Lütfen gerçekten yardım etmek isteyenler yazsın

Boşanmak için ekonomik ve psikolojik anlamda yeterli değilsiniz belliki o yüzden boşanın diyemiyorum.Evet durumunuz zor.
Eşiniz terkedilmeyi fazlasıyla haketmiş ha yok bunu yapamıyorsanız en azından özverili davranmayı onu memnun etmek için yaşamayı bırakmalısınız..ciddiye almayın önem vermeyin ne hali varsa görsün çocuğunuza ve kendinize odaklanın..kimsenin kimseye faydasının olmadığı bir dünyada yaşıyoruz ..hasta falan olsanız eşiniz den asla bir fayda göremezsiniz.Bu dünyada en önemli şey sağlık ..sağlığınıza odaklanın psikolojik destek alın...birçok kadın sizin yaşadıklarınızı yaşıyor yanlız değilsiniz
Ailenizin sizi kısıtlı şekilde yetiştirmiş olması abes bir durum değil en azından bir çoğumuz yetiştik..zamanla bunları aşacaksınız merak etmeyin

Aynı versiyonu ben de ben çözümü boşanma davası açmakla buldum ama sen dikkat et senin kocada benimki gibi karaktersiz çıkıp sana iftiraya varacak şekilde laflar ortaya atmasın

Neresi iyi mesela ?
Yani kimsenin karisina kizina yan gözle bakmaz ne bileyim bey efendidir sözünün arkasinda durur dururdu yani ben suan esimi taniyamiyorum kaba saba bi adam degildir bu zamana kadar cok tartismalarimiz oldu agzindan bir küfür dahi duymadim baska konularda beni hic kisitlamaz bana saygi duyar gezmeme tozmama karismaz kendim icin biseyler yaptgmda mutlu olur daha sayardim ama niyetim esimi aklamak deil öyle olsa buraya yazmazdm

Yani kimsenin karisina kizina yan gözle bakmaz ne bileyim bey efendidir sözünün arkasinda durur dururdu yani ben suan esimi taniyamiyorum kaba saba bi adam degildir bu zamana kadar cok tartismalarimiz oldu agzindan bir küfür dahi duymadim baska konularda beni hic kisitlamaz bana saygi duyar gezmeme tozmama karismaz kendim icin biseyler yaptgmda mutlu olur daha sayardim ama niyetim esimi aklamak deil öyle olsa buraya yazmazdm
Kimsenin karısına kızına yan gözle bakmayıp chatte ne yapıyor peki bu adam ?
Nicklerine mi yan gözle bakıyor ?

Boşanmak için ekonomik ve psikolojik anlamda yeterli değilsiniz belliki o yüzden boşanın diyemiyorum.Evet durumunuz zor.
Eşiniz terkedilmeyi fazlasıyla haketmiş ha yok bunu yapamıyorsanız en azından özverili davranmayı onu memnun etmek için yaşamayı bırakmalısınız..ciddiye almayın önem vermeyin ne hali varsa görsün çocuğunuza ve kendinize odaklanın..kimsenin kimseye faydasının olmadığı bir dünyada yaşıyoruz ..hasta falan olsanız eşiniz den asla bir fayda göremezsiniz.Bu dünyada en önemli şey sağlık ..sağlığınıza odaklanın psikolojik destek alın...birçok kadın sizin yaşadıklarınızı yaşıyor yanlız değilsiniz
Ailenizin sizi kısıtlı şekilde yetiştirmiş olması abes bir durum değil en azından bir çoğumuz yetiştik..zamanla bunları aşacaksınız merak etmeyin
Ekonomik ve duygusal olarak kendimi buna hazr hissetmiyorum 😔

Eşiniz belli ki kötü huylarını sizden saklamayı başarmış. Sonra bakmış siz de ona karşı eskisi gibi özenli değilsiniz kilo vs(bunu mesajlarınızdan çıkardım) o da asıl karakterini ortaya çıkarmış. Bu evlilik için çaba gösterilecekse iki taraflı çok çok çabalamanız lazım aksi taktirde evlilik bitmiş. Aldatma, hakaret, şiddet bunlar gerçekten büyük sorunlar.

Takatiniz varsa ve eşiniz de düzelmek istiyorsa belki düzelebilir ama belki...

İnsanlarin objektif bakmasini bekliyorum acaba brnmi bir yanlis yapiyorum diye merak ediyorum son demler oldugu icin buraya yazdm suan maddi gücüm olmadgi icin ayrilamiyorum belkide sadce beni anlayan birilerinin olmasi iyi grlecek umuduyla yazmis olabilirim

İhanet var dayak var Allah sabir versin bi sure onu ve kendinizi yalniz birakin kafanizi dinleyin saglikli dusunup karar vermek adina ihtiyaciniz olan en onemli sey bu kiymetinizi anlayip pisman olursa karar size kalmis yoksa ayrılın kurtulun

Gerçekten arkadaslarin yazdiklarina sasirmiyorum evet neden bosanmiyorum neden seviyorum bilmiyorum esim normalde cok iyi bir insandir ama sanki evlenince bende oda ostedigimiz bekledigimiz seyi görmesik ve ben evlenince kendimi cok biraktim eskisi gibi degilim bunu kabul ediyorum iyi bir anne olamadim bunlari o söyledigi icin degil kendim görebildigim icin söylüyorum cilve yapamiyorum utaniyorum benimle dalga gecmesinden korkuyorum ufak tefek yaptgmda cok hosuna gidiyor sanki bana daha cok baglaniyor kilo konusuna gelince 3 yildir sadce 10 kilo fazlam var veremedim sanki o istedigi icin veremedim simdi yavas yavas vermeye basladm hareketleri ve bana bakisinin degistigini hissediyorum nasl oluyor bilmiyorum ama esim eskidende kilolu kadinlari çekici bulmaDzdi ben buna aslinda saygi duyuyorum cunku kilolu kadinlara deli olan erkeklerde taniyorum ailemde hic sevmeyenlerde ama ben her anlamda basarisiz oldum evliligimde kendimi yetersiz hissediyorum cok üzgünüm tek tarafli onu suclayamadigim icin bence hicbir iliskide de tek tarafli hatali yoktur.
Resmen psikolojik anlamda sindirilmişsiniz.
Gözünüzü açın ve kendi değerinizin farkına varın.
Birilerinin sizi beğenmesi için belli kalıplara girmeniz gerekmiyor.
Sağlıklı bir ilişkide insanlar birbirlerini oldukları gibi sever ve beğenirler.
Beyefendi kafasındaki kalıbı istiyor ama yok öyle bir dünya, bir kere buna izin verirseniz sonu gelmez.
Ki işin içine aldatma ve şiddet girmiş, bunları yapan insan sadece suçunu bastırmak için size kendinizi yetersiz hissettiriyor. Yani manipüle ediyor. Lütfen artık gözünüzü açın ve sağlıklı düşünerek hareket edin. Zaten doğruyu görürsünüz.

Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim biliyorum defalarca aynı olaylara şahit olmuşsunuzdur bu sitede ama bide benim derdimi dinleyin çünkü ben kendim Çare bulam8yorum malesef. Kafam çok karisik kendimi aldtailmis ve caresiz hissediyorum basarisiz hissediyorum. Esimle 4 bucuk yillik evliyiz harika süren bir sevgililik dönemimiz oldu(3yil) ve çok asik olarak herkesi karsimiza alarak evlendik. Daha sonra biraz kültür catismasi yasadik benim ailem beni tabiri caizse fabusta yetistirdi herseyi onunla yasadm diyebilirim . 3 yasnda bir oglumuz var. Evlendikten sonra esimle ten uyumunu pek yakalayamadk bnm cilveli bi kadn olmadgmi dusunuyor ve 2. Bebegime hamileyken chat sitelerine üye oldugunu öğrendim. Hemde birsürü farkli sitelerde o an hemen baktm bir konusmasi vs yoktu ama daha sonra msjlastgni ama bu zamana kadar kimseyle gercek anlamda birlikte olmadgni söyledi. O an hamile oldugum icin maddi imkanlarmda iyi olmadgi icin ayrilmadm ama daha sonra bebegimizi kaybettik karnimda buda beni cok etkiledim simdi üzerinden 1 yil sonra yine chat yaptgni ögrendim ve bu kez bana cok sert davrandi hatta onunla kavga ederken bana tokat atti ve her anlamda basarisiz yetersiz oldugumu söyledi esimin kilo takintisi var evlendigimizden beri eskisi gibi zayif ama balik etli olmami istedigini soyledi ama ben o istedikce kilo veremedim sanki. Kavgamizin ayni günü benden defalarca özür diledi ama chat icin dilemedi bana vurdugu icin cok pisman oldugunu s9yledi ben böyle bi adam deilim ddi detaylar aslinda ama yetmicek diye yazamiyorum sizce ne yapmaliyim esimi seviyorum ama paronoyak oldum artik saglikli dusunemiyorum isin icinden cikamiyorum
Paranoyaklik ne ya??Adam chat sitelerinde geziyor bunu kafaya takmayacaksin da neyi takacaksin???Madem eksiğin var eşinle bunları cozebilirsin.Geçinmek isteyen adam bulur bir yolunu gene geçinir.Sen haklısın ama içinde bulunduğun durum seni sindirmis.

İnsanlarin objektif bakmasini bekliyorum acaba brnmi bir yanlis yapiyorum diye merak ediyorum son demler oldugu icin buraya yazdm suan maddi gücüm olmadgi icin ayrilamiyorum belkide sadce beni anlayan birilerinin olmasi iyi grlecek umuduyla yazmis olabilirim
Arkadaşım konunu sonuna kadar okudum, boşanmıyorsan da bu muameleyi kabul etme yani, sen her daim zayıf olmak zorunda değilsin, her zaman bakımlı olmak zorunda değilsin, adamın sorunu seninle değil bence kendisiyle ilgili sorunu var adamın, bunu bastırmak için de seni ezdiğini düşünüyorum, severek evlenmişsiniz burda haksız olan hatalı olan bu adam, sen değilsin, önce bunu anla
hem aldatıyor hem vuruyor bide üstüne seni suçlu hissettiriyor, fanusta büyütüldüm diyosun anne baba çok el bebek gül bebek büyütüp de sonra başkasından böyle suçlamalar alınca şok geçirip kendini suçlu sanmışsın sen, aç gözünü burda haksız olan kocan, nasıl bir üste çıkmaksa sana bile kendini suçlu hissettirmiş

Yahu seviyorum diyorsunuz saglikli bir insanin bunu anlayabilmesi cok zor kusura bakmayin. Insanlar o kadar objektif bakmis hala sevgi keske hemen bitirebilecegim birsey olaydi diyorsunuz. Simdi bu insanlar hangi acidan baksinlar sizce? Malum bakacak aci yok.

Back
X