bu üç ayda bir sürü kadın arkadaş iki uç hatta dört kez gebe kalıp kürtaj olmak zorunda kalmış

Evet silik de olsa ikinci çizgi var rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Evet. Cok haklisiniz. Suan icin hamile kalamamak benim sorunum oldugu icin ona odaklaniyorum. Devami da cok onemli. Allah herkese saglikla bebegini kucagina almak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…