Lütfen gerçekten yardım etmek isteyenler yazsın

eşiniz tam bir öküz, hiç böyle şeyler yazmazdım ama içimden geldi, eşinizi sevdiginizi yazmışsınız o sizi ne kadar seviyor.

Evliliğinizde elle tutulur bir yan kalmamış ki. Aldatma var, darp var boşanmak için daha ne olmalı. Canınıza kast mı etmeli?

Hemen çocuk yapmayıp cinselliği keşfedebilirdiniz. O artık geçmiş. Bundan sonra keşfedebilirsiniz. Eşinizle uyum olmazsa mutlu bir yuva da olmaz maalesef. Size şiddet gösteren bir adam için daha fazla tavsiye veremeyeceğim

Evlendiğiniz gibi çocuk yapmışsınız. Ten uyumu yok diyorsunuz ikinciye hamile kalmışsınız. Siz daha karı-koca olmadan anne-baba olmuş sıkışmışsınız. Eşinizin yaptığının bahanesi olamaz. Size hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguluyor. Bu evliliği sevmek falan kurtarmaz

Gerçekten arkadaslarin yazdiklarina sasirmiyorum evet neden bosanmiyorum neden seviyorum bilmiyorum esim normalde cok iyi bir insandir ama sanki evlenince bende oda ostedigimiz bekledigimiz seyi görmesik ve ben evlenince kendimi cok biraktim eskisi gibi degilim bunu kabul ediyorum iyi bir anne olamadim bunlari o söyledigi icin degil kendim görebildigim icin söylüyorum cilve yapamiyorum utaniyorum benimle dalga gecmesinden korkuyorum ufak tefek yaptgmda cok hosuna gidiyor sanki bana daha cok baglaniyor kilo konusuna gelince 3 yildir sadce 10 kilo fazlam var veremedim sanki o istedigi icin veremedim simdi yavas yavas vermeye basladm hareketleri ve bana bakisinin degistigini hissediyorum nasl oluyor bilmiyorum ama esim eskidende kilolu kadinlari çekici bulmaDzdi ben buna aslinda saygi duyuyorum cunku kilolu kadinlara deli olan erkeklerde taniyorum ailemde hic sevmeyenlerde ama ben her anlamda basarisiz oldum evliligimde kendimi yetersiz hissediyorum cok üzgünüm tek tarafli onu suclayamadigim icin bence hicbir iliskide de tek tarafli hatali yoktur.

Sizi aldatan, aşağılayan, şiddet uygulayan bir yaratığı sevmeyi becerebiliyorsanız kendinizi hiç sevmiyor, begenmiyorsunuz demektir. Ben böyle kadınların en çok çocuklarına acıyorum. Kız çocukları anneyi ornek alıp aynı profili çiziyor. Erkekler de hem ilerleyen yıllarda annesine saygısını kaybedip aynı babası gibi muamele ediyor, hem de karılarına aynı zulmü çektiriyor.

Yine mi bu evlilikte " özünde iyi bir koca" durumu var. Ya yok abla senin kocan iyi falan değil. İyi olsa seni aldatmaz dövmezdi

O zaman niye dertleniyorsunuz ki?

Onun istediği gibi bir kadın olun.
Şiddetine,ihanetlerine ses çıkarmayın.

Adamın hataları tek taraflı değil sonuçta.

Evet bencede çocuk için acele ettik eskiden bilmedigim icin yasadigimiz sorunlar vardi oda bana söylemekten beni kirmaktan çekiniyordu daha sonra konusmaya basladik biraz toparlandi gibi ama ben bu chat olayini asamiyorum tokat meselesini hiç ama hicbir zaman affetmicem zaten ne dicemi bilmiyorum cikmazda hissediyorum

Madem ayrilmaya niyetiniz yok, bari evlilik terapisine ikna edin. Bu böyle devam edemez. Dünyanin en becerikli insani olsaniz bile bu aldatmayi veya asaglamayi heleki siddeti asla hakli göstermez

birde şunu yap korun birdaha hamıle kalma ,

Eğer böyle düşünüyorsanız boşanın. Hiçbir zaman affedemeyeceğiniz, aşamayacağınız bir yükle evliliğe devam etmek sizi çok yorar, bugün değilse ileride patlak verir.

He Evet ya özünde iyi koca. Seni çoktan manupule etmiş. Tokat atan aldatan koca iyi koca değildir. Nesi iyi mesela işi gücü mu, yatak performansi mi, birlikte sosyal yasaminiz mi, ev islerine yardimci mi. Madem oyle kalk aynaya bak, kendi gozlerinin icine daha 28 yasindasin.
Sen de gir chat filan yap, fiziksel ozelliklerini elestir. Hatta arada tepikle Bakalim napiyor o salatalik.

Başını okudum ve devamını okumadan sana vahiyle mi gelsin cnm boşan Allah'ını seversen bir defa geliyorsun hayata başka bir hayat yok bu dünyada . Çözüm bu göze al herşeyi

İyi bir es demedim zaten iyi bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…