- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Amin insallah canımsenin bebegın yolda mi hala❤
İnsallah bebiş vardır gerisi onemli değilAyyyy insallah insallah ne olur dua edin.beni takip edin eğer ilk siz bilmıssenız hamileysem size minik bir hediyem olacak surprız mujdeledınız diye ❤
Kan verip onaylayın bence su cizgiyi gormeyi aylardır beklıyorum bende bana dua etsen yeter yaniAyyyy insallah insallah ne olur dua edin.beni takip edin eğer ilk siz bilmıssenız hamileysem size minik bir hediyem olacak surprız mujdeledınız diye ❤
AA öyle mi süperbebeğim büyüdü bile 5 yaşında inşallah ikincisi yoldadır 1 hafta gecikti adetim bakalım akşam acilde baktiracagim bir ihtimal
AA öyle mi süper ❤sonucunu yazarsan sevınırım merak ettim
Kaç dk içinde cıktı cabuk çıktıysa olabilir ben de görüyorum...Daha once konunuza yazmıştım beta hcg değeriniz düşmüştü ilginc geldi gerçektenCertain marka ucuz test lerden yaptım 2.silik çizgi var mı sanki ? Bana mı öyle gelıyor bi baksanız
İnşAllah canım kesinlikle önemli olan sağlıklı olması, evet var 32 haftalık hamileyim bekliyoruz bakalımİnsallah vardır canım ve insallah bu defa sağlıklıdır ,sağ olasın .senın var mı bebiş?
Kan verip onaylayın bence su cizgiyi gormeyi aylardır beklıyorum bende bana dua etsen yeter yani
evet sizi hatırlıyorumKaç dk içinde cıktı cabuk çıktıysa olabilir ben de görüyorum...Daha once konunuza yazmıştım beta hcg değeriniz düşmüştü ilginc geldi gerçektenDemek mi her şey olabiliyor mantık aramamak lazım
İnşAllah canım kesinlikle önemli olan sağlıklı olması, evet var 32 haftalık hamileyim bekliyoruz bakalım
Çok haklısınız sonra hayal kırılıgı daha kötüIslandigi icin ardindaki serit belli olmus. Pembelik olmali seritte. Bence hayalkirikligina ugramamak icin fazla kaptirmayin bu fikre kendinizi.
Malesef. Ben de bir bucuk yil yasadim. O ay ne belirti duyduysam kendimde onu gordum. Gobegimde cizgi bile cikti inanir misiniz.. kac kere boyle ikinci cizgiyi oldurmaya calistim. Simdi ne ovu aliyorum ne gebelik testi. Gunum gecerse alirim. Elinin altinda olunca duramiyorsun yapiyorsun. Allah isteyen herkese, size, bana.. saglikli hayirli evlat nasip etsin.Çok haklısınız sonra hayal kırılıgı daha kötü
Bunu basarabilmıssınız en azından .her defasında test almayacağım artık deyip yeniden alıyorum eczacı beni tanıyor artık diye eczaneyi degıstirebıldım ancak .siz ne zamandır istıyorusnız ki ? İlk mi sizin de ?Malesef. Ben de bir bucuk yil yasadim. O ay ne belirti duyduysam kendimde onu gordum. Gobegimde cizgi bile cikti inanir misiniz.. kac kere boyle ikinci cizgiyi oldurmaya calistim. Simdi ne ovu aliyorum ne gebelik testi. Gunum gecerse alirim. Elinin altinda olunca duramiyorsun yapiyorsun. Allah isteyen herkese, size, bana.. saglikli hayirli evlat nasip etsin.
Ilk bizim de. bir bucuk yil oldu. Ben almiyorum artik ya o negatifi gormek cok zor. Ne zaman gecerse reglim alacagim. Hatta regl gunume bile bakmadim bu ay gun saymamak icin.Bunu basarabilmıssınız en azından .her defasında test almayacağım artık deyip yeniden alıyorum eczacı beni tanıyor artık diye eczaneyi degıstirebıldım ancak .siz ne zamandır istıyorusnız ki ? İlk mi sizin de ?
En önemlisi sağlıkla gelsin .hamile kalıp kaybedince farkettiğim bir şey oldu mesele hamıle kalmakta da degıl bir de o ilk üç ay var :bu üç ayda bir sürü kadın arkadaş iki uç hatta dört kez gebe kalıp kürtaj olmak zorunda kalmışIlk bizim de. bir bucuk yil oldu. Ben almiyorum artik ya o negatifi gormek cok zor. Ne zaman gecerse reglim alacagim. Hatta regl gunume bile bakmadim bu ay gun saymamak icin.
Evet. Cok haklisiniz. Suan icin hamile kalamamak benim sorunum oldugu icin ona odaklaniyorum. Devami da cok onemli. Allah herkese saglikla bebegini kucagina almak nasip etsin.En önemlisi sağlıkla gelsin .hamile kalıp kaybedince farkettiğim bir şey oldu mesele hamıle kalmakta da degıl bir de o ilk üç ay var :bu üç ayda bir sürü kadın arkadaş iki uç hatta dört kez gebe kalıp kürtaj olmak zorunda kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?